Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
puiutz_mic spune:
Bumblebee, dar dureri de burtica mai are Victor dupa ce ai terminat cu antibioticul?
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
Diana_Eva spune:
Coteasca - Am gasit si eu cantecelul cand ma mulgeam in maternitate si nu scoateam nici 10-20ml, ea avea icter si nu prea sugea - ar fi dormit cat e ziua de lunga - m-a impresionat si ambitionat. Asa am mers mai departe cu nemernica aia de pompa si uite ca facem maine 8 saptamani de LM + LP.
Si eu multumesc lui Dumnezeu ca ne-a dat dupa multi ani aceasta fetita sanatoasa si minunata. Nu cred ca este semntiment pe lume mai frumos. Simt in fiecare zi ca o iubesc mai mult. Sambata o sa o crestinam si noi - putini invitati - mama, tata, vreo 2 cupluri, nasii, apoi restaurant si gata... Importnat e botezul pana la urma. Bine ca mi-am amintit cred ca ne trebuie si un tort .
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
racusor2010 spune:
cred ca bebe Paul are fier pe la gurita cam asa arata si Andrei dupa ce ii dau fier plus o babetica murdara si daca am noroc sa duca mana la gurita, isi face la fel si pe haine
Oana cat de frumos e Matei,ma topesc dupa el
sa incerc si eu ceai de soc daca ziceti ca merge...
poate la alina nu se vad pozele decat daca suntem logate pe delfinasi? e cumva private albumul?
mai voiam sa mai zic ceva dar am uitat ma culc ca sunt varza...
bebe Andrei si in seara asta credeam ca pleaca cu tot cu codita, asa tare se incorda si se arunca in sus acum imi pare rau ca am cadita cu forma, ca pentru el era mai buna una ieftina si normala, putea sa se arunce mai bine, fara sa ne fie frica ca se loveste
noapte buna delfinariu ne vedem la mulsul de noapte
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
bumblebee spune:
Merge acum, am presupus ca "anyone with the link" inseamna ca voi puteti vedea...
Puiutz, sa stii ca se odihneste mai bine, doarme si ziua, noaptea mai face figuri, dar nu se mai chirceste asa ca inainte, pacat ca nu a iesit cu scaun ca sa ma lamuresc cu totul. Dar eu zic ca e clar mai bine! Asa va fi si la voi!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
tina_80 spune:
Buna seara!
Eu sunt f f racita, iau antibiotic...eu nu stiu ce sa ma fac!!! racesc de 2 ori pe luna. Ce naiba sa iau? Ce pastile pot lua pt imunitate acum cand alaptez?
Raducu a tusit si el azi, de cateva ori. Maine oricum merg cu el la dr de fam. sa-l cantarim si sa ne uitam in gatul lui.
Cica de maine vin ploile, s-a dus si cu programul nostru. Era asa frumos afara, imi dormea si pana la 4 ore! Acum daca o sa-l tin in casa mai mult de 30 min nu o sa-mi doarma.
Deci weekendul asta o sa fie f nasol.
In parc nu o sa iesim ca ploua, in mall nu mergem ca e aglomerat ci doar la biserica sa ne impartasim.
Ma bag la somn ca ma dor toate cele.....
Noapte buna delfinariu!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 cred ca bebe Paul are fier pe la gurita cam asa arata si Andrei dupa ce ii dau fier plus o babetica murdara si daca am noroc sa duca mana la gurita, isi face la fel si pe haine Oana cat de frumos e Matei,ma topesc dupa el sa incerc si eu ceai de soc daca ziceti ca merge... poate la alina nu se vad pozele decat daca suntem logate pe delfinasi? e cumva private albumul? mai voiam sa mai zic ceva dar am uitat ma culc ca sunt varza... bebe Andrei si in seara asta credeam ca pleaca cu tot cu codita, asa tare se incorda si se arunca in sus acum imi pare rau ca am cadita cu forma, ca pentru el era mai buna una ieftina si normala, putea sa se arunce mai bine, fara sa ne fie frica ca se loveste noapte buna delfinariu ne vedem la mulsul de noapte mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Odihna placuta pana atunci!
Ma gndea, ca au inceput diversificarea, off, curioasa mai sunt de capitolul asta
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
Diana_Eva spune:
Pedepsit azi sot - trebuia sa merg la controlul de 6 saptamanai ( ma rog au trecut 8), in general ma chinuiam sa organizez totul si sa mergem toti 3 peste tot. Azi i-am zis sa isi faca timp sa stea acasa cu copilul si sa-l scoata in parc. Am plecat la 2.30 de acasa. Puiul aproape terminase masa. Am pus-o frumos in brate la tati , i-am pupat pe amandoi si am plecat. M-am intors la 5.30 - erau in parc, au venit la 6. Mi-a placut cum a imbracat-o - eu o lasasem in body + pantalonasi cu piciorus - el a mai pus panataloni grosi, sosete groase, caciula cea mai groase, esarfa - fular, hainuta asortata la pantaloni , infasata lejer intr-o paturica, 2 paturici deaupra(de bumbac) + un soi de sac de dormit special pentru afara - zici ca era toiul iernii. El zice ca nu a plans, ea era rupta de oboseala... ma rog nu mai conteaza sunt bine amandoi. Ca sa nu va mai zic ca in acest timp a facut si kk dupa 72 de ore. Va imaginati cat a fost. Erau 2 pamersi prin living, plini, insirati in jurul canapelei cu hartie igienica si servetele umede peste tot - dar ce sa zic copilul era foarte curat la fundut. Deci se poate - voi iesi mai des.
Oricum cred ca de acum trebuie sa-i pun si manusi ca avea manutele gheata cand s-au intors. Apoi s-a trezit la 7.30 eram cam disperata ca imi dadea programul peste cap. Masa mea de la 6 se duses de mult. Papat 200ml - ma mulsesem eu ca nu era chip sa stau cu sanii curgand. Apoi ragaiala, joaca un pic, masaj si iar a vrut laptic!!! Papat vreo 70ml si acum doarme . Cred ca scosul afara era solutia la problema mea. Sper sa tina in continuare.
Mamicile pe aici pe langa saculetul de care va povestesc le pun si blanite - mie imi e cam teama de orice are blana de oaie - voi ce ziceti?
pup
Diana_Eva spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Buna seara! Eu sunt f f racita, iau antibiotic...eu nu stiu ce sa ma fac!!! racesc de 2 ori pe luna. Ce naiba sa iau? Ce pastile pot lua pt imunitate acum cand alaptez? |
Doar vitamine si oscilo - eu iau 1 pe saptamana si daca simt ceva dubios iau 2 pe zi.i dau si sotului din cand in cand ca sanu vina cu vreo minune de virus acasa. El fiind singurul care vine in contact cu noi si cu alti oameni zilnic. Pentru musafiri am pregatite masti - daca vad pe vreunul racit il bag in carantina imediat.
Diana_Eva spune:
Alina - foarte scump puiul tau! cum isi tine el jucarioara sa nu i-o ia nimeni! si ce fete face la trezire !smecher foc!
eladea2005 spune:
am vazut doi puiuti adorabili: Matei si Victor...sunt marisori deja, viitori barbatei... si f trendy, am uitat sa mentionez...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...