Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Vivelaaaaa, pe unde esti? vreau si eu niste indicatii despre homeopate te rog; dar nu-ti dau PM pana nu "te vad" pe aici

trimite mama pachet in noiembrie si am nevoie de cateva pareri, cantitati, preturi, de unde se cumpara, etc ,

Ioana & Arturicii'S
Nu nu..nu PmSa scrie acilisha sa vada si ochiul meu,ca sunt si eu interesata

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

vai teo ce m-ai speriat
nu vazusem mesajul cordeliei( cu multa placere) si credeam ca l-am trimis pe forum si nu pm

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Bilica mail-ul comun este o adresa de mail comuna(hai ca m-am gasit eu sa-ti povestesc,care nu stiu sa explic),contine scheme de diversificare,carti,poze trimise de unele fete si nu mai stiu ce..ce au mai trimis fetele..eu nu am intrat prea des pe acolo din lipsa de timp..dar cam asta e in mare

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hahahaha, Cris, bine, stai sa apara Vivela si scriu

Theodora, asa, asa, stai tu frumos Sefa deparament securitate acilea.
Pai cum sa nu te votez? Aici miroase a iarna si tu pui poze cu malu' marii si in maneci scurte? La treaba cu tine

Record istoric. Sabina doarme de o ora si 40 min (de la 9 la 10:40 dimineata cat e aici acum); am facut tot ce s-a putut din treaba fara galagie.
As rade niste mere; oare fac galagie?

am editat ptr litere mancate

a, Sorana, am inceput sa beau ceaiuri!!!!

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Fetelor va multumesc mult, mult pentru urarile la adresa fetitei mele scumpe...sunteti niste dragute..

Oana CASA DE PIATRA !!!

NANA pentru otita..si eu m-am luptat cu ea..la amandoua urechile in acelasi timp !!!!!!!!! plus un furuncul intr-una !!!! pana sa ajung la medic..sa nu lesin de durere..piseaza un usturoi bine de tot, inveleste-l intr-un tifon finut si baga-l in ureche..face minuni..de perna nu-ti mai zic cum mirosea ca a trebuit s-o spal de 3 ori :)))))) asta se intampla noaptea...sper sa te calmeze..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Merci fetelor! Pai mi se pare ceva folositor ,de ce este un secret parola asta si cum se ajunge la mailul comun?...eu credeam ca pt asta e forumul acesta sa mai citim din experienta altora si sa invatam.......Credeam ca vati facut voi un grup de fete special si va spuneti viata si intimitatile.Ca era vorba ca trebuie sa ai incredere pt a intra acolo....Se teme careva ca zimi mai departe de o reteta de diversificare????Sau trebuie sa ai cont pe acest forum ? Multe fete nu au net si timp acasa pt a sta pe forum....Eu nu am timp deloc....sunt invidioasa pe fetele care pot intra zilnic aici...;caci tare imi mai place vorba si mie....

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Monyca, mersi de sfat ! Da-o-ncolo de perna, ca o spal de cate ori trebuie, da' chiar nu mai pot, ma urc pe pereti!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola

Oana casa de piatra
Monica La multi ani micutei tale!
Cordelia La multi ani

Sisi a adormit la mine in brate ascultand o melodie care ii place si ne place tare tare mult.

Enjoy dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Theo, te rugam ocupa-te de Bilica si pune-o la curent cu usere si parole, asa, ca sa-ti intri in rol ; bineinteles, daca vrei

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

IMI CER SCUZE....poate gresesc ca sunt mai directa..

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL

Mergi la inceput