Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 16
honeybaby spune:
Daca se duce child in carrefour s-ar putea sa fie mai ieftin acolo...
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
vladimirescu spune:
vai, iar ati scris 16 pagini intr-o zi...
o sa citesc si eu cit pot
pina va ajung din urma... va rog poate stie cineva sa-mi dea un sfat:
trebuie sa iau un aspirator nou si nu stiu de care - am si pisici in casa, si copii...
are cineva un aspirator de care e f multumit sa-mi recomande?
Ma doare capul de cit m-am uitat pe net, am vazut tot felul de marci laudate, DYSON etc... scumpe rau!! are cineva din asta, sa-mi confirme ca-si merita banii?
scuzati mesajul asta ca e doar pe jumatate off-topic, ma intereseaza curatenia f tare acum pt ca Floricica acusi pleaca de-a busilea :)
IRENE sper ca deja esti mai bine. Nu antibiotic oarecare, ci unul specific pt digestiv, sau nu antibiotic, un dezinfectant digestiv macar... Dar sper ca deja e de domeniul trecutului!
vladimirescu spune:
IRENE am citit acum ce zicea DAYANARA de gastroenterita si antibiotice, invers decit mine
E logic ce zice ea si pare documentata
eu am zis ce mi-a explicat mie un doctor odata si la mine merge de fiecare data, fara exceptie, ercefuryl, care se ia in regim de antibiotic dar nu bag mina in foc ca e chiar antibiotic - poate e un dezinfectant intestinal
in fine, eu daca-l iau, in jumatate de zi se redreseaza treaba la mine
imi cer scuze daca te-am indrumat gresit, dar ti-am zis, la mine asa functioneaza
(mi-am amintit: doctorul al aa zis ca daca diareea e urit mirosioare, a putred - suzati dar asa a zis, atunci e sigur infectie microbiana, cu sau fara virus in combinatie, si trebuie antibiotic...)
vladimirescu spune:
KOSSIR asa maninca si Floricica: LP maxim 100 ml (si ala in doua ture, nu tot odata) - ii dau o data noaptea ca sa mai scap de ros mameonul :)
la sin maninca de distractie, cam cum luam noi o cafea, cam asa
si ma lasa cu sinul pe jumatate plin, dar nu mai are chef
in fine, deja sint in curs de a introduce a 3-a masa solida, asa ca de luni alaptez doar dimineata si seara, plus maxim o data noaptea, ca noaptea nu prea pot sa-l refuz, ca trage d emine sa-si aline supararile cu gazele :)
Am facut ieri 7 luni, si inca nu am atins 8 kg (sintem pe aproape). Stam bine in fundulet si apucam cu indeminare de toate, dar nu ne sustinem in picioare, nu zicem nimic inteligibil (numai dai - dai, fis-fis, din astea) si ratam jumatate din intoarcerile de pe burta pe spate. Nu se tiraste, nu sta in 4 labe, nimic.
Dar avem niste ochi f atnti si isteti in schimb :))
RAMY - mutumim pt urarea de ieri :)
freedelia spune:
Neatza!!! IEri am mers din nou la Expo, mai fetelor, e frumos rau, dar atat de mult de mers pe jos ca parca imi pare bine ca se termina. A fost frumos insa, sunt 5 zone, 3 sunt pentru pavilioanele nationale si 2 sunt pentru pavilioane ale unor companii/industrii. Pana acum am fost numai la cele nationale, cred ca am vazut 35-40 de tari. Ieri am mers in zonele de business -- am vazut Space, Aviation, Train, Automobile. Cam plictisitor si comercial, singura parte interesanta a fost un simulator de condus trenul, am stat in cabina si se vedea foarte misto. Era si un simulator de avion, dar am ajuns prea tarziu, era inchis. De la 5 jumate la 10 jumate am stat aproape numai in picioare, sunt rupta...
Liste -- eu nu m-as descurca fara. Am un calendar in care scriu ce avem de facut pe cate o luna inainte pentru activitatile care nu se schimba (sporturi, scoala, bible study, biserica, play groups) si apoi cand programez altceva adaug imediat (intalniri cu alti copii, doctor, activitati). Notele de plata, marturisesc cu rusine ca nu fac fatza sa le platesc la timp, daca intarzii o singura zi, trebuie mers la sediul lor, nu mai poti plati la orice mic magazinas. Asa ca de mai multi ani le lasam neplatite pana cand trimit ei pe cieva la usa. Platim ceva penalitati, dar nu mari si timpul meu e mai pretios, asa ca prefer sa facem asa. La telefon insa nu vine nimeni, insa poti sa il platesti la 6 luni sau chiar mai mult. Notele de telefon le tin pe frigider luni in sir, cateodata daca are barbata-miu drum prin zona si le vede, le ia, alteori, cam o data pe an, se inchide si atunci mergem de voie de nevoie sa platim.
Cumparaturile -- e cam jale, noroc ca femeia cumpara ce gateste ea (masa de seara de 4-5 ori pe saptamana o face ea), micul dejun este aproape mereu compus din chestii importate pe care le aduce Coleman din caltoriile sale sau prieteni/rude care ne viziteaza. Mananca oatmeal, grits, clatite (facute instant, ca nu am timp de facut de la zero), un fel de pateuri, in America se cheama Bicuits, se mananca cu unt dimineata. Langa astea mananca un ou si/sau bacon, cremvursti, etc. Iar la masa de pranz, daca am ceva in casa bine, daca nu, comand o pizza sau iesim undeva sa mancam. Efectiv sunt cateodata saptamani cand nu am timp sa merg l cumparaturi mai serioase. Asa, oua, lapte, ut iau din fatza casei, dar restul...
Cam asta cu organizarea la familia Bartley
POstez ca sa nu pierd si mai scriu, ca inca doarme toata casa...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
freedelia spune:
Child -- am primit pozele si credeam ca ti-am raspuns, mii de scuze dca am uitat, vezi, ca tot vorbeam de organizare... Da, am orimit pozele si voiam sa spun ca Albert seamana mult cu John cand era bebe. Sunteti foarte frumosi -- asta e culoarea ta naturala de par? Intreb pentru ca daca nu se mai schimba, asta pare sa fie culoare parului lui Jane...
Gaby -- eu scriu cu carioca direct pe frigider. Am si tabla dar pe aia nu o vedeam niciodata. Apoi am vazut la o prietena ca scrie pe frigider si mi s-a parut genial!!! CU carioca speciala pt white board, evident, care se sterge
Irene !!!!! -- 11 kg??? Maine ma programez la operatia de apendicita!!!! Glumesc, dar chiar nu am stiut ca are asa efect... Dar de ce? Pentru ca nu poti manca dupa operatie sau din alte cauze se slabeste? Sunt un pic socata sa aud ca acolo sunt medicii slab pregatiti, credeam ca e un sistem medical excelent. Probabil ca spitalele sunt state of the art, dar daca edicii sunt prosti, degeaba au spitale de se intorc dupa soare...
Gata, am terminat de citit, aveti spor la scris nu gluma :)
Maine seara vine soacra!!! I0am dat lista de cumparaturi sa vedem cu ce vine . Duminica o lasam pe langa casa sa se odihneasca si de luni incepem alergaturile. O sa va duc dorul...
Luni e si ziua noastra de casatorie, mergem la un parc de distractii cu roller-coasteruri nebune, cu caderi verticale, adrenalina multa. Abia astept!!!!
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
castelanaC spune:
Buna dimineata,
na ca plecam maine sau poimaine... diverse motive...multe si deloc marunte, norocul e ca vb aia a inceput sa ma doara la basca! ( apropo imi sta parul chiar ca o basca)
Irene, sanatate si draga ce pacifista esti ( la fel ca oanaIonita), nu ne suparam noi, nu ne-am ofticat de la copii, cum si cu cine-i culcam ( eu am primit "complimentul ca nic un animal nu-l lasa...) sau de barbati si acum nu ne certam noi pentru 2 antibiotice. Ideea e ca fiecare vrea sa te ajute si zice si ea ce crede ca e mai bine.
Mda, merci ca mi-ai zis ca-s organizata, asa m-a educat de acasa, eram o vraiste... mama e cea care ma enerva cu ordinea ei... acum ii multumesc mereu pentru ce m-a invatat.
Sunt sageata in an de sageata, deci dusa rau de acasa, imi place pe drumuri si dupa cum vezi sunt, ascendent in varsator si nu mai stiu acum unde era si luna aia... de marte nu mai zic, sper ca nu era retrograd.
te pup sanatate si mananca ceva ca trebuie sa te pui pe picioare.
Ella fata eu nu stiam cum se face dovleacul ala, ieri era sa iau si eu dar norocul e ca mi-am amintit ca plecam si ala lipsea in valiza. Cand aflii cum se face baga rateta! Si Sanatate tie si lui dl Geo! hai si flori sa facem atmosfera plcuta-n casa!
Annya ce fain ca dansezi, mai bine ma apuc singura in casa, baietelul meu cand mai fredonez si dau din sunci pe aicea il apuca rasul
Miria, ce face Dami azi? sanatate si tie! ai grija si de tine ca de ceilalti din casa stim ca ai tu! fata ce figuri astia de la net... sa nu te lase ei sa bei cafeaua... cu noi aici! te pup
dayanara ce face Ivan? tu ti-ai gasi rapid un servici de consiliere in shipping! nu glumesc sa stii!
Jeni, nu te supara pe mine, nu ti-am mai scris, sa-ti un banc nou? ala cu moldovenca si sir John? te pupu
uau si pupam pe dintisori!!!!
Michelle, faine poze cu cu baiatul la "parter" cu "topogan" cu tot! apropo dar nu te doare sufletul ca nu mai este socrul cu voi? ah ce nora esti...dar te scoti am vazut cu mess-ul asta! sper ca il ai in poza pe noptiera sa-ti fie aprope!
IoanaCt bine ca ati ajuns, saluta Iasul din partea mea!
Gaby sunt mandra de tine, ce frumos ai pus tu cutiile in ordine! hai fata ca nu e asa de greu, mie casa prea ordonada imi da senzatie de pustiu si nelocuit, dar tare-mi place sa fie ordine in alta ordine de idei, ca si programul fix ( cu flexibilitate) imi prinde bine, altfel as fi tare dusa pe campii!
Bafta cu incaltamintea de copii!
Rammy ce harnica esti! speli de 2 ori pe zi pe jos... la mine se facea de 2 ori pe saptamana si mi se parea des... si sa stii ca eu nu-ti dau ignore, chiar daca tu sperai
Ina da e greu sa vezi cum vin copii sperand ca esti mama lor, eu am facut aici voluntariat la orfelinat si era tare greu, mai ales ca era in perioada in care faceam tratamente la greu, uneori plangeam acasa si-i visam. apoi nu am mai putut sa ma duc, faceam doar donatii, dealtfel am dat acum tot ce a ramas mic la baiat, mai vreau copii dar daca nu-i mai fac? Macar sa beneficieze alti copii de lucruri si jucarii! pup Robin-san!
freedelia, vad ca ti-ai facut abonament la expo, ce stand ti-a placut mai tare? al Romaniei? ai prins vreun spectacol ceva? sarmale si alte poale-n brau?
si daca-ti vine soacra musai sa o duci la Expo, ca doar stii deacuma!
Vladi, cum a iesit evenimentul? cand te citesc ma vad pe mine cand munceam, eram cu agenda plina ochi si nu-mi ajungeau 24 de ore, vremuri trecute taica, acuma mi-am luat toate vacantele nepetrecute atunci ( cam 5-7 ani fara o zi de concediu si cu aproape toate wk-end-urile pline) te pup si creste Floricel, imi place ca are ochi inteligenti!
aaaa ca sa ma bag in seama la dr ( ca v-am zis ca ma duc cu lista) am intrebat si eu la dr cand am fost daca sa-i dau vit D, fier ceva, mi-a zis ca nu, al meu nu are carente, sa nu ma agit!
stiti ca de cand sunt la hotel le-am afumat la astia toate oalele, stam in regim apartament service, are si bucatarie deci si oale de gatit. Saracii s-au aprovizionat cu oale frantuzesti arcopal dar eu aici cu voi pe forum, cum zice bine Ina sursa de relax si informatie, m-am luat cu scrisul/cititul si pana nu m-a luat nasul din loc de apa lipsa... de la vasele cu aburi nu m-am dus. Azi niente gateala, nu miroase "aromat" mai avem de ieri piure sanatos leguminos!
Apropo, la al meu n-am dat carnita inca, sa incep? papa piurea de la 1 oct! ar fi timpul? Ma tot gandesc si la fructe ca ar fi si timpul lor, ce ziceti? cred ca din comoditate n-am bagat fructele, m-am gandit sa fim la casa noastra sa nu ma trambalez si cu merele-n greanta!
hai ca va pup pe toate, acuze la care n-am scris.
si daca nu mai intru zilele astea: wk-end placut, copii sanatosi, mancaciosi si dormiciosi, soti dragalosi, soacre tacute, a nu mai bine mute! si sanatateeeeeeeeeee voua!!!!! si multe zambete!
las cafea si lapte cald sa-l gasiti si mancati si voi ce doriti, au prefer ceva pe paine dulce sau fructe ( banana, banana e il frutto del passion, asa e versul nu va ganditi departe dar asta-l fredonez azi, nu stiu de ce!)
va pupupu
a si flori sa fie frumos si proaspat in casa!
castelana mami fericita
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
E ingrozitor de frustrant sa scrii si sa pierzi mesajul. Imi venea sa inghid, dar din respect persoana careia ii raspundeam la intrebare merita sa scriu din nou.
Deci...
VLADI - Eu stau langa o fabrica de taiat marmura si facut ciment. Pluteste in atmosfera un praf fin alb si lipicios. Cand il vad prin casa incep sa am urticarie. Am vrut sa cumpar si eu un aspirator mai perforant si m-am tot interesat, inclusiv pe la firme de mari fite. D-alea cu abur, chestii-trestii. Pana la urma mi s-a explicat ca bune sunt oricare care au putere mare, adica de la 1800W in sus.
Eu mi-am cumparat unul de 2200W, pe care-l consider industrial, la cum si ce trage. L-am dus asta-vara la tara ca aveam curatenie mare de facut acolo si muncitorii...cu mintea lor de muncitori ca altfel se faceau ingineri, au aspirat inclusiv moloz si resturi de ale lor. M-am enervat eu pe ei, dar asta mi-a demonstrat cat de bun si eficient e aparatul.
L-am luat din Hornbach cu doar 2 mil lei. Este din inox, rotund si pe roti. Undeva din dreapta cum intri in magazin. sigur vei intreba daca te horarasti sa iei din asta.
Are, cum am zis, 2200W si absoarbe foarte bine, are capacitate mare , este relativ usor, are 2-3 functii, adica poti si sa imprastii, nu doar sa aspiri si inca una, nu stiu exact ce mai face...
In final, nu conteaza ce iei, dar sa fie eficient. Eu sunt tare multumita de el.
miria_cristina spune:
CASTELANA - Multumesc, eu sunt mai bine, dar tot foamfa. Restul sunt bolnavi, mai putin bebe. Fug cu el dintr-o camera in alta sa nu stea prin preajma lor de parca ocolesc mine pe campul de lupta.
Eu zis sa introduci carnita. e suficient de pregatit stomacelul lui s-i digere. Si stii regula, cand dai carne nu dai galbenus.
Ramy77 spune:
Neata fetele,
CASTELANA, multumim de cafea,mai las si eu una fierbinte pentru cine mai doreste Sper sa decurga totul bine cu mutarea...unde ajungeti pana la urma? Asa macar scapati de hotel mai repede, nu?
Si nu, nu sunt chiar atat de harnica, doar cand e nevoie sterg de 2 ori pe jos, daca scap sau stropesc cu una alta...Si de cand ajunge fii-mea cam peste tot...musai ca de voie buna.. Inainte de a o avea pe Briana sambata era zi de curatenie, daca nu eram plecati si in rest tot asa, de 2,maxim 3 ori pe saptamana stergeam pe jos...
MIRIA, cred ca majoritatea barbatilor sunt asa cum zici tu de al tau sot atunci cand sunt bolnavi...Si al meu e terorist...+ca nu ia medicamente,are el piticii lui, asa ca...Doamne, tine-l sanatos, ca altfel e jale...
Sa te faci bine repede! Bine macar ca micul Casi nu are nimic...
Revin, maraie atomul...