Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Ale, deci acolo pe strada cu soldatul se depun actele, nu?

Carla, treaba asta cu "parolili", mie mi-a scapat nitel de "supt" control in sensul ca...n-am prea inteles eu de ce le schimbaram samd. Insa stiu ca prima data am schimbat-o pe motiv ca circulau pedofilii pe net, si-a doua oara ca era o fata aci' printre noi cam sloboda la gura si unele mamici s-au suparat samd. Insa, eu mai citesc si la vecinele noastre de la iepurasi de mar-apr si ele tot asa precaute sunt, nush de ce. Treaba e ca mie mi-a zis sotul meu (care cu asta se ocupa, internet etc.) inainte sa se nasca bebe sa nu punem poze cu cupilu' pe net si-n sensul asta i-a si facut un blog privat (in care n-am scris mai nimica ). Insa eu am pus si pe webshots si pe fb, insa nu am pus niciodata poze cu cupilu' gol. Chiar ieri cumnata mea a pus niste poze pe fb de la botezul lui bebe si-ntr-una era nude si i-am zis s-o stearga. Mai mult pentru intimitatea lui bebe si mai apoi pentru niste eventuali pedofili. A, si cum prietena ta nu a putut sa vada pozele? Daca ai intrat in cont cu parola cunoscuta, puteati vedea toate albumele chiar daca sunt setate ca private. Atat am stiut eu sa zic despre acest "subect".

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Eu sunt perfect de acord cu ce spui tu si inteleg. Partea ce nu am inteles-o a fost cu ”testul de fidelitate” aplicat unor mamici.

In ceea ce priveste prietena mea... n-a vazut nimic pentru ca nu i-am aratat niciun site si nicio parola, din respect pentru decizia voastra de a pastra albumele private, doar pentru uzul nostru, celor ”din interior”... Asa mi s-a parut normal.

Editez: referitor la mamica sloboda la gura, nu-mi amintesc problema, cred ca nu eram activa pe forum la momentul respectiv, dar sa nu uitam ca odata ce ne punem vietile pe tapet pe un forum public, consecinta este ca acele informatii nu ne mai apartin personal, ele fiind accesibile oricui. De aceea e mai precaut sa ne gandim bine ce si cat povestim, fiecare in limitele personale ale auto-cenzurii...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Deci, pe mine m-apuca nervii!!! Ale imi zice ca ea a depus dosarele la o adresa, astia acilisa pe sait la ei zic altceva:"Sos. Oltenitei, Nr. 252 - 254 , parter, ghiseul 3". Io acuma ce fac?. Mama, ce-mi vine asa sa-i iau la bataie.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Theo, eu tot stau in sectorul 4 si am depus dosarele pe Soseaua Oltenitei (ca eu chiar pe Oltenitei stau). Deci se poate si acolo, sigur-sigur. Ca si reper, e la intersectia Oltenitei cu Vitan-Barzesti.
Tot de acolo am ridicat trusoul si prima de nastere.

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Deci, Corina, sunt praf. Ma tot gandeam azi cine mai sta in sect 4 si te-am uitat tocmai pe tine, "vecina" mea. Si eu tot pe Oltenitei "stau". Ma gandeam si eu ca poate o fi in fct de domiciliu in sect 4, ca la alegeri!!! Sa traiesti 1000 de ani!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Pentru mamicile interesate de subiectul glutenului in alimentatia bebelusilor, am facut in ultimele zile munca de cercetare pe net si am sintetizat informatiile gasite intr-un articol pe blogul personal: http://injoaca.wordpress.com/2010/10/14/glutenul-inamicul-bebelu%C8%99ilor/

Poate va e de folos. Mie categoric mi-a fost, am scapat cu totul de acesta fobie... traiasca biscuitii normali pentru bebelusi!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Felicitam si noi toate floricelele care se sarbatoresc azi:
Sa fie toti(da toti-toti!) copilasii sanatosi si fericiti!!!

Multumim frumos celor care ne-au felicitat si pe noi:

[ioana1234, maribell, Theo, oanarus, arturicii, aleesicoo, marylenac, NicoletaB, Gabitza1977, cris_09 - de la noi
(sper ca n-am uitat pe nimeni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Theo, cu drag!

Azi a fost pediatra, verificat copila. Toate bune, fata e sanatoasa tun
A luat 540 gr luna asta si ne declaram perfect multumiti cu totii.

Si, ca de ziua ei, i-am facut cadou vaccinurile
Curajoasa mamii a plans putin de tot, insa acu stau cu inima cat un purice sa nu faca febra noaptea asta.. Data trecuta a facut
A fost putintel mai marnaita azi, asa ca n-am lasat-o din brate mai mult de jumatate de ora toata ziua, cred

Al meu sot in schimb este racit pentru a treia oara in ultima luna
Nu stiu ce sa ma fac cu el, doar tin pumnii stransi sa nu se lipeasca si de noi boala.
Parca mai vroiam sa zic ceva, dar sunt asa obosita..

A, azi ne-a venit noua camera foto, abia astept sa pozez copila in toate unghiurile, ca am ramas restanta rau la facut poze si parca vad ca o sa-mi para rau mai tarziu...

O noapte linistita sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Carla, e vorba de acest nebulizator: http://www.zonabebe.ro/ingrijire-si-igiena/aparate-aerosoli/aerosol-cu-ultrasunete-chicco.html
Pretul de vanzare la doamna respectiva este de 150 lei (fara acte si alte bla-bla-uri, am scris in postul anterior.....cred ca e marfa de ciordeala)iar eu ma ofer sa-l achizitionez pt cele interesate (sper sa aduca si mai ales sper sa aduca suficiente) si stabilim ulterior detaliile privind modalitatea de plata sau transport! Studiaza daca caracteristicile si daca te multumeste imi spui si cu proxima ocazie te "incalt" si pe tine cu unul
Extrem de interesant si foarte bine sintetizat art despre Celiachie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Carla multumim mult ptr subiectul glutenul in alimentatia bebelusului..interesant..
am mai "bagat" un ochi pe la tine pe blog..ai niste fetite superbe, scumpe foc..aaa si mi-a placut tare rochia ta de mireasa..

in ceea ce priveste painica aceea din poza..

noi am fost afara in parc si-s rupta in mii de bucatele...am adormit baiatul, acum ma invart pe langa Eva si ea pe langa mine..incerc s-o conving si pe ea..nu prea imi iese..

noi am inceput diversificarea de doua saptamani si stam destul de bine zic eu..nu face mofturi papa cam tot ce i-am oferit pana acum, eu am ales sa incep cu legumele..mai intai piureut subtirel..apoi un picut mai gros..cand ma vede cu castronel sau lingurita deschide gurita imediat ca puiul de randunica.. mi-e drag de el de mor mai ales ca eu nu prea cunosc cum e sa-ti pape bebe mic..Eva asa cum va povesteam a inceput la 6 luni dar degeaba..fffffff mofturoasa a fost..nu manca mai nimic..poate asa cateva lingurite cu chiu cu vai pana la un an si doua luni cand am intarcat-o..de atunci mananca ORICE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

T Ioana
Nu stiu daca mai citesti pana dimineata.Policlinica de copii este in curte cu Centrul de Diagnostic si tratament,a nu se confunda cu Spitalul de Copii care este tot pe Str. Motilor.Daca mergi sunt curioasa ce impresie ti-a facut D-na doctor.Succes!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana

Carla, e vorba de acest nebulizator: http://www.zonabebe.ro/ingrijire-si-igiena/aparate-aerosoli/aerosol-cu-ultrasunete-chicco.html
Pretul de vanzare la doamna respectiva este de 150 lei (fara acte si alte bla-bla-uri, am scris in postul anterior.....cred ca e marfa de ciordeala)iar eu ma ofer sa-l achizitionez pt cele interesate (sper sa aduca si mai ales sper sa aduca suficiente) si stabilim ulterior detaliile privind modalitatea de plata sau transport! Studiaza daca caracteristicile si daca te multumeste imi spui si cu proxima ocazie te "incalt" si pe tine cu unul
Extrem de interesant si foarte bine sintetizat art despre Celiachie!!!!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Ioana, multumesc frumos. Citisem restul detaliilor, dar mi-era greu sa caut in urma discutia in care ai specificat modelul.

Nu stiu ce anume as putea studia pe net... nu ma pricep si nu stiu ce caracteristici ar trebui sa aiba un nebulizator ”bun”. Poate ma ajut#259; cineva?!

Oricum, in principiu sunt interesata, pune-ma la numaratoarea preliminara. :D

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Eu sunt avida sa va vad! Am vazut doar ceea ce era pe facebook prezentat si zic:

Oana - casa de piatra si casnicie fericita!

Ioana - sa va traiasca si voua ochioasa mica!

Legat de parola: Monica si Gabi sunt vechi printre noi si demne de toata increderea - si eu votez cu 'BILELE LA VEDERE" - pentru.

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput