Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Ale (tu parca esti in sect. 4) sau altcineva din sect 4 ma luminati si pe mine va rog, cu dosarele de le-ati depus voi? Ca ii facui si eu copilului certificat de nastere romanesc si as dori sa le depun, da' habar n-am (in afara de CIC, ca n-am lucrat in Ro in ultimele 12 luni). Ce dosare tre' sa fac? Si daca aveti si un nr de tel unde as putea sa sun acolo sa ma interesez. Multumesc mult.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanarus

Salutare mamici!

Am avut si noi sapt trecuta nunta si botezul si sunt cam in urma cu cititul(mai am un cap jumate), intre timp va las niste pozici!
http://www.facebook.com/album.php?aid=26604&id=100000879374967&l=ebcade9b61

si urez si eu la multi ani sarbatoritilor!

Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010)
www.eticker.co.za/tickers/quw7q3r7o93fq3wr.png " target="_blank">Asa creste Mihai

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

CASA DE PIATRA mult noroc si un bebeu sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

buna din nou fetelor,

azi am umblat ca sa-mi depun dosarul pentru indemnizatia CIC pt. al doilea bebe, ca in curand face primul 2 ani. si bineinteles ca m-am enervat cumplit, pt. ca, dupa cum bine spunea cineva, "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...".
nu inteleg de ce trebuie sa depun iar adeverinta cu venitul pe ultimele 12 luni dinainte de primul CIC, in conditiile in care eu am depus-o deja la primul dosar, iar acum ar trebui sa depun fix aceeasi adeverinta (eu trecand din CIC1 in CIC2). legea e foarte clara: se trece direct din CIC 1 in CIC 2, indemnizatia este egala cu prima! si totusi... trebuie sa fie puse mamicile pe drumuri, ca asa se poarta pe la noi!

Theophillina, am vazut ca intrebai de acte necesare pt alocatie la sect.4. Uite ce am gasit, sper sa-ti fie de folos:
http://www.dgaspc4.ro/das.html
(dai click pe serviciul alocatii si indemnizatii si au acolo tot ce trebuie).

Mergi la inceput

Oanarus, casa de piatra si multa sanatate voua si copilasului!

Mergi la inceput

cu intarziere spun si eu LA MULTI ANI si pt. Eva Paraskeva de Monyca.C!!!
Mult noroc si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Ola..

Scriu putin acuma si revin mai tarziu...

Bebe Victor incearca intoarcerile de pe sopatye pe burta dar nu isi poate scoate mana dr de sub el ....si ne chinuie gingiile, colicii au fost nimik pe langa ce plange acum...nush ce sa=i mai fac, voi ati folosit ceva geluri , solutii?

Legat de parola si eu sunt de aceasi parere, parca toate am bagat capul in nisip ca strutii si nimeni nu zicea nik, oricum nu e corect mai ales ca ele ne-au aratat pozele, mie nici plecarea lui zgubi...nu mi s-a parut ok dar ma rog...nu dezgropam mortii .

La multi ani bebeilor...mai mari ca noi cu 1 zi...
va !!!

Vreau sa mai zic cate ceva nominal dar nu acum ca am una bucata iepuras in devenire ce trebuie linistit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Theodora, ma tot uitam cu cine seamana Stelios; insa m-am hotarat acum, vazand ultima poza. Cu tine . F faine pozele.

Oanarus, felicitari pentru cele 2 evenimente atat de importante din viata voastra.

Din pacate eu nu vad nici pozele voastre si nici ale Ioanei T.

Nana, la cat mai multe utilizari ale razatoarei!

Corina, am luat si eu floricica de ikea insa inca nu am incercat-o

Sabina noastra a devenit si mai curioasa dect era. Trebuie sa puna mana si sa studieze ea tot. Ieri a verificat vreo 10 min niste frunze (un tufis mai exact)

Parola, eu propun sa o dea o singura persoana. Eu o propun pe Theodora si daca nu e ea in zona pe Mary. Ambele's prezente zilnic si-s suficient de mature cat sa poata hotari.

Eu nu ma bag ptr ca 1. sunt mai mereu contra timp cu voi si 2. eu is mai ciudata cand e vorba de dat parole/evaluat oameni/citit printre randuri; si nici matura nu-s

Nana, of imi pare rau de febra. Sper sa fie doar un puseu care sa treaca repede.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

[quote]

Waaaa,e reala poza???????Superba!!![/i]

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

da, e f reala ; eu am facut-o si nici macar prelucrata in vreun fel nu este

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nu prea am citit, e o prietena la mine cu baietelul de 1 an, 3 copii nebunatici deci nu mai e timp de nimic.

am vazut poze superbe de Theophilina cu bb dulce Stelios si de Oanarus ce luminari frumoase ati avut, cu un sg trandafir, nici nu m-as fi gandit la asa ceva si uite ce bine dau!
Casa de piatra si multa fericire.

Gabitza1977 eu am intrat din CIC in CIC si nu a mai fost nevoie de adeverinta de venit, doar o adev de la sv cum ca in lunile precedente nu am luat bani de la ei. atat. suma a ramas neschimbata, ca la primul CIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Ziua mea tocmai ce a fost pe 9.

Adica tocmai ce am mai intinerit 1 an....

Fetelor, pls nu ma uitati cu niste indicatii scurte in legatura cu mail-ul comun, hanar nu am cum sa-l gasesc m-am uitat pe aici dar nu am reusit sa depistez

cu drag

Mergi la inceput