Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Theodora, ma tot uitam cu cine seamana Stelios; insa m-am hotarat acum, vazand ultima poza. Cu tine . F faine pozele.

Oanarus, felicitari pentru cele 2 evenimente atat de importante din viata voastra.

Din pacate eu nu vad nici pozele voastre si nici ale Ioanei T.

Nana, la cat mai multe utilizari ale razatoarei!

Corina, am luat si eu floricica de ikea insa inca nu am incercat-o

Sabina noastra a devenit si mai curioasa dect era. Trebuie sa puna mana si sa studieze ea tot. Ieri a verificat vreo 10 min niste frunze (un tufis mai exact)

Parola, eu propun sa o dea o singura persoana. Eu o propun pe Theodora si daca nu e ea in zona pe Mary. Ambele's prezente zilnic si-s suficient de mature cat sa poata hotari.

Eu nu ma bag ptr ca 1. sunt mai mereu contra timp cu voi si 2. eu is mai ciudata cand e vorba de dat parole/evaluat oameni/citit printre randuri; si nici matura nu-s

Nana, of imi pare rau de febra. Sper sa fie doar un puseu care sa treaca repede.

Ioana & Arturicii'S

Sa-ti fie de bine floricica!
Dar tu vezi ca eu sunt pe "schimb" cu tine!:) - oricum cred ca parolele "au fost aruncate" pina la ora asta, cind eu scriu.

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

hahahaha, Cris, bine, stai sa apara Vivela si scriu

Theodora, asa, asa, stai tu frumos Sefa deparament securitate acilea.
Pai cum sa nu te votez? Aici miroase a iarna si tu pui poze cu malu' marii si in maneci scurte? La treaba cu tine

Record istoric. Sabina doarme de o ora si 40 min (de la 9 la 10:40 dimineata cat e aici acum); am facut tot ce s-a putut din treaba fara galagie.
As rade niste mere; oare fac galagie?

am editat ptr litere mancate

a, Sorana, am inceput sa beau ceaiuri!!!!

Ioana & Arturicii'S

ce fel de ceaiuri, ce fel de ceaiuri? Spune tot!!!

SI eu tot cu Theo votez, am uitat!
Cine contorizeaza?
Cris?

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Buna seara!
Hop si noi, vorba emoticonului, dupa un car de ani. Poate ne mai tine minte cineva :D. Efectiv nu prea pot tine pasul, sunt la capitolul 17, pe la jumate si am mai citit capitolul asta. Cu doua fete cucuiete nu mai e timp deloc, ce sa facem.
Felicit toti bebelusii si bebelusele pentru lunile de viata de pana acum si la cat mai multe de acum inainte !
De saptamana viitoare ne mutam la loc in Bucuresti si cred ca o sa fie si mai si, dar poate o sa incerc sa intru mai des. Apropo, exista mamici prin Tineretului, ca promit sa ma dau in spectacol singura, cu doua pice dupa mine

Vad ca bebelusii vostri sunt la chestii importante si avansate, gen diversificare, stat in fund, stat in 4 labute, tras/ros jucarii si alte minuni; a mea e pitica odiseei, nu face mare lucru, dar rade cu gura pana la urechi la oricine ii vorbeste. Dar e picea mea si nu o schimb :D

Theo La fiica;mea cea mare am depus dosarul in Oltenitei si acum am fost tot acolo sa iau fisele ce trebuiesc completate, deci sigur merge si acolo.
Gabitza Si eu tot in sect 4 trebuie sa depun si sunt in aceeasi situatie, din CIC in CIC si mi-au cerut adeverinta de salariu. Dar ai grija ca trebuie completata intr-un fel anume, nu identic cu prima, pentru ca n-ai beneficiat de zilele alea de concediu pre si post natal. Eu n-am reusit sa inteleg prea bine cum trebuie completata, o sa pun pe dir. economica de la serviciu sa sune la directie sa afle ce si cum.
Oricum, la noi ca la nimeni, fiecare directie de sector face cam cum o taie capul. Nu va spun ca acum 2 ani cand s-a nascut fi'mea, a trebuit sa imi scot livretul de familie. Si pentru ca eu nu-s maritata "oficial" a trebuit sa ma duc sa dau declaratie la notar pe propria raspundere ca am nascut un copil viu si se afla in intretinerea mea. Nici acum n-am inteles aberatia asta, dar in fine...

arturici la odiseea Maiei am comandat cu fetele produse homeopate pt copii de la Hyland's de pe site-ul asta: www.betterlife.com. Poate ti-o fi mai comod, zic si eu. Sper sa nu te superi. Au si remedii simple, nu combinate si preturile sunt bunicele. Nu stiu sigur cu transportul in CA cum sta treaba.

vivela multumim mult de articole, sunt foarte interesante; n-am apucat sa aprofundez, dar e salvat in boomarks
carla si tie asemenea

Am si eu o intrebare: Cum invat copila sa mai vrea si biberonul, ca sunt legata de glie si uneori am nevoie sa plec 2-3 ore si nu pot efectiv... ma tarai cu ea peste tot si nu e tocmai sezonul potrivit sa cari un bebelus pe te-miri-unde....

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
37+

Mergi la inceput

Hai ca m-am invrednicit sa modific si eu semnatura..... offf...

_

Bubulinele mele, Maia (28.08.2080) si Mara (02.07.2010)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Ioana, imi pare rau de necazurile cu micuta Sonia,in ce priveste papa - sper din suflet sa-si revina.
Cu privire la intoarceri - (sper sa imi accepti gluma), o fi ardeleanca neaosa: "de ce atita graba"? - era un banc.

Inafara de Vero, si eu mi-am exprimat dorinta sa iau un nebulizator la 150 lei, draga mea, si sunt dispusa sa iti virez banii, daca vrei tu sa te "incurci" sa faci un colet pt mine - sau poate doamna aceea?! Te rooog!
Iar cu jucariile: super afacere! Bravo! Noi nu avem filiere din astea...inca, dezvoltate.

Mary draga, chiar m-am amuzat! Eu sper sa nu fie ca fratiorul si tati al ei, adica ardeleni neaosi, cu 3 viteze: incet, incetisor si pe loc ca fac cu nervii....eu sunt mai colerica si nerabdatoare din fire!
Cu nebulizatorul nu-i nicio problema, cu tot dragul vreau sa ajut...atunci il achizitionez daca vine si dupa ce am "marfa" povestim cand si cum ti-o trimit, ok?! Singura problema, sper ca iti dai seama, este ca nu exista niciun fel de factura/bon/act la produs (doamna zice ca le primeste de la o ruda din Italia [o fi matusa din Italia, aia din reclama], dar eu bag mana in foc ca-s de furaciune)

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

O ce prompta esti! Multumiri (si aici)!
Tare cu vitezele alor tai! NU stiam! Mie mi-s tare simpatici ardelenii, (si nu spun asta ca sa te flatez) dar si bancurile cu ei. Am un prieten in Sibiu care mereu ma alimenteaza cu bancuri cu ardeleni.
Si mai am un prieten ardelean "moldovenizat" care si-a schimbat numai dialectul:)) - adica imagineaza-ti un ardelean vorbind moldoveneste cu "ghini" (bine) si "rabdi"(repede). De la el stiu frumoase istorii ale satului din Ardeal (cum a nimerit el in petit la "bogai" si cum i-a sarit fata in git cind l-a condus la poarta). Tu nu esti de... prin partea locului:)?

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Carla - foarte bun articolul, ca de altfel tot ceea ce scrii! cum au tolerat semintele frumoasele tale? cum le-au abordat? au rontait?
Julymorning - bun revenit! Imi esti tare draga si vreau sa fii mai des aici.
N-am idee despre cum poti adapta puiutza la biberon (sau invers) pentru ca am reusit sa ma mentin pe alaptat exclusiv, chiar cu protectiile de cauciuc (stii ca am povestit eu cu tine pe tema asta) pe care nu le-am putut elimina din viata noastra! Dar, e o vorba: rau cu 'rau" dar mai rau "fara rau" - am acceptat compromisul acesta in favoarea laptelui matern.

Mai voiam sa spun cite ceva... dar sunt cu capul... aiurea!
Sabina nu a "semnat" condica pe azi!
O asteptam si pe Mira linga noi, ... cind revine?
Corina - te strig, sa fii mai des aici si sa ne spui cum merge lectura la "BLW" recent primita!

Va las aici!
Incerc sa crosetez un program zilnic in care sa includ forumeala ziua, dar nu-mi iese nicicum...

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Mary, multumesc pt cuvinte. Sa stii ca te admir, la primul copil fiind, reusesti sa il alaptezi cu protectiile alea, mie nu mi'a iesit figura atunci. Felicitari. Sper sa ne citim mai des :)

_

Bubulinele mele, Maia (28.08.2080) si Mara (02.07.2010)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

artu,chiar ce ceaiuri folosesti?

Surya beea ceai de la HUMMANA cu finicul si chimen,acum la terminat si doream sa stiu ce ceai as putea sai mai dau?...stiam ca ceaiul de tei linisteste,poate ar dormi si ea mai mult noaptea,caci vrea laptit tot la 4h cate 150 ml.....Aici e f cald si bea mult ceai intre mese chiar si inainte...,am incercat si cu apa plata uneori,dar as prefera ceai....Voi ce ceaiuri folositi?

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui bilica

artu,chiar ce ceaiuri folosesti?

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL

eu folosesc ceai verde, ptr mine

Sabina bea doar lapte de la mine.

Azi mancam o felie de pepene galben; si s-a frichinit si a chiuit si a intins manutele pana ce i-am dat-o. A fost suuuper incantata; a supt acolo din ea cu foc

o noapte buna tuturor

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
Intru pe fuga sa urez Nanei si Gabitzei:
La multi ani, sanatate si copii sanatosi si tot binele din lume!

Cand voi avea timp, voi citi si din urma!

O zi frumoasa tuturor!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput