Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

fetelor,eu sunt foarte trista,foarte suparata pe sot!se comporta urat cu mine de cand cu copiii ,nu stiu ce are.Zice ca eu sunt rautacioasa,dar nu e asa,sunt de fapt repezita pt ca sunt obosita, si-l deranjeaza .Nu intelege ca nu am dormit o noapte de 3 luni jumate ca lumea.Si acum plang in loc sa dorm,ca bebeii dorm dusi.Si uite asa ma face sa ma stresez si poate pierd lapticul,pt ca nu e prima cearta.Avem si divergente,eu vreau mai mult de la el,el nu considera ca trebuie sa faca mai mult,sa stea mai mult cu copiii.Nu ca nu-i iubeste dar el "trebuie" sa mearga si la laptenis(tenis cu piciorul) de 3 ori pe sapt si daca pica cerul,plus o gramada de alte iesiri fara sens.
nu ma pot calma...sunt trista.....

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Denisa, imi pare tare rau ca sotul nu te intelege si nu vrea sa se implice mai mult! Sincer, nici eu nu pot sa inteleg asa ceva... al meu e 100% langa noi, cu trup si suflet!

Ai incercat, totusi, sa-i vorbesti calm, sa aveti o discutie si sa-i explici ca ai si tu nevoie de timp pentru tine, cum are si el nevoie pentru hobbyurile lui? Ca ai nevoie de el mai mult decat in timpul sarcinii chiar?

Te pup, sper sa-ti treaca supararea si sotul tau sa-ti fie mai aproape cu fiecare zi! Fug ca "ma cheama" mititelul meu!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Care dintre voi s-a apucat de miscare? Vreo schimbare la productie?

eu, eu! n-am notat schimbarim dar nici nu ma omor cu efortul, in primele 3 zile am parcurs doar cate 3 km/zi...

cristina, vezi ce dragut sotul tau, se gandeste si la tine...

ieri n-am avut deloc net , asa ca-s in urma cu stirile... vad ca se ingrasa bine si cresc delfinasii, noi am ajuns la 7.340 , am pus-o de 2 ori pe cantar ca nu-mi venea sa cred ca a pus 400/sapt, desi a mancat slabut... probabil saptamana asta o sa ia mai putin... bine ca am trecut repede peste raceala...

bumblebee, lasa sa mai treaca putin timp, sper sa se regleze problema la toata lumea. eu i-am pus isabelei doar de 2 ori supozitor, termometru niciodata si nici altceva, am mancat eu prune, pere... in final am reusit, acum faca singura in fiecare zi, daca nu a doua zi recupereaza . dar am avut si noi cate 4-5 zile fara kk...

ooana, eu nu ma mai despart de camera foto si video de cand am nascut pe nepregatite... si nici inainte nu se punea praful pe ele. cum mi se pare ca e intr-o dispozitie speciala isa, pun mana si o filmez cateva minute... are 8 dvd-uri pana acum, inclusiv botezul, asa o vad si ai mei cum creste... camera video e panasonic, cea foto e kodak...

dintisorii la noi nu dau semne vizibile ca ar vrea sa iasa, mariei i-au iesit destul de tarziu, dar nici nu am simtit, nici febra n-a facut... dar si isa are izvor la gurita , azi o plimba nasa in brate aratandu-i chestii prin casa in timp ce eu ii instalam un program la fiica-sa pe calc, cand ma duc sa vad ce face delfinasa cea cuminte, era descheiata la bluza de trening si body de dedesubt era ud tot , pana la piele... i-am pus servetele pe piele sa nu-i tina frig, i-am incheiat bluzita si am fugit cat de repede am putut acasa. si mi-am amintit de tine, cristina, si de nasii tai, cum prieteni fiindu-ti si n-ai putut sa le spui nimic, asa am ramas eu afis azi cand mi-am vazut mititica murata in propria saliva!!!

baby, laptele il poti folosi dupa 24 ore linistita, pe noi nu ne apuca atata!! dar mai am de la sf lui august la congelator . insa ATENTIE: nu amesteca laptele daca este muls in mai multe reprize!! pastreaza-l separat.

Citat:
Muresan Marta
Medic Primar Pediatru, Consultant de Lactatie certificat international

La temperatura camerei, colostrul se poate pastra 12 ore si laptele matur 4-6 ore.

La frigider, la 4-6 grade C, laptele se poate pastra 3-5 zile.

La congelator, laptele de mama se poate pastra 3-4 luni. Atentie!!! Laptele trebuie stocat in sticlute de plastic (sticla distruge anticorpii), iar ceea ce ramane neconsumat nu se recongeleaza. Laptele inghetat inainte se poate pastra la temperatura camerei 1 ora si la frigider 24 de ore.

buricul... si eu l-am rezolvat de ceva vreme, daca tot m-am chinuit sa pun cercelusul inapoi... si dunga a disparut.

denisa, pe cat e de frumos, pe-atat e de greu sa fii mama... cum ziceau pe-aici fetele, nu degeaba noi ne numim "MAME" iar ei tati... cumva ar trebui sa-l atragi mai mult in impartirea sarcinilor, sa faceti mai multe lucruri impreuna, dar in acelasi timp sa va pastrati timp si ptr placerile fiecaruia. poate ca va ia sotul la partidele lui de tenis... nu plange, priveste la minunile care dorm acum asa frumos si multumeste ca sunt sanatosi si cuminti copilasii vostri

aelita, sa nu uit: zi-mi si mie ce tratament ai facut si ce sampon ti-ai luat ptr caderea parului, se pare ca m-a atins si pe mine, si inca tare de tot, desi eu iau vitamine

gata, am ajuns la zi, e deja tarziu, nu ma mulg ca vad ca puiutul meu si-a schimbat programul, se trezeste ptr papa si la 4.30 si la 7.30 si cred ca sunt mesele principale, ca termina amandoi sanii, peste zi parca doar se joaca, nu stiu cum de creste asa...

va doresc o noapte lina si frumoasa...

PS: ca-i trecut de 12 si pot sa zic: , am deja 10 zile de pastile, ma simt bine (inca), de fapt mint, ma simt chiar foarte bine de cand nu mai avem nevoie de balonase...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

mirela, sa nu uit de tine: esti superba!!!

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Pe cand unii delfinasi isi scot masa de noapte, smecherul meu si-o reintroduce, pb mea e ca iar o sa ma depaseasca nevoile si ma lasa sa ma cu productia mea.

Multumim ca v-ati uitat la pozici si pt aprecieri!

Denisa, inteleg, nasol, si noi am trecut prin cateva meciuri de vorbe grele, ce-i drept, uitandu-ma inapoi, eu am fost cea care s-a racit dupa venirea copilului. Cred ca pt unii barbati e mai greu sa priceapa tot ce face o mama. Sa treaca supararea si problemele.

Am terminat si pompatul, ma bag inapoi in pat, poate ma mai pasuieste cu somnul.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Letizia, de CarmenAlbu
Radu Gabriel , de matusa77
Sanatate si crestere usoara frumosi delfinasi!

Luna 3

Mergi la inceput

De la 6 a inceput gagiul sa se foiasca si dupa 7 nu prea a mai tinut figura,a papat iar, dar e foarte recalcitrant. Eu cred ca si din cauza constipatiei...

Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:

Letizia, de CarmenAlbu

Luna 3

La multi ani! si din partea noastra! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!

Ieri toata ziua a dormit tare rau copilul... Aseara l-am pus la somn pe la 10, a adormit singur, din prima, fara sa ii cada suzeta, fara sa se maraie... MAncase 180, chiar ii ziceam sotului ca pana la 6 dimineata nu se mai trezeste... Vezi de treaba... LA 1 a inceput foiala, a pierdut suzeta, la 1 jumate acelasi lucru, la 3 la fel, la 4 la fel... La 4 am incercat sa ii dau suzeta (ca el de obicei la 5 manca), dar nu a vrut suzeta, urla de numa, si mi-am dat seama ca ii e foame, l-am ridicat din patut in brate, a ajuns cu capul la gatul meu, si a inceput sa suga... Nu stia bietul pe ce lume e... A papat , si am dormit si io la el in camera, ca la 6 iar s-a trezit, i-am mai dat papa, si la 8 fara iar s-a trezit... Io nu stiu cum rezista cu asa somn putin....

Rodi, asa si Vlad cu balutele, curge saliva de numa... Mai e racita Isa? Ca ziceai ca nu ii mai curg ochisorii, dar mai are muci?

Denisa, ce bine te inteleg... Io cred ca si noi gresim, in sensul ca io is clar muuuult mai repezita, sucita si nervoasa... Si in primul rand mi-e ciuda cand vad ca el doarme bine toata noaptea, iar duminica mai doarme pana la 10-11, de ma zgariu pe ochi... Si io nedormita o noapte intreaga de mult timp... Is si obosita, frustrata, ca uneori mi se pare tare greu... Ei nu stiu cat e de greu, ca nu isi petrec atat de mult timp cu copiii, nu tresar la fiecare respiratie a copilului, nu stiu ce inseamna spaima ca se ineaca, sau ca are febra... Dar nu se pune problema ca nu isi iubesc copiii. Poate se simt usor singuri si oarecum "amenintati", ca acum sunt pe locul doi... E clar ca nu mai avem timp de ei... Poate LArisa are, ca ea are doar un bebel mic si cuminte tare... Io nu imi gasesc timp pt sot, iar tu cu doi, cred ca si mai putin timp ai... Si poate cu iesirile lui se simte cumva ca "inainte", nu e singur... Io nu zic ca e ok, ca nu e... Si e greu sa mai fii si suparata in perioada asta. Singura solutie- o poveste lunga cu sotul, sa stie ca nu esti tu mai acra, mai rautacioasa, ci doar obosita... E ok pt el sa iasa, dar atunci sa iti faci si tu niste iesiri, cat de scurte, cu fetele... Sau, mai bine, poate va faceti un pic de timp sa il petreceti numai voi doi, si daca e o data pe saptamana, o ora, e buna si aia... Io vorbesc, apoi io cu sotul de abia ne mai recunoastem...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:

Letizia, de CarmenAlbu

La multi ani! si din partea noastra! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!

si din partea noastra!!

Citat:
Ieri toata ziua a dormit tare rau copilul...... Io nu stiu cum rezista cu asa somn putin....

cum zice si bumble, alti delfinasi renunta la masa de noapte, ai nostri o cer inapoi... sapt asta mi s-a trezit isabela de la 4.30... si apoi la 7.30, ca de obicei...

Citat:
Rodi, asa si Vlad cu balutele, curge saliva de numa... Mai e racita Isa? Ca ziceai ca nu ii mai curg ochisorii, dar mai are muci

e bine acum, sunt insa eu racita cobza, si la mine stiu ca trece in 7 zile cu tratament si intr-o sapt de la sine . dar mi-e teama sa nu aiba efecte faza de aseara cu body ud, ca eu cand am luat-o era rece-gheata pe piept, de-aia i-am indesat servetele...

Citat:
Io vorbesc, apoi io cu sotul de abia ne mai recunoastem...

lasa ca de-acuma poate va intalniti mai des la un tenis, snowboard...

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

buna dimineata
Trebuie sa ma laud cu copilul meu ca deja e "baiat"mare...A adormit aseara la 23.30 si s-a trezit la ora....7 de nu stiam de ce e uda patura si de ce ma dor sanii (care erau pietroi)...M-am muls putin (70 ml) sa scot partea apoasa si sa mai detensionez sanii ca ma dureau foarte tare si l-am mufat pe strumf...Si apoi l-am pus in pat langa mine..mufat si eu am mai dormit pana la 9...Cand m-am ridicat din pat i-am lasat maieul meu...cel ud de lapte langa el si doarme si acum ....Ma tot duc in camera sa vad daca e bine si ma minunez ce frumos doarme....
Sunt tare fericita...si de bucurie ma mai mulg putin....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput