Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 17
Gabitza1977 spune:
Buna fetelor!
VA MULTUMESC MULT PENTRU URARI!!!
Si de la mine, din toata inima, LA MULTI ANI FERICITI pentru Nana!
Si LA MULTE LUNITE SI LA MULTI-MULTI ANI CU SANATATE pentru copilasii:
Luca Stefan si Matei de zguby77
Teodora de ck_29
Victor Andrei de ioana1234
Bianca de Softurela
Din pacate, acum tb sa va parasesc, vin fratele si cumnata mea in vizita!
Va pe toate, cu mult drag!
Ioana5255 spune:
au mai mancat de data asta cu lingurita cateva de supa crema cu carnita si Iusti apoi a primit desert mar cu caisa, care i-a placut. Trebuie muuulta rabdare si e clar nu in bibe, ci doar cu lingurita. Cel putin la noi asa functioneaza. Ne miscam cu viteza melcului, dar important e, ca ne miscam.
nikolett2445 spune:
La multi ani ! sarbatoritilor zilei de astazi
Viviela mersi de raspuns
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
bubu30 spune:
La multi ani
Nana
Gabitza
Ce 2 zile urate am mai tras : ieri am pus la congelator piersici, azi spanac .
Sapt. viitoare urmeaza nectarine.
Mi s-a parut f. anevoios si plictisitor, eu care nu am pus niciodata nimic pe iarna ca toate le primeam de-a gata, dar nevoia te invata
Fetele care ati inceput diversificarea please spuneti-mi si mie care e cantitatea maxima care se poate da la bb de piure de legume sau de fructe ?
Si de asemenea cantitatea maxima de cereale care se poate da odata la o masa ?
Ca nu as vrea sa ii supraalimentez - bine acum la Alexandru nu e cazul ca el mai mult de 50-60 gr de piure sau de cereale inca nu a luat niciodata dar Alexandra ar manca in prostie hrana semisolida si nu prea se mai impaca bine cu laptele , adica nu mai papa 200 ml lapte la o masa cum manca inainte ci maxim 150 ml, cred c-a dat de celelalte gusturi si s-a saturat de lapte
si weekend frumos si linistit
bubu30 spune:
Am uitat sa va mai intreb ceva : am luat scaune auto de pe un site din Germania.
In acest caz unde o sa imi vina coletele ? la posta ???
merci
veronicach spune:
la multi ani bebelinilor
la multi ani Gabi si Nana va doresc multa sanatate
eu m-am trezit racita bocna...lui Matei i-am dat oscilo..sper sa nu se ia..of!
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
arturicii spune:
o, avem o vreme..... e o vijelie afara de-aia de zici ca e viscol si plouaaaaaa
am facut cu Sabina o plimbare fix inainte sa inceapa, cand inca mai ploua frumos
pe mine m-a apucat gateala asa ca pe fiecare in parte ca din urma am citit insa in fuga.
am facut (Sorana, Laura, Carla, Theodora, NU cititi, ok?) placinta cu mere si conopida cu usturoi cu maioneza facuta de mine
inca nu-s gata dar sper sa iasa ok
Sabina pare ca isi formeaza somnul de pranz, cel lung; acum doarme de o ora si jumatate deja, ieri a dormit 2 ore
un weekend fain tuturor
Ioana & Arturicii'S
maribell spune:
LA MULTI ANI FRUMOSI ....NANA!!!!
LA MULTI ANI LINISTITI....GABITZA!!!
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
Laura__ spune:
Eu ma uit acum la pozele cu voi.
Vai cat de tare imi placeti.
Sunteti frumoase-frumoase.
De copii, nu mai zic.
-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010
ck_29 spune:
Buna seara si de la noi
Multumim de urari....si uram si noi "La multi ani" bebeilor nascuti in aceiasi zi cu noi, si care implinesc azi 4 lunite frumoase!!
Bianca de Softurela
Luca Stefan de zguby77
Victor Andrei de ioana1234
Imi pare tare rau ca nu pot fi activa pe forum, si nu pot tine pasul cu voi, dar din pacate, nu reusesc sa imi manageriez timpul prea bine, sa reusesc sa impac si capra si varza Intre reprizele frumoase de somnic, un aspirator, o masina de spalat, o prajitura si o plimbare prin parc…abia reusesc sa citesc ce scrieti voi!
Cu cititul ...mai am un capitol si ajung la zi...cu scrisul..nici nu imi mai amintesc de cand nu am mai postat. In schimb...pe cuvant ca citesc frumos toate postarile, pentru ca discutati chestii interesante, si nu vreau sa ratez. In rest...traiasca PM-ul.
Multumesc pe aceasta cale Vivelei, Alinutzei si Corinei pt informatiile trimise pe PM...evident aferente capitolelor incheiate!
Despre noi...bilant de patru luni:
Facut vaccin..raportez bebe cuminte..ce nici nu si-a dat seama ce s-a intamplat. Fara febra si alte complicatii..doar somnolenta ce vad ca a tinut 2 zile.
La fix 4 luni avem 5.8 kg, 64 cm si 42 cm PC
Mergem in continuare pe alaptat exclusiv. Dr pediatru voia sa incepem diversificare...eu NU si NU!!
Raportam de asemenea dermatita atopica...vizita la dermatolog si toate cele. Tratam cu crema cu zinc (preparata in farmacie) si produse si gama Atoderm / Bioderma. Momentan tinem sub control...sa vedem mai departe.
La sfatul dermatoloagei nu incepem diversificarea mai devreme de 6 luni...pt a nu forta sistemul imunitar. Pediatra de la 3 luni m-a tot bombanit sa incepem...cica fata e prea "fotomodela". I-am bagat in fatza replica dermatoloagei...si m-a lasat in pace momentan cu diversificarea.
Bebelusa mea traverseaza acum o "fussy phases", vorba Corinei, asa ca de la 1 trezire/noapte, am trecut la 2 si chiar 3...tzitzilit fara numar si peste zi...dar nu se suparam... compenseaza cu dormitul "fara numar". Noi ne trezim dimineata pe la 10, 11...chiar si 1PM intr-o zi
Asta seara de exemplu, am sarit baita pt ca doarme de pe la 7...pauza de papat la 9 si apoi iar somn.
Sa vedem de surprize ne aduce noaptea.
In rest...toate bune.
I-am facut azi un tort...cele 4 lunite implinite se cereau sarbatorite
Acum fugim la somnic, sa producem laptic bun pt printesa frumoasa!
Va pupam
Camelia si Teodora
fericita mamica de bebita Teodora 15.06.2010