Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Fetelor, nu pot sa ma linistesc, sunt prea surescitata si emotionata sa nu va impartasesc si voua o minunata veste. Cumnata mea (va povesteam de nunta lor care a fost dupa botezul nostru) e INSARCINATA!!! Doamne, Dumnezeule, mare e puterea Ta! Peste o saptamana erau programati sa inceapa procedurile pentru inseminare artificiala dupa 2 ani de incercari pe cale naturala nereusite. Of, am plans de m-am omorat de emotie, parca as fi ramas eu gravida din nou asa ma simt. Si exista si niste coincidente ciudate: DPN-ul ei e pe 16 iunie, al meu a fost 27 iunie, ar fi tare sa nasca pe 9 iunie, asta ar fi chiar culmea. Si alta coincidenta, sotul meu mi-a zis ca sunt nebuna, dar eu chiar cred in ea: unul dintre obiceiurile de la noi romanii e ca dupa baia de mir, fetele tinere care-si doresc copii sa spele panza de mir a copilului in apa de la baia de mir, s-o stoarca si s-o usuce. Eu am chemat-o pe Tania si a facut toate astea, si, na, ce se intampla! Of, oi fi luat-o pe aratura, dar sunt asa fericita, copilul meu o sa aiba un verisor/verisoara (eu presimt ca va fi fetita), eu voi fi matusa, vom avea iar un bebel mic-mic in familie.
Va multumesc ca sunteti aici si m-ascultati, chiar am simtit nevoia sa va impartasesc aceasta minunata veste pentru mine ca unor dragi prietene si va doresc o noapte linistita alaturi de copilasii vostri.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Mary, multumesc pt cuvinte. Sa stii ca te admir, la primul copil fiind, reusesti sa il alaptezi cu protectiile alea, mie nu mi'a iesit figura atunci. Felicitari. Sper sa ne citim mai des :)

_
Our future determines our past

Bubulinele mele, Maia (28.08.2080) si Mara (02.07.2010)
Poze

Buna ... dimineata si de la noi, la ceas tirziu, sau nu?!

Cosmina - si eu multumesc pentru cele spuse! Nu e usor, in continuare, ba chiar deloc, dar continuam! Sper sa fie pentru cit mai mult timp!
Sa dai mai des pe la noi - scrii frumos si mi-am amintit multe din cele spuse despre tine in legatura cu alaptatul!
Cu privire la biberon: mai bine nu, parerea mea, mai ales ca esti patita, cu prima! E greu, ca si eu tot pe hranitul direct de la sursa merg, insa nu e imposibil.
Pupici!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Buna dimineata mamici si pitici!

Cafea?

Tuturor sarbatoritilor de astazi!

Noi am trecut cu bine de noapte, fara febra
Sunt cam lesinata de nesomn, ca m-am tot trezit la 1,5-2 ore sa verific copilul, dar sunt multumita

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Ma bucur Corina ca sunteti bine!
si sanatate in continuare

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Fetele,va intrebam ieri cum sa fac,daca i-am dat siropele pentru raceala saptamana trecuta,3 zile,o avea ceva daca ii dau si saptamana asta?Ca pe prospect scrie sa se administreze 3 zile...
Cred ca Sebi bebi a racit din simpatie pentru Adelina,ca sa se asortezeCum ai facut Nana,cate zile i-ai dat tratament iubiricei?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Cris, sorry, nu stiu si nici nu as vrea sa stiu. Cum de altfel mi-as dori pentru toate mamicile.
Pe pediatru nu-ti permiti sa il suni? trebuie musai sa te prezinti cu copilul in dinti? La noi cam asa e... musai cu copilul, 60 lei/consultatie... uh!
Sanatate si voua!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

la multi ani bebelinilor
la multi ani Gabi si Nana va doresc multa sanatate

eu m-am trezit racita bocna...lui Matei i-am dat oscilo..sper sa nu se ia..of!

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

sanatate multa vero!
sa ne tii la curent!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Fetelor, nu pot sa ma linistesc, sunt prea surescitata si emotionata sa nu va impartasesc si voua o minunata veste. Cumnata mea (va povesteam de nunta lor care a fost dupa botezul nostru) e INSARCINATA!!! Doamne, Dumnezeule, mare e puterea Ta! Peste o saptamana erau programati sa inceapa procedurile pentru inseminare artificiala dupa 2 ani de incercari pe cale naturala nereusite. Of, am plans de m-am omorat de emotie, parca as fi ramas eu gravida din nou asa ma simt. Si exista si niste coincidente ciudate: DPN-ul ei e pe 16 iunie, al meu a fost 27 iunie, ar fi tare sa nasca pe 9 iunie, asta ar fi chiar culmea. Si alta coincidenta, sotul meu mi-a zis ca sunt nebuna, dar eu chiar cred in ea: unul dintre obiceiurile de la noi romanii e ca dupa baia de mir, fetele tinere care-si doresc copii sa spele panza de mir a copilului in apa de la baia de mir, s-o stoarca si s-o usuce. Eu am chemat-o pe Tania si a facut toate astea, si, na, ce se intampla! Of, oi fi luat-o pe aratura, dar sunt asa fericita, copilul meu o sa aiba un verisor/verisoara (eu presimt ca va fi fetita), eu voi fi matusa, vom avea iar un bebel mic-mic in familie.
Va multumesc ca sunteti aici si m-ascultati, chiar am simtit nevoia sa va impartasesc aceasta minunata veste pentru mine ca unor dragi prietene si va doresc o noapte linistita alaturi de copilasii vostri.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Draga Teo,
ma bucur mult pentru bucuria ta si a cumnatei tale! Din suflet ii doresc si eu sarcina usoara si un bebe sanatos si fericit!
Spun fericit" pt ca e important sa ai copil vesel, care sa fie mereu pus pe shotioare.

SI eu ma pot lauda cu sarcina unei prietene care-si dorea mult, si cu o alta prietena recent aspiranta! Amindurora li s-a facut pofta vazindu-l pe Mateo - si-si doresc si ele copii macar la fel de cuminti ca puiul meu!

matusico!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabitza1977

Buna fetelor!

VA MULTUMESC MULT PENTRU URARI!!!

Si de la mine, din toata inima, LA MULTI ANI FERICITI pentru Nana!

Si LA MULTE LUNITE SI LA MULTI-MULTI ANI CU SANATATE pentru copilasii:
Luca Stefan si Matei de zguby77
Teodora de ck_29
Victor Andrei de ioana1234
Bianca de Softurela

Din pacate, acum tb sa va parasesc, vin fratele si cumnata mea in vizita!
Va pe toate, cu mult drag!

Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si Alexandru Gabriel (28.05.2010)

Gabitza, pe Nana am felicitat-o in avans, dar te uitasem pe tine!
LA MULTI ANI FERICITI, SANATATE SI IMPLINIRI, ITI DORESC DIN SUFLET!!!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

AM MAI SOLICITAT, si inca mai cer suport tehnic la voi, pt urmatoarele:

1. Cris, cum ai facut sa-ti ramana textul formatat, si sa nu trebuiasca sa modifici de fiecare data?

2. Cum modificati nuanta Nick-ului? Vad ca sunteti colorate, nevoie mare! vreau si eu!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata! www.zori.ro/files/media/cafea-arta-sanatate-24.jpg" target="_blank">Coffee?

www.zodii.ro/UserFiles/Image/crin1.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI!

Bogdan Andrei de Ramona80

Mary, multumim frumos de urari, la fel si prietenei tale sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos cum altul nu-i si aspirantei un test de sarcina pozitiv cat de curand posibil!
Ref. la "problemele" tale tehnice, la prima nu sunt sigura, dar cred ca poti sa salvezi un model in notepad, si scrii mereu acolo dupa modelul setat, in felul asta nici nu mai pierzi mesajele. A doua problema tehnica, mergi in contul meu, la foloseste punctele si de acolo in functie de cate puncte ai de cheltuit, alegi efect glow sau atribuire de titulatura sau amandoua daca ai puncte suficiente.

Camelia, bine ai revenit, ti-am trimis PM.

Va pup si va doresc un week-end minunat.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Neata, fetele!
Nu am mai scris de mult, dar asta din lipsa de timp caci am fost ocuptata cu diverse treburi.

Despre noi, nu avem nimic senzational de raportat, Dragos creste intr-o veselie, dar mititelu nu mai poate adormi usor singurel, asa ca ori il iau in brate ca sa adoarma ori il ia somnicul cu bibe in gurita, sincer as fi preferat suzeta, dar cum el nu o suporta...

In ceea ce ma priveste, eu scot in continuare laptic cu pompa in timpul zilei, iar noaptea copilu papa direct de la san.
Am incercat sa mai reduc din cantitatea de mancare pentru a slabi si rau am facut caci productia de lapte a scazut vizibil in 2 zile, aproape se injumatatise, noroc ca am avut rezerve la congelator caci altfel nush ce ma faceam.

Fetelor, vreau si eu sa va vad, dar webshotsul se joaca cu nervii mei, imi deschide contul, imi apar albumele, dar pe urma dispar, luminati-va voi unde gresesc.

Am vazut poze numai prin linkurile date de voi direct cu baiatul Vivelei,este un frumos, da' frumos, cu nunta oaneirus si botezul baietelului, casa de piatra si felicitari pt micul crestin.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput