vreau sa ma educ(2)
Raspunsuri - Pagina 14
viviana spune:
Ladyj intr-adevar e un subiect interesant.
Am vrut sa-l discut pentru ca pe mine m-a atins in mod direct.
Copilul acela cat si mama lui au interferat mult prea mult cu fi-mea si i-au produs multe neplaceri.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Denizel, narcisismul nu are a face cu IQ-ul. (fie ca-i trasatura de personalitate fie ca-i tulburare. Chiar am cunoscut narcisisti la viata mea, oameni extrem de inteligenti si de succes, dar..cu doza uriasa de narcisism:-)) Si chiar exista persoane echilibrate cu acea doza de narcisism, acea stima de sine care nu le baga in categoria n-eechilibratilor. |
Stiu asta, Lady.
Eu vorbeam despre altceva: vorbeam despre copiii carora li s-a spus de mici ca ei sunt cei mai grozavi si ca ceilalti sunt niste tampiti care nu merita respectul lor.
Copiii astia, deveniti adulti, daca nu au dezechilibre majore, pot sa creada ca este chiar asa (fiindca nu ii duce mintea la mai mult).
Cam asta am vrut sa zic.
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mãmici de bãietel.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Am sa iti raspund la modul general. Cred ca poti masura gradul de dizarmonie ce caracterizeaza personalitatea unui om in functie de impactul sau asupra 'mediului'. Asa cum o muzica armonica este general acceptata si nu ne scoate din ale noastre, pe o muzica dizarmonica majoritatea se simt iritati, deranjati, nu se mai pot concentra la ale lor, sunt bruiati. Exista totusi si o minoritate a caror proprie dizarmonie este in perfecta armonie cu muzica atat de iritanta pentru altii. Sa zicem doar ca in niciun caz dizarmonicul nu este o muzica prea comerciala, si totusi de dragul diversitatii macar(cum bine observa anca) e bine ca exista. |
Aaaa..am inteles.
Imi dai si niste exemple concrete?
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Nu pot sa iti explic reactia pentru ca ar trebui sa iti explic cum o vad eu pe denizel. |
Pai asta vroiam.
Dar uite, o lasam balta, recunosc, era o curiozitate asupra modului in care gandesti cand te dezlantui asa agresiv.
Forget about it.
denizel spune:
Io, io, pot sa dau io un exemplu? Cam asa ceva, tot Accept ii cheama:
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mãmici de bãietel.
viviana spune:
Denizel, copila mea va afla ca este cea mai grozava la momentul potrivit. Nici mai devreme nici mai tarziu. Si nu i-o voi spune eu va constata singura.
Pana una alta ii este suficient sa stie ca o incurajez si o sustin in orice face si ca ceea ce face face foarte bine. Da, si i-am spus azi, cand a plecat la teatru ca arata grozav.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ma scuzati ca intervin atat de abrupt, dar nu stiu unde altundeva sa pun www.csid.ro/family/s-a-dovedit-bataia-e-rupta-din-rai-5266793/" target="_blank">ASTA, parca aici e mai potrivit, ca tot e vorba de educatie. Cum e posibil asa ceva?! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
Mda..sunt fara cuvinte. Nu stiu de un astfel de studiu stiintific, ma intreb daca s-a studiat si unghiul din care trebuie sa cada palma
Observi ca in articol apare ´´corectie fizica´´ versus ´´rasfat peste masura´´? ce tampenie. Au incurcat rau borcanele, adica daca nu iti bati copilul inseamna ca-l rasfeti peste masura, in opinia lor .
viviana spune:
Ladyj, am vazut si eu link-ul pus de Ilinca si sincer mi se pare o prostie.
Pacat ca nu s-a aplicat autocenzura.
vivi
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui viviana Ladyj, am vazut si eu link-ul pus de Ilinca si sincer mi se pare o prostie. Pacat ca nu s-a aplicat autocenzura. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Eu trebuia sa ma auto-cenzurez? Ok, scuze ca v-am stricat discutia.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
ladyJ spune:
citat din mesajul lui viviana Ladyj, am vazut si eu link-ul pus de Ilinca si sincer mi se pare o prostie. Pacat ca nu s-a aplicat autocenzura. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Ma mir totusi ca acest site isi permite sa posteze asa articole, scrise pe semin-ntuneric, pe genunchi.
Deci fetelor, uitati de stima de sine si alte ´´prostii´´, in palma sau lipsa ei sta(sau nu) succesul.Restul e cancan.