Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Nana si Gabi

LA MULTI ANI !!!!

Sa fiti fericite toata viata alaturi de copilasi si soti, sa fiti iubite si sa va dea Dzeu multa sanatate.

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Gabitza, ma tot uit pe pagina aia de azi dimineata, dar sunt , nu mi-e mie clar ca deh, noi suntem mai cu mot, cu 2 cetatenii, etc. Da' intreb si eu ca proasta, alocatie de stat e de 2 mil pana la 2 ani su dup'aia e de 42 de lei? Ca io asa citii. SI nu stiu si daca nu e tarziu sa depun dosarele si daca le primesc cu o procura facuta cuive ca eu vin in Ro la primavara, of, ce de "probleme". Multumesc frumos oricum, o sa-ti dau un PM.

Laurita, multumim frumos de aprecieri.

Artu, , hm, deci cu mine seamana Stelios, de cand s-a nascut soacra-mea o tot tine ca seamana cu mine (era singura) restul lumii (inclusiv eu zicea ca seamana cu Christos, adica tati ), insa acum tot mai multi zic ca seamana cu mine si asa mi se pare si mie ca a inceput sa semene cu mine, baiatu' lu' mama frumos.

Bilica, pe mail-ul comun sunt diverse adunate de pe la mamici bine-voitoare, carti pt copii, carti despre cresterea copiilor, retete de diversificare, d'astea folositoare pe la casa omului detinator de copil mic.

Cordelia, iti trimit un PM, sa te "luminez" nitel. Si LA MULTI ANI! cu intarziere.

Ale, mersi mult, mult, da' pe unde vine strada asta, da-mi si mie un punct de reper, te rog.

Cris, Artu, multumesc pentru voturi. Nici macar nu m-am gandit c-o sa ma propuneti pe mine. Imi suna asa, a alegeri de presedinte de bloc , o prietena de-a mea s-a bagat de curand in asta si are niste nervi...asa oi pati si eu? Acum, serios, eu pot sa fac treaba asta ca nu mi-e greu si daca oi mai gresi in aprecieri, ma iertati voi a sunt de-a voastra.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

da dupa 2 ani copilului ii sunts uficienti 42 de lei sa isi ia un caiet si o ciunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Salut fetele!

Viviela in caz de ....ce cantitate de sirop stodal pt bb 2,5 e ok? si cate pastilute de homeogene 9 si corizalia pe zi 3 cu 3 e ok? pt varsta bb de 5 luni acum..

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

neata

pe scurt, ca sunt cu amandoi copii singura si azi se face o saptamana de cand sunt nedormita...

Nikol, nu conteaza cantitatea de remediu, indiferent ca e vorba de un copil de 7 kg sau de un adult de 100 kg. mult mai importanta e frecventa si dilutia.
eu, din ce am cercetat pana acum, am concluzionat ca efectul benefic al homeopatelor e acelasi daca iei un tub intreg o data sau o singura globula. dar trebuie s-o iei pe cea potrivita.

stodal, eu i-am dat celui mic 2,5 ml nu 5, dar numai din considerentul ca siropul asta are zahar cam mult si lui nu prea ii place. stiu ca pe prospect scrie 5 ml.
homeogene-pastilute nu i-am dat inca, nici nu stiu cum ai putea sa-i dai pastiluta - poate dizolvata in putina apa. ca sa fie eficiente pentru durerile de gat (ca pt asta se recomanda) - trebuie date, in perioada acuta, din ora in ora. bine, acum n-o sa trezesti copilul noaptea sa-i dai homeogene, dar in timpul zilei, daca ii dai de 7-8 ori ar trebui sa se simta efectul.
coryzalia, nu am luat deloc pana acum, dar se administreaza la fel ca homeogene, din ora in ora.
eu personal nu le-as da in acelasi timp. adica i-as da azi corizalia si maine homeogene, sau invers.

alte remedii in caz de raceala:
http://gabi-o.blogspot.com/2010/10/homeopatia-si-virozele.html

Carla, f interesant studiul despre gluten .

(ce sa zic, eu studiindu-l pe fi-miu cel mare, aproape sunt gata sa cred ca hrana nici nu e esentiala pentru a trai, ca fara mancare nu mori de foame . la cat mananca el, ar trebui sa fie piele si os...cu toate astea, pare chiar grasut. ).

artu, astept intrebarile despre homeo, poti sa le pui pe PM sa fiu sigura ca nu scap mesajul. si raspunsul il pun "la vedere", poate mai intereseaza pe cineva.

despre parole la conturi, eu nu prea inteleg de ce e asa o secretomanie. in cazul cel mai rau, ce se poate intampla? sa stearga cineva pozele? banuiesc ca le mai aveti salvate pe undeva.
pedofili? da, lumea e plina de ciudati, insa ma indoiesc ca si-ar racola victimele in modul acesta, sunt atatea poze pe net cu copii mai mult sau mai putin dezbracati incat nu inteleg de ce ar alege o cale asa dificila.
eu n-am mai pus poze pe contul comun. dar din cand in cand am trimis linkuri catre pozele mele personale.

nu vreau sa incep sa am fobii in plus fata de ce am deja. sunt mult mai circumspecta cu oamenii de pe strada - care imi vad copiii la 2 pasi de ei - decat cu niste potentiali privitori ai unor fotografii pe internet.

este parerea mea, bineinteles ca fiecare parinte face asa cum simte .

fug, ca ingerasii mei de copii cu figuri inocente si ochi senini si umezi ca de caprioare si-au pus in gand sa ma faca astazi cu capul , vorba lui Maribell.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

Fetelor va multumesc mult, mult pentru urarile la adresa fetitei mele scumpe...sunteti niste dragute..

Oana CASA DE PIATRA !!!

NANA pentru otita..si eu m-am luptat cu ea..la amandoua urechile in acelasi timp !!!!!!!!! plus un furuncul intr-una !!!! pana sa ajung la medic..sa nu lesin de durere..piseaza un usturoi bine de tot, inveleste-l intr-un tifon finut si baga-l in ureche..face minuni..de perna nu-ti mai zic cum mirosea ca a trebuit s-o spal de 3 ori :)))))) asta se intampla noaptea...sper sa te calmeze..

Mamica fericita de EVA PARASKEVA (22.09.2008) si mic, mic NICOLAS TIMOTEI (20.04.2010)

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

''Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...''

Mony La multi ani micutei Eva Parascheva, cu intarziere ce e drept. Esti tare. Diseara ma pun pe treaba. Ma chinui cu urechea stanga de 3 ani cred, cum ma ia curentul, raceala, un strop de apa incepe calvarul. NU mi-a cedat cu nimic. Cate zile ai tinut usturoiul?

Mergi la inceput

In leg cu datele pt lista. Le-am dat mai demult. N-a zis nimeni nimic, eu am crezut ca sunt deja "inscrisa"...si m-am uitat dupa vreo 2 sapt..sa ma vaz .. Si nu eram . Dar, pe cuvant, daca m-am suparat. Lista pt mine nu reprezinta asa mult. Simt ca m-am integrat printre voi indiferent ca am fost pusa sau nu pe lista.

Cu parola, iar v-am intrebat (nu de parola concret, ci de cum as putea sa fac sa va vad)..si n-a zis nimeni nimic. Pe unele dintre voi v-am vz pe albumele publice. Pe celelalte nu, dar...n-au intrat zilele in sac. Probabil ca ati patit voi ceva de sunteti asa reticente. Va cred si va inteleg.
Dar daca cu lista sunt oarecum indiferenta...parola o astept.
Cand veti vrea voi, nu-i graba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

si sa nu plec asa...

La multi ani fericiti, Nana si Gabi, sa fiti iubite si implinite si sa va bucurati de copilasii vostri 100 de ani de aici inainte .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

July Morning ce ma bucur sa te reintalnesc si la odiseea aceasta !!!!!
noi suntem colege si la odiseea fetitelor noastre..

P.S. ai pus la semnatura la Maia anul nasteri 2080..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

July Morning, aha, deci si tu la fel, dar n-ai zis nimic, m-ai lasat sa ma "chinui", dar voi v-ati nascut mai aproape de DPN.

Ale, multumesc frumos oricum, s-a lamurit si baba de mine, sa vedem acu' ce mai fac.

Sabina, stai linistita ca aici e mai rau: copiii iau alocatie de la stat 8,3 euro/luna, dar copilul meu nu ia macar nici acesti bani ca are ta'su firma si la astia de au firme nu se da nimic, ca se considera ca sunt avuti.

Laura, ai PM.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neatza si de la noi!

La multi ani fericiti, cu sanatate si bucurii de la cei mari si mici!Nana
Gabitza

Si multi floricelelor care se serbeaza astazi! Sa creasca frumosi si sanatosi!

Artu, bravo, e un inceput! Si bei ceai verde doar?

Cu parola, votez pentru Theo, ca reprezentant al nostru si pentru transmiterea catre fetele care o doresc!

Mergi la inceput

Am inceput si eu s-o mai raresc cu mancatul, dar nu de tot.
Trebuie sa dau jos 17 kg

Mergi la inceput