Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

LA MULTI ANI!!!
pentru floricelele de liliac:

Bianca de Softurela
Luca Stefan de zguby77
Teodora de ck_29
Victor Andrei de ioana1234

si un "La multi ani!" pentru o persoana foarte speciala, Nana careia ii doresc multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.

Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Dragelor, urmeaza sa merg luni cu Tudor la sp. Gr. Alexandrescu sa il vada un medic ortoped la picioruse. Tr sa merg la dna. dr. Florica Dima, am inteles ca e sefa sectie la ortopedie sau chgirurgie ortopedica ceva de genul asta. O stie careva dintre voi? Ati fost acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Cris, oare nu e mai bine sa suni pediatrul si sa-l intrebi, apropo de siropel? eu una sfatul asta ti-l dau, eu pt cel mic sun mereu, nu dau medicamente dupa ureche, la matei ce mai iau decizii singura, dar el e batran deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Marylena eu nu o cunosc pe doctorita de care zici, in schimb cunosc un alt medic, chirurg ortoped, tot de acolo...sau colaboreaza cu ei, nu stiu exact. Are cabinetul lui..in fine, daca vrei si alta parere avizata, am sa-ti recomand acest medic.
Din toata inima ti-l recomand si cu toata increderea.
Am fost si eu la el si am mai trimis si alte prietene.
Imi vine sa-l laud mai mult decat pe barbati-miu ..dar ma opresc.
Daca cumva, vreodata, vei vrea...iti dau toate detaliile.

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mi-ati amintit ca trebuie sa ajung si eu la ortoped, dar cu cel mare...
in ce consta un cosult la ortoped? ca al meu e capos rau si daca il prinde intr-o pasa rea, nu lasa pe nimeni nici macar sa il priveasca .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Laura, multumesc pentru recomandare si daca voi merge luni si mi se pare mie ca dr. Dinu nu e ok, te voi contacta pt mai multe detalii ref la dr. tau.
Eu vreau sa merg cu Tudor la ortoped pt ca mi se pare mie ca nu are la picioruse pliurile simetrice. L-a vazut si pediatra lui si mi-a spus ca ar fi bine sa il vada un ortoped. Nici eu nu stiu exact in ce consta un astfel de consult la ortoped. Pediatra spunea ca la aceasta varsta se formeaza nu stiu ce nuclei la oscioare, parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola

Nana
Gabita
Sa fiti sanatoase, fericite si iubite!

Pentru consult ortoped/chirurg pediatru eu il recomand cu toata inima si caldura pe Dr.Spataru Radu - il gasiti la Medlife si Budimex. El este cel care l-a operat pe Tudor de limfangiom. Este foarte bland cu copiii si le vorbeste frumos. Iar cu parintii sta de vorba si le explica si le lamureste orice problema. Dr.Spataru si Dr.Bratu sunt "mostenirea" pe care o lasa in urma sa Dr.Pesamosca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Marylena, nici eu nu am auzit de dr la care mergi, dar eco de sold ati facut? In fine, daca e cazul va recomanda ortopedul..Sanatate multa si sa vii cu vesti bune!

Am si eu o intrebare: ati auzit cumva de dr ORL Dan Gheorghe de la Budimex? O prietena tre sa mearga la operatie de amigdale cu baietelul si ma intreba daca am stiu mai multe despre acest dr. Stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

nana

gabi

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La Multi Ani Nana!
La Multi Ani Gabitza!

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput