Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
NicoletaB spune:
La multi ani! si sarbatoritilor din data de 15!
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
cris_09 spune:
La multi ani cuscra!!!!!!!!!!!!
La multi ani Gabitza!!!
La multe lunite si multi ani:
Luca Stefan
Teodora
Victor
Bianca
Carla multumim de studiul de piata!Sincer cand am vazut in farmacie 14 lei cel mai ieftin pachetel de biscuiti fara gluten 15 lei mi-am dat palme.Pai lapte 27 lei,cereale 20 lei,biscuiti 14 lei,apa...vb. ta,mai mai ca iti vine sa le pui cate o halca de carne in fata
July Morning eu te tin minte.Bine ai revenitSi da,are dreptate Mary,rau cu rau dar mai rau e fara rau,eu odata introdus biberonul nu a mai vrut san cu nici un chip,nici cu protectii,nici cu glicerina,nici infometat sau noaptea fara sa vada.
Bilica poti sa-i dai si baby calm.
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
corinasmile spune:
Buna dimineata mamici si pitici!
Cafea?
Tuturor sarbatoritilor de astazi!
Noi am trecut cu bine de noapte, fara febra
Sunt cam lesinata de nesomn, ca m-am tot trezit la 1,5-2 ore sa verific copilul, dar sunt multumita
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
cris_09 spune:
Fetele,va intrebam ieri cum sa fac,daca i-am dat siropele pentru raceala saptamana trecuta,3 zile,o avea ceva daca ii dau si saptamana asta?Ca pe prospect scrie sa se administreze 3 zile...
Cred ca Sebi bebi a racit din simpatie pentru Adelina,ca sa se asortezeCum ai facut Nana,cate zile i-ai dat tratament iubiricei?
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Jocurban spune:
Buna dimineata,
Ma bucur daca v-a folosit articolul despre gluten. Eu aveam oaresce nelamuriri si m-am pus sa citesc o gramada, apoi am facut si un rezumat la kilogramele de informatii gasite. Multumesc tuturor pentru aprecieri.
Monyca, rochia de mireasa a fost ”de grase”... Dar si-a facut bine treaba, m-am simtit bine in ea, desi n-am respirat o zi intreaga, la cat de strans eracorsetul ala... ca in filmele cu tematica medievala!
JulyMorning, bine ai revenit! In privinta biberonului, ai putea sa incerci sa alaptezi de cateva ori cu protectii pentru sani, ca sa se obisnuiasca Mara cu textura acelui cauciuc si apoi sa accepte tetina... dar, probabil o sa-ti spuna fetele care alapteaza, asta poate insemna ”inceputul sfarsitului”...
Mary, n-au ajuns la semnitele din paine, ca le-am rupt doar cojite de pe care le-am desprins in totalitate. Nu-s chiar asa nebuna, sa le dau direct chestii interzise!
Bilica, apropos de ceaiul de tei... am o prietena cu fetita de varsta alor mele, careia seara ii da un sortiment special de lapte de la Nestle, care are o formula speciala: e mai gros si e cu aroma de tei. E un lapte special pentru dat inainte de somn, ca sa linisteasca bebele si sa-i asigure un somn mai usor... DIn pacate la noi nu se gaseste acel sortiment de lapte (prietena mea il procura din Austria), insa nu e nicio problema daca-i sai Suryei ceai de tei, amestecat eventual si cu putin musetel.
Eu folosesc pentru fete ”Baby Tea” de la Celmar si contine: musetel, fenicul, menta si mar. Are un gust excelent!
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
R.Cata spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru urarile de ziua mea!
Sanatae, fericire, intelegere si multe bucurii tuturor!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
biajitaru spune:
Neata
tuturor celor sarbatoriti astazi multa sanatate, noroc si viata lunga
Alex a dormit de la 8:30 aseara la 6 dimineataSper sa-l tina programul asta.
Legat de parole eu sunt ok cu impartasitul i si la celelalte fete. Si albumele mele sunt publice pe net dsr fara poze nu
Pup si o zi frumoasa
Ps. Eu ies in fiecare zi in parc pe la 1-2. Anca, Gabi voi?
theophillina spune:
'Neata!
www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.missfine.ro/wp-content/uploads/2008/09/flori2.jpg&imgrefurl=http://www.missfine.ro/dragostea-pentru-de-ce-sa-tinem-flori-in-casa.htm&usg=iMtR524ZB84wfXODpIusxcSkNvk=&h=352&w=409&sz=23&hl=ro&start=39&zoom=1&tbnid=a5iZ5qYYdeUggM:&tbnh=135&tbnw=157&prev=/images%3Fq%3Dflori%26hl%3Dro%26sa%3DG%26biw%3D1276%26bih%3D599%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C823&itbs=1&iact=hc&vpx=656&vpy=246&dur=31&hovh=208&hovw=242&tx=119&ty=114&ei=we-3TJSXDIvqOffN7aQN&oei=pe-3TNC-FZXNjAeInsGuDg&esq=3&page=3&ndsp=19&ved=1t:429,r:3,s:39&biw=1276&bih=599" target="_blank">LA MULTI ANI! (cu nitel mov special pt Nana, dar si pt toate floricelele noastre de liliac)
n_a_n_a
Gabitza1977
Luca Stefan de zguby77
Teodora de ck_29
Victor Andrei de ioana1234
Bianca de Softurela
Corina, multam' de cafea. Bine ca n-a facut Maria febra, nici al meu n-a facut niciodata pana acum febral la vaccin.
July Morning, bine ai revenit! Eu te astept de la odisee, mult dinainte sa nastem, ca aveam acelasi DPN 27 iunie. Mersi mult de info cu sectorul 4.
Cris, eu nu stiu ce sa-ti raspund, din pacate.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
aleesicoo spune:
neata
la multi ani sarbatoritilor de astazi! sa fiti sanatosi/sanatoase!
theo , ma bucur k te a lamurit corina
eu ti am dat o expliatie km tampa
karinei iar i a reaparut roseata din obraji
ma gand totusi sa ii dau cu vitella, nu are cortizon
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
JulyMorning spune:
Neata si de la mine.
Repejor pana se trezeste pitica mea si cea mare nu se plictiseste de desenele cu Donald.
La multi ani sarbatoritilor de azi!
La multi ani mamicilor Nana si Gabi. Sa fiti sanatoase,voioase, norocoase si sa cresteti mari !! Si sa aveti zile senine!
Cris Imi pare rau ca puiutul tau n-a mai vrut san... la fel am patit si eu cu cea mare, la 3 luni era intarcata definitiv din cauza de biberon+protectii de silicon; eu sincer n-am rezistat nervos cu mulsul, presupun ca din cauza stresului nu scoteam nici 10 ml cu pompa.Acum sunt in extrema cealalta, refuza biberonul cu obstinatie.
Legat de tratament, eu iti pot spune ca panadol/nurofen ii poti da, chiar daca pauza a fost mica, dar despre alte siropele nu ma pronunt. POate doar niste Stodal daca ai in plan pentru ca este homeopat.
Legat de siropurile de tuse vreau sa va dau un link, dat de o neonatoloaga plimbata prin strainataturi destul de mult, ea nu recomanda mai deloc siropurile de tuse pentru copii pana la varsta de 2 ani, zice ca se dau cu prea mare usurinta la noi: "beneficiile"siropurilor
Theo imi amintesc ca si eu te "urmaream" cu atentie din acelasi motiv, de DPN identic . SI uite natura asta ce planuri are cateodata: doi copii sanatosi, cu acelasi DPN si nascuti la aproape o luna diferenta
[/b]Carla[/b] Multam de ideea cu protectiile, nu m-as fi gandit. O sa mai meditez daca merita efortul.
Fug, s-a trezit picea.
De obicei doarme pana pe la 10 jumate, dar cred ca s-a prins ca imi fac de cap pe forum
Revin... nu stiu cand, ca azi incepem si mutarea
_
Our future determines our past
Bubulinele mele, Maia (28.08.2080) si Mara (02.07.2010)
Poze