Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
n_a_n_a spune:
am primit razatorile si surpriza sunt made in Turda
am facut si o proba: ras mar + turnat in castronel + spalat ustensila = 2 minute 31 secunde; mancat = urgent
am uitat sa va zic ca eu sunt moarta dupa mar cu biscuite si suc de morcovi cu mar
ma doare urechea de bolunzesc!
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
n_a_n_a spune:
Oana felicitari pentru dublul eveniment !
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii La multi ani sarbatoritilor de azi! poza este in contul comun de poze, i-am facut un album public separat. Ioana & Arturicii'S |
Waaaa,e reala poza???????Superba!!!
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
cris_09 spune:
Oana ai fost o mireasa foarte frumoasa!
Casa de piatra si felicitari pentru micutul crestin!!!
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
T_Ioana spune:
Oana, sanatate multa, o casnicie minunata si numai bucurii si fericire alaturi de micul crestin!
Pt ca m-am distrat vazand preotul de la cununia/botezul Oanei va atasez si eu pozele de la botezul Soniei (Sonia cu "palarie de bucatar", ca sa-l citez pe fiu-meu):
www.facebook.com/profile.php?id=1093591517&v=photos#!/photo.php?fbid=1557545333912&set=a.1557544093881.2081757.1093591517&pid=31583740&id=1093591517" target="_blank">POZE BOTEZ SONIA(eu sunt aia grasa cu rochie cu buline rosii)
Am vazut si eu poze pe contul comun cu niste copilasi absolut minunati si ma declar iremediabil indragostita de un baietel minunat, frumos cum altul nu e si extrem de expresiv: STELIOS!!!! Theodora nu vrei sa ne incuscrim ca vad ca se poarta petitul din partea fetelor iar eu mor de dragul ficiorului tau!
Gabi, am reusit sa ma programez marti la 8 dimineata la dr Tintea! Multumesc din suflet pentru ajutor! Doamne ajuta!
theophillina spune:
Oana, casa de piatra si felicitari pentru crestinarea piticului tau! Imi plac mult pozele nr. 137 si 138!
T_Ioana, hai mai, ca se supara fetele pe noi, glumesc. Da, da, altul nu mai e asa frumos ca al meu, vorba Vivelei. In alta ordien de idei, multumim mult, mult de tot de aprecieri, chiar ne-ai flatat, pe bune. Vazui si eu pozele de la botezul Soniei, are niste ochi. Si tu nu esti grasa deloc, lasa-ma-n pace, m-ai vazut pe mine? Cu incuscrirea, ce sa zic, io as vrea, da' noi ne incuscriram cu Evelyne de Murica dinainte sa se nasca bebe Stelios ca si eu ma indragostii de fata Muricai. Io o sa printez toate foto de fetite de la odiseea noastra sa vedem care i-o placea lui fi-miu. Multa, multa bafta la doctori si sa veniti cu vesti bune, va tinem pumnii.
P.S. Am mai pus o poza care-mi place mie mult, mult.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
theophillina spune:
citat din mesajul lui arturicii La multi ani sarbatoritilor de azi! poza este in contul comun de poze, i-am facut un album public separat. Ioana & Arturicii'S |
atat pot sa spun.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
n_a_n_a spune:
Avem iar febra, 38.5
M-am gandit eu ca e prea frumos sa fi scapat deja
Rocsy, Florinii astia ...
M-am bucurat si eu vazand pozici frumoase cu mireasa Oana si proaspatul crestin Mihai Alexandru, cu bebe Stelios, cu Gabriel si Denis, cu Antonia... si panorama Ioanei
Apropo de poze: trebuie sa stabilim mai clar, zic eu, in ce conditii se da parola, pentru ca am observat ca in momentul in care ne-o cere cineva ne facem toate ca ploua pentru ca nimeni nu indrazneste sa o dea (am vazut ca ai cerut-o... trebuie sa ne castigi increderea - chestie super vaga... eu nu ma bag... etc), si nu-i frumos, cel putin mie imi displace - tre sa stie omul daca-i alba sau neagra ! Hai sa votam sau ceva de genul asta - trimitem pm uneia dintre noi (cineva cu activitate aproape zilnica: de exemplu Cris, Ioana, Theo, etc.) cu da sau nu sau inca nu. Voi ce propuneti?
cris_09 spune:
citat din mesajul lui n_a_n_a Avem iar febra, 38.5 M-am gandit eu ca e prea frumos sa fi scapat deja Rocsy, Florinii astia ... M-am bucurat si eu vazand pozici frumoase cu mireasa Oana si proaspatul crestin Mihai Alexandru, cu bebe Stelios, cu Gabriel si Denis, cu Antonia... si panorama Ioanei Apropo de poze: trebuie sa stabilim mai clar, zic eu, in ce conditii se da parola, pentru ca am observat ca in momentul in care ne-o cere cineva ne facem toate ca ploua pentru ca nimeni nu indrazneste sa o dea (am vazut ca ai cerut-o... trebuie sa ne castigi increderea - chestie super vaga... eu nu ma bag... etc), si nu-i frumos, cel putin mie imi displace - tre sa stie omul daca-i alba sau neagra ! Hai sa votam sau ceva de genul asta - trimitem pm uneia dintre noi (cineva cu activitate aproape zilnica: de exemplu Cris, Ioana, Theo, etc.) cu da sau nu sau inca nu. Voi ce propuneti? Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010 |
ma gandeam sa facem inca un cont comun,unde albumele sa fie publice,si parola sa o dam cui o cere,in acest cont pun poze fetele pt care nu conteaza daca vad si altii pozele sau nu(ca mine,Alesicoo,Maribell,Mira,Carla etc),si in cel vechi sa ramana pozele care sunt si acum,dar parola sa o aiba numai fetele vechi,si nu vor sa aibe albumele publice.
Nu stiu,trebuie sa gandim intr-un fel sa nu existe discutii,sau sa para aiurea.
Hai,votati
theophillina spune:
Nana, of, chair vroiam sa-ti spun ce bine ca n-ati avut febra, dar am uitat, si uite ca ati facut febra...of!!! Ref la parola si mie mi se pare aiurea, si chiar vroiam sa zic si eu ceva in leg cu asta, dar iar am uitat. Monyca, Gabitza, Laura chiar ne-au trimis poze cu bebeii lor, au si intrebat de parola de cateva ori (cel putin de Monyca imi aduc sigur aminte), cred ca le e si jena sa mai zica ceva, si, da, chiar e jenant. Ideea ta mi se pare buna si ideea lui Cris, de asemenea, insa Cris, mi-e teama c-o sa ne pierdem in atatea albume. A, sa stiti ca eu i-am dat parola Monycai.C, besteliti-ma, faceti-mi ce vreti, insa mi s-a parut jenant ca fata a cerut-o de cateva ori si noi ne-am facut ca ploua. Plus ca ea a mai scris si la odisee ca si Gabitza1977, de altfel, deci ele nu sunt chiar noi, oricum ideea nu e cat de vechi/noi sunt fetele, ideea e sa facem ceva cu parola asta.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS