Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cris_09, rocsy SI a mea scuipa cu foc de vreo sapt doua. si daca fac si eu la fel, moare de ras. e simpatica foc..
Artu superba poza!

Sunt cam terminata de somn. cred ca ma bag si eu la nani. Aseara amandoi au avut program artistic, Mirci la un moment dat statea intins peste mine, pe spate, cu mainile sub cap. asta ca sa nu ma scol sa o alaptez pe Ilinca. dragul de el, nu mai scapam de gelozie.
Mai avem 2 nopti de dormit toti 3, duminica vine Bogdan inapoi...ma gaseste jumatate vie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

fetelor, nu va stresati, in ceea ce ma priveste, cu parola.
cand o sa hotarati voi ca se poate, o dati si gata.
eu nu o cer si nici nu o sa va bat la cap cu chestia asta, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Votez si eu pt Theo!
Gabitza nu ne stresam numai pentru tine,stai linistita,e o chestie generala,trebuie hotarat pentru totdeauna,sa nu mai fie o situatie jenanta

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Gabitza1977 eu am intrat din CIC in CIC si nu a mai fost nevoie de adeverinta de venit, doar o adev de la sv cum ca in lunile precedente nu am luat bani de la ei. atat. suma a ramas neschimbata, ca la primul CIC.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Reallaura, mulumesc mult! Nu inteleg de ce mie mi-au spus asa???!!
In ce sector esti tu?
Eu in 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Vivelaaaaa, pe unde esti? vreau si eu niste indicatii despre homeopate te rog; dar nu-ti dau PM pana nu "te vad" pe aici

trimite mama pachet in noiembrie si am nevoie de cateva pareri, cantitati, preturi, de unde se cumpara, etc ,

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

oana asa de piatra! sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!

artu nu am reusit sa vad poza :((

nana LA MULTI ANI! frumoasa zi pt a te naste....;)

Ma scuzati ca va intreb...dar ce este in acest mail comun?....caci chiar nu stiu...Stiam ca exista un mail comun,dar nu stiu ce contine....Ati putea sami zicesi si mie?( eu fiind f curioasa de fire)

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

dosarele pt alocatie si indemnizatie eu le am depus la directia generala de asistenta sociala si protectia copilului
uite nr d tel:
Str. Soldat Enache Ion, Nr. 1 A.
Tel: 0372.715.100; 0372.715.101.
Fax: 0372.713.885.
Program de lucru cu publicul: Luni - Joi: 8:00 - 16:00 Vineri: 8:00 - 14:00.

legat de parola......nu vreau sa deskid polemici dar eu cred k o mamica dak scrie de 2 3 ori consecutiv si apoi nu mai scrie o luna asta nu inseamna k nu ar fi de incredere, ci poate k nu are timp
nici eu nu sunt activa in fiecare zi ...
mie imi este indiferent cui i se da parola, atata timp cat este o mamica cu bebe de varsta copiilor nostri
asta este parerea mea! eu voi face asa cum face toata lumea!

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Ale (tu parca esti in sect. 4) sau altcineva din sect 4 ma luminati si pe mine va rog, cu dosarele de le-ati depus voi? Ca ii facui si eu copilului certificat de nastere romanesc si as dori sa le depun, da' habar n-am (in afara de CIC, ca n-am lucrat in Ro in ultimele 12 luni). Ce dosare tre' sa fac? Si daca aveti si un nr de tel unde as putea sa sun acolo sa ma interesez. Multumesc mult.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Multumesc Veronicah !

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Gabitza, ma tot uit pe pagina aia de azi dimineata, dar sunt , nu mi-e mie clar ca deh, noi suntem mai cu mot, cu 2 cetatenii, etc. Da' intreb si eu ca proasta, alocatie de stat e de 2 mil pana la 2 ani su dup'aia e de 42 de lei? Ca io asa citii. SI nu stiu si daca nu e tarziu sa depun dosarele si daca le primesc cu o procura facuta cuive ca eu vin in Ro la primavara, of, ce de "probleme". Multumesc frumos oricum, o sa-ti dau un PM.

Laurita, multumim frumos de aprecieri.

Artu, , hm, deci cu mine seamana Stelios, de cand s-a nascut soacra-mea o tot tine ca seamana cu mine (era singura) restul lumii (inclusiv eu zicea ca seamana cu Christos, adica tati ), insa acum tot mai multi zic ca seamana cu mine si asa mi se pare si mie ca a inceput sa semene cu mine, baiatu' lu' mama frumos.

Bilica, pe mail-ul comun sunt diverse adunate de pe la mamici bine-voitoare, carti pt copii, carti despre cresterea copiilor, retete de diversificare, d'astea folositoare pe la casa omului detinator de copil mic.

Cordelia, iti trimit un PM, sa te "luminez" nitel. Si LA MULTI ANI! cu intarziere.

Ale, mersi mult, mult, da' pe unde vine strada asta, da-mi si mie un punct de reper, te rog.

Cris, Artu, multumesc pentru voturi. Nici macar nu m-am gandit c-o sa ma propuneti pe mine. Imi suna asa, a alegeri de presedinte de bloc , o prietena de-a mea s-a bagat de curand in asta si are niste nervi...asa oi pati si eu? Acum, serios, eu pot sa fac treaba asta ca nu mi-e greu si daca oi mai gresi in aprecieri, ma iertati voi a sunt de-a voastra.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

A, Cordelia, cred ca te-a "luminat Vero, asa-i?

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput