Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 16
marylenac spune:
La multi ani !!! Gabi
Sorana, nu am facut inca eco la sold, vreau sa vad ce zice mai intai dr. si pe urma vedem ce e de facut.
Nu stiu nimic despre dl. Dan Gheorghe de la Budimex sa te pot sfatui.
Multumesc , mi-am notat recomandarile voastre.
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Onana Marylena, nici eu nu am auzit de dr la care mergi, dar eco de sold ati facut? In fine, daca e cazul va recomanda ortopedul..Sanatate multa si sa vii cu vesti bune! Am si eu o intrebare: ati auzit cumva de dr ORL Dan Gheorghe de la Budimex? O prietena tre sa mearga la operatie de amigdale cu baietelul si ma intreba daca am stiu mai multe despre acest dr. Stie cineva? Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
da, eu e super tipul. Are ore la Centrul Medical Apollo care e pe langa mine. Am fost eu la el cu fetele. Stiu si alte fete de la cealalta odisee care si-au operat copiii la el.
Ioana5255 spune:
In sfarsit intre mesele copiilor, schimbat, Revelioane, Piete de Craciun, bilete de avion, oale de mancare, facut bagaje si alte acareturi reusesc si eu in sfarsit sa urez
La multi ani NAna
La multi ani Gabi
Sa fiti sanatoase, voioase si la punga "groase". Va pup
Onana spune:
Mersi mult Sabina! Deci e pe maini bune..Si ei tot la Apollo se opereaza, desi e cam scumput..
Ce mai face Ale cu gradi, a mai fost, i-a trecut raceala?
Piticele ce mai mananca nou?
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui Onana Mersi mult Sabina! Deci e pe maini bune..Si ei tot la Apollo se opereaza, desi e cam scumput.. Ce mai face Ale cu gradi, a mai fost, i-a trecut raceala? Piticele ce mai mananca nou? Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
Nu am stiut, ca Appollo e si spital. Cat costa de curiozitate? Eu nu am vazut sali de operatie pe acolo. Mi se pare cam strange.
Alex e tot acasa. Mi s-a parut normal sa o duc, dupa ce o fac bine, dar parca vad ca acolo se va muci iar la greu, vor fi iar copii, care tusesc din toti plamanii. Ma apuca nervii numai cand ma gandesc la inconstienta parintilor si a lor, ca ii primesc asa. Maine plecam la munte, venim luni, de marti as vrea sa o duc, daca totul e ok. Dar daca imi mai face un puseu de raceala si mi le imbolnaveste iar pe astea mici atat de naspa o retrag si gata. O sa o duc la diverse activitati si termin circul.
Piticele sunt destul de racite, tusesc cam rau. Luam Prospan ptr tuse si Panadol,sper sa le treaca o data ca nu mai suport.
Fetelor ma intrebati de picaturi ptr pofta de mancare, se numesc Poliviton, dar eu am decis sa nu le dau, sa le las in ritmul lor. Eu nu sunt de acord, daca nu le place un aliment, sa le dau picaturi ptr poftade mancare, mi se pare aiurea. Ele lapte beau bine si cu cereale si fara, iar diversificarea merge mai greu ptr ca sunt mofturoase, mai ales Ekaterina. Asta e. Nu vor sta nemancate o viata.
Eu acum caut ceva ptr imunitate ptr ele. Voi le dati ceva? Eu lui Alex i-am dat Seprilin dar de la 1 an jumate. Stie cineva daca se poate administra si la sugari?
Azi Ekaterina a primit borcanas de la Nestle mar cu caisa, evident a fost bleah si le-am pregatit supa cu carnita. Azi e prima zi cand le dau. Iustinica e fan mere si se cearta cu biberoanele dupa ce bea 80 ml suc. Imi e teama sa mai suplimentez, sa nu ii dau stomacul peste cap. A, si acum mai primesc la 2 mese cereale bio de la Milupa, cate o masura in lapte.
biajitaru spune:
citat din mesajul lui Ioana5255 Eu acum caut ceva ptr imunitate ptr ele. Voi le dati ceva? Eu lui Alex i-am dat Seprilin dar de la 1 an jumate. Stie cineva daca se poate administra si la sugari? |
Eu ii dau Imuno-B am luat de la Pharma net ca era promotie doua la pret de unu. Am mai avut si alte siropele de la firma respectiva si am fost multumita de ele.
Bia
Monyca.C spune:
Ioana vis a vis de papa..eu am mai povestit pe aici..fetita mea nu vroia sa manance absolut nimic..dar nimic..nici macar o lingurita cand am inceput diversificarea la 6 luni..si am tinut-o asa f mult timp..ajunsesem in cele mai bune zile la 3-4 lingurite maxim..ma saturasem de facut si aruncat...in rest titi si atat pana am intaract-o la un an si doua luni..de atunci mananca ORICE... cateodata ma gandesc ca prea mult... asa ca nu-ti face griji..vor manca ele la un moment dat..copii sunt fooooarte diferiti..
mai raman nervii nostrii intinsi la maxim..
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui Monyca.C Ioana vis a vis de papa..eu am mai povestit pe aici..fetita mea nu vroia sa manance absolut nimic..dar nimic..nici macar o lingurita cand am inceput diversificarea la 6 luni..si am tinut-o asa f mult timp..ajunsesem in cele mai bune zile la 3-4 lingurite maxim..ma saturasem de facut si aruncat...in rest titi si atat pana am intaract-o la un an si doua luni..de atunci mananca ORICE... cateodata ma gandesc ca prea mult... asa ca nu-ti face griji..vor manca ele la un moment dat..copii sunt fooooarte diferiti.. mai raman nervii nostrii intinsi la maxim.. Mamica fericita de EVA PARASKEVA (22.09.2008) si mic, mic NICOLAS TIMOTEI (20.04.2010) "Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu" ''Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...'' |
cunosc. aceeasi problema am avut-o si eu la Alexandra, care are acum 4 ani. La 10 luni era exclusiv inca pe lapte scuipa tot. Mi-a scos peri albi. Nici acum nu mananca de toate, dar e un copil ok ca si greutate si inaltime, chiar un pic peste media ei de varsta.
Te rog spune-mi Sabina, Ioana este doar un nick si atat imprumutat de la cineva f drag mie.
Ioana5255 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui biajitaru
Eu ii dau Imuno-B am luat de la Pharma net ca era promotie doua la pret de unu. Am mai avut si alte siropele de la firma respectiva si am fost multumita de ele. Bia mamica de Alexandru Matei 04 Iun 2010 |
merci mult. Am sa studiez problema mai in amanunt.
Ioana5255 spune:
Evident ca si supa cu carnita a fost un fiasco total. Acum o astept pe Iusti sa se trezeasca sa vad daca ii place, daca nu toata supita zboara la catelusa Cherry.