Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Gata, gata, acum trimit un PM la Bilica.

Artu, stii care e paradoxul? Cand am plecat din Ro una dintre functiile mele era si asta Sef dep securitate in munca e a-devarat.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Am facut tort cu nuci,pt a aniversa cele 5 lunite,si sa nu cumva sa slabesc vreun gram
Nu arata el extraordinar(la asta ma refeream cand ziceam ca bucatareala nu e punctul meu forte)dar este delicios
Am multe nuci,si "m-am pus pe ele"

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Merci mult theo,am primit toate informatiile....cum am timp ma uit si pe acolo...

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Deci, pe mine m-apuca nervii!!! Ale imi zice ca ea a depus dosarele la o adresa, astia acilisa pe sait la ei zic altceva:"Sos. Oltenitei, Nr. 252 - 254 , parter, ghiseul 3". Io acuma ce fac?. Mama, ce-mi vine asa sa-i iau la bataie.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Salutare !
Am pus si noi pozite noi, asa ca de 6,7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui bilica

SALUTARE MAMICI !!! AM REAPARUT SI EU PE NET! TARE GREU AM MAI REUSIT SA DAU DE VOI; DE 2 ZILE MA TOT CHINUI SA VA GASESC....SI AM REUSIT ACUM...
DE 2 SAPTAMANI AM AJUNS SI NOI ACASA IN CARAIBE,...eu fiind plecata din martie in USA,apoi dupa nastere am plecat in Romania ,iar acum gata suntem cu toti impreuna acasa....Am inceput sa amenajez una alta pt Surya pe aici caci nu avea nimic pregatit si cumparat pt camera ei...Mam confruntat cu diferite probleme cu fetita,....na ca la primul copil.....inca mai invat de la ea multe...Vam simtit lipsa f mult,dar acum chiar sunt bucuroasa ca pot fi alaturi de voi....ca am ce invata....Nu am citit nimic din urma,doar acest capitol,dar recuperez eu pe parcurs unele informatii.....
Mary si eu am aceasi problema cu Surya....vrea doar in picioruse sa stea sprijinita....de 4 zile doar cu ea in brate,refuza sa mai stea culcata si sa se joace singura in patut ; Azi iam luat un jumper ca ma mai pot misca si eu singura....Nu ajunge cu piciorusele jos inca pt asi face balans,deci e ok,pana luna viitoare cand il poate folosi ca la carte....;sta vreo 10 min max ,ca se inerveaza ca nu poate lua jucariile sa le puna in gurita si incepe circul....binenteles iar cu ea in brate sau de manute pt a se bucura mititica de jucariile ei pt gingii....
Si eu am descoperito intorcanduse de pe spate pe burta ,chiar si cand doarme,dar de intors nu mai poate intoarce....of of grea perioada cu schimbarile astea...

MAMA DE MULATRA de 4 luni

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL

Mirela, bine ai revenit!
Imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem de mai multe ori, cit ai fost acasa, insa vii din nou in decembrie cred!
Sa va fie de bine voiajul si stabilirea in cuibusorul vostru sa va aduca liniste si tie, si micutei.
Va pupam cu drag si te asteptam aici, prezenta activa.
S-a mai reglat micuta cu burtica?

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biajitaru

Neata,

LA MULTI ANI Eva Paraskeva si tuturor celor care isi serbeaza azi numele

Azi facem si noi 4 ani de casnicie.
Artu arata superb poza. Ce frumoase sunt culorile toamnei oglindite in apa. Chiar ca face poze faine.
Si Alex vrea tot in fundulet altfel iese cu scandal. Ca niciodata azi noapte a dormit de la 10:30 pana dimineata la 5; a papat si dupa aia iar nani pana la 7:30.Sper sa mai tina figura ca tare a fost bine.
Pup,

Bia

mamica de Alexandru Matei 04 Iun 2010

Bia, poza de la Artu nu o pot vedea nici eu.

La multi ani fericiti impreuna si mai multi copii frumosi!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

acilea sunt , dar cu 2 prunci de gat...abia respir...
artu, tu intreaba, ca eu iti raspund cand ma eliberez un pic.
pana atunci, pe blogul de la semnatura mea sunt mai multe art. despre homeopatie si afectiuni (in coloana din dreapta, da-i click pe Cabinetul medical|).
iti spun tot ce stiu .

o sa gasesti tot pe blog si un leac (nehomeopat)pt durerile cauzate de eruptiile dentare .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana
Va ziceam ca urmeaza sa-mi iau propriul nebulizator Chicco Silent: am fost luni seara cu prietena mea la doamna care le comercializeaza dar nu mai avea pt moment (spera sa primeasca sambata-duminica) in schimb i-am luat Soniei jucarii pt toti “mosii” care urmeaza si din partea noastra, din partea mamei: canuta, zornaitoare, zdranganitoare, un trenulet muzical superb, cub de activitati, niste cuburi care trebuie incastrate....totul la 150 lei (avand in vedere ca numai mingiuta asta zornaitoare http://pentru-copii.nscmall.ro/Jucarii-bebelusi/Chicco/Minge-de-plus-Chicco-65457-1/ care e putin mai mare decat o minge de tenis costa cat costa pe site, eu zic ca am facut o afacere ffff buna). Toate sunt Chicco si are femeia o curte plina de cutii cu de toate. Inclusiv hainute, biberoane, tetine, sterilizatoare, umidificatoare, scaune auto, carucioare....tot ce-ti doresti!!! De ex un carucior Chicco CT.01 este 100 euro!
Stiu ca au fost mamici (Veronica parca!!!) care si-au exprimat dorinta de a achizitiona nebulizatorul Chicco la 150 lei: in cazul in care sambata aduce doamna marfa, sa va cumpar produsul la suma asta(vedem noi cum vi-l trimit)?!!

Acum ma retrag ca am scris cat pt 2 saptamani!
Sanatate tuturor si pupici!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Ioana, imi pare rau de necazurile cu micuta Sonia,in ce priveste papa - sper din suflet sa-si revina.
Cu privire la intoarceri - (sper sa imi accepti gluma), o fi ardeleanca neaosa: "de ce atita graba"? - era un banc.

Inafara de Vero, si eu mi-am exprimat dorinta sa iau un nebulizator la 150 lei, draga mea, si sunt dispusa sa iti virez banii, daca vrei tu sa te "incurci" sa faci un colet pt mine - sau poate doamna aceea?! Te rooog!
Iar cu jucariile: super afacere! Bravo! Noi nu avem filiere din astea...inca, dezvoltate.

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Sunt batrana si senila de la un timp...neuronul e in vacanta,a ramas asa din timpul sarcinii

V-am zis ca baiatul nostru ne sciupa de vreo 2 saptamani?A invatat sa faca balonase din scuipat,si dupa face din buzite brrrrrrrrrrrrrr,si ne baleste pe toti...apoi rade.Offff,neobrazat de mic
Scriu asa de aici incolo,ca imi place

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

si eu am vrut sa schimb stilul, dar nu stiu ce tre' sa setez ca sa ramina asa, cit timp sunt logata (adica sa nu trebuiasca sa cosmetizez fiecare mesaj).

Aaa, de bale si baloane suntem si noi plini, si "ghrrr" intr-un fel, din git...
Si inca ceva: limba de-un cot, cind vine tac-su, dupa care e de altfel innebunit (ca si Sonia Ioanei); tati e cel care cind se juca cu el, scotea limba - prin imitatie, cupilu' face la fel, si asta numai cu tac'su.

Fericita, puiul

Mergi la inceput