Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 20
cristina30 spune:
Hallo,
tot eu sunt:
User-ul OanaI a primit: 5 kilograme carne, 11 bucati paine, 21 bucati ou, 6 litri vin.
Acuma pentru Vladi de pe Amazon aspirator Dyson special pentru locuinte unde traiesc animale, astea se trimit in Romania pentru ca-s de la amazon direct, costa cam 15 Eur trimisu si vine cam in 7 zile:
Modelul mai vechi, din 2007 dar cu add-onuri pentru parket,
http://www.amazon.de/gp/product/B001580024/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3JWKAKR8XB7XF
Modelul nou din 2010, dar tb sa cumperi pe langa duza de parket
http://www.amazon.de/Dyson-DC32-Animalpro-Staubsauger-HEPA-Dauerfilter/dp/B003HGHIHW/ref=dp_ob_title_kitchen
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
oanaiacovita spune:
Andra o sa incerc sa ajung la Melania cand a incepe sa mearga. Ca acum am de ochii lumii si nu mai dau bani pe incaltari de design. Sa poarte Ianisu sanatos achizitiile si sa le faci poze sa vada si ochiu meu.
Ina e un scump Robin cel cantaret.
Ella ti-ai propus sa faci turul Romaniei???
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
ioanaa28 spune:
Denisa, child, am vazut ca v-ati oferit sa cumparati / trimiteti feeder... Ne putem inscriem si noi, va rog???? In Blaj nu gasesc, se uita lumea la mine de parca as cere kk de martian Am rugat pe cineva sa-mi caute in Alba, ...tot necastigator...
nu ma intereseaza culoare, firma, pret, feeder sa fie !!!! Ovi e un mare pofticios, mai ales ca-l vede pe Alex mancand sau rontaind...inghite in gol de mi-e mila de el...
ellanik spune:
Da fata dar la Cluj nu vin ca nu am chef!!!
Fata Roxy aspirator polly de la Chicco?????
Fata cand mergi la Gaby ca vin si io!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
child spune:
ELLA fata, pana nu te vad in carne si oase, nu te mai cred cu venitul la Brasov.
Si sa stii ca nu trebuie sa-mi vina ciclul
ROXI nu poti rata Brasovul, e cel mai fain oras din Romania .
Da tu vorbesti serios? Chiar vii in Romanica?
Eu initial am luat-o ca pe o gluma.
Sau pe facebook e un joc de ala de vizitat orasele?
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
Fetelor care cautati feeder, acum imi dau seama, ca poate de aia nu gasiti.
Ia intrebati de saculet de mancare (sau hranire) de la Primii pasi, poate asa gasiti.
Dar ramane valabila oferta de cumparat, dar sa va hotarati pana deseara la 6, cand merg eu la cumparaturi!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
CoriMami spune:
Buna fetelor!
Eu nu mai pot de oboseala. E greu sa fii menajera si bona. Dar iar ma plang...sa-mi fie rusine!
Oricum, am muncit ieri toata ziua prin casa desi nu doream, si azi calc, fac bagaje, bucataresc...macar sa ajungem cu bine la Iasi!!!
Ina, Robin e minunat, simpatic foc, cum da el din gurita!
La multe lunite! sarbatoritilor de azi: Alessandro, Eva, Robin si Denis. Sa fiti voiosi, cuminti si sanatosi!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
CoriMami spune:
Si am uitat sa va multumesc tuturor pt urarile de ieri!!
Doamne ajuta sa avem toate mamicile de aici casnicii puternice si intelepte, cu iubire la orice varsta!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
liliana_28 spune:
Buna dragelor,
Nu am resuti sa citesc tot asa ca scriu asa...pe necititelea.
Erina, A fost tare rau Daria cu "bilutele cu carne"..
Mica mea a avut chef de joaca aseara la ora 23 si pana la 12 noaptea..........joaca de voi. Binenteles ca nici Calin nu a putui dormi asa ca...azi a tras chiulul de la gradi. Toata noaptea mi-a mancat Mica, din 3 in 3 ore era prezenta. Offffff...sunt rupta de oboseala. Axcum i-am trimis pe amandoi la mama ca au venit unii sa ne monteze instalatia de gaze si tre sa scot totul din bucatarie ca sa se poata desfasura oamenii.
Noi avem de mult timp probleme cu iritatiile. Nu mai stiu ce sa ii fac. Trebuie sa ma duc musai cu ea la medic. AM incercat cu toate cremele posibile si cu de toate ceaiurile. Am zis ca este de la pampers dar se pare ca nu este ca le-am schimbat, am lasat-o chiar si fara pampers. Acelasi rezultat. Tin cat de cat sub control (dar nu total) iritatia cu Sudocrem.
Eu cred ca sunt cea mai varza dintre voi la capitolul organizare. Nici macar la pediatru nu reusesc sa sun ptr programarea Micai la vaccin.
Va pup si sper sa reusesc sa mai scriu azi.