Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 19
Ina_3040 spune:
Neata si de la noi!!!
multumim tuturor pt urari si le intoarcem tuturor iepurasilor nostri minunati.
Vladi noi avem Dyson, suntem foarte multumiti de el, trage brici praful. din cate am citit si experimentat e printre singurele ce nu isi pierde puterea de aspiratie in timp ce aspiri cu el, nu slabeste puterea pe masura ce se umple sacul (de fapt nu are sac). Aici are garantie de 5 ani. Acuma vezi daca vrei sa consumi 1500 de watt pt a aspira praful
pupici si o zi cat mai buna tuturor.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
LAlexandra spune:
Salut fetele!!!!!!!
Dam de baut, azi e sarbatoare....facem 6 LUNI!!!!!!!!!!
scriu repede, ca de obicei
STANUCEL, lasa-i, mama lor de oameni...si mie imi spun ca il aud plangand....si ce sa fac...sa ii astup gura? e copil, ce mama ei???
eu am premergator de la Brevi, pun azi o poza pe cont
Va pupam.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Ina_3040 spune:
La multe lunite Denis, Eva si Alessandro, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!!!
oanaiacovita spune:
Roxiiiiiiiii esti belea. Sa vii si pe la Cluj, da?
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu vai, iar ati scris 16 pagini intr-o zi... o sa citesc si eu cit pot pina va ajung din urma... va rog poate stie cineva sa-mi dea un sfat: trebuie sa iau un aspirator nou si nu stiu de care - am si pisici in casa, si copii... are cineva un aspirator de care e f multumit sa-mi recomande? Ma doare capul de cit m-am uitat pe net, am vazut tot felul de marci laudate, DYSON etc... scumpe rau!! are cineva din asta, sa-mi confirme ca-si merita banii? scuzati mesajul asta ca e doar pe jumatate off-topic, ma intereseaza curatenia f tare acum pt ca Floricica acusi pleaca de-a busilea :) IRENE sper ca deja esti mai bine. Nu antibiotic oarecare, ci unul specific pt digestiv, sau nu antibiotic, un dezinfectant digestiv macar... Dar sper ca deja e de domeniul trecutului! mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
Hi, eu am Dyson, e de fapt al doilea, la primul s-a dus motorul dupa 4 ani, da e scump da eu is multumita de el... am zis ca al doilea nu mai dau atatia bani, da atata m-am invartit, ca n-am vrut cu punga deloc asa ca iar avem un Dyson, costa cam la 400 eur aici...
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
Ramy77 spune:
Pana mai doarme pitica sa uea zi eu La multe lunite! sarbatoritilor de azi: Alessandro, Eva, Robin si Denis.Sa crsteti mari si sanatosi!
Pun si meniul de ieri/azi:
-para+branza calcica/ para+mar+branza calcica
-piure de spanac cu galbenus de ou/ supa de conopida si piure de legume( morcov, patrunjel, telina, cartof dulce, gogosar, rosie) cu peste
- iaurt cu mamaliguta/ iaurt cu creale.
GABY, imi pare rau ca te chinuie Joy...Ce-or avea copiii astia, cu cat cresc cu atat dorm mai rau... A mea s-a trezit azi noapte doar de 3 oi, la 2, la 4 si la 5, apoi a mai dormit pana la 7 si gata...dar fata de noaptea cealalta, a fost parfum...
Despre aspirator, eu am un Morphy Richards supercyclonic, e fara sac, eu sunt multumita de el.
S-a trezit, gata pauza...
Ina_3040 spune:
Nafi pe unde o umbla?
Ileana ori am dat in orbul gainilor, dar eu nu gasesc pozele tale pe contul comun...
oanaiacovita spune:
Ina, Nafi e in Romania.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
ellanik spune:
Fata Roxy vrei sa calatoresti?daca vii pe la mare sa ma suni ca sa eliberez o camera (aia a lu soacra-mea) ca sa te plasezz acolo.Sau daca vrei te culc cu ea.Ce face Ivan?Si...ma rog frumos de ce razi fata de mine?Ce-s io?
Ina casa merge biiine!Adica am facut proiectul,l-am aratat la moshi avem avizele acu ...ne-a tras cineva tzeapa cu niste bani care vor intarzia.daca vremea va fi buna poate turnam fundatia in noiembrie.Acum suntem in stadiul de cautat "reziduu de cariera de 15-20 200 de mc ".Multam de intrebare.Pup cantaciosu!!
Ioanact ce viata .Te invidiez fata ce curaj ai sa mergi atataia km cu copiii mici.Eu nu-s asa curajoasa.Oanka ce face?Spune-i sa nu mai leneveasca si sa scrie reteta .Sau fur-o tu si da-o incoace.Fata e misto asa.Cum ne stim noi si ne cunoastem.La anu o sa iau un tur si merg si eu la Iasi (ca si-asa nu am fost never) si apoi la Gaby la Sibiu ca tot invita pe toata lumea si apoi o sa ma invrednicesc sa intru si in scara la Child ca tot zicea ea ca e in drum.Fata la Targoviste nu vreau sa merg .Na ca asa nu vreau eu.
revin!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ina_3040 gata am pus linkul cu Robin cantaretul Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010 |
e criminal mai fain pe mute decat cu sonor, pe cuvant
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!