Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanact spune:
sensibila, jeni_h (si tu ca si mine ..dar cu siguranta fetele citesc mesajele. Cine are de raspuns , raspunde. Eu am ajuns la concluzia asta..asa ca scrie, eu una te citesc.)Roxana, samaria pt urari!
Oana vazut Eric cu masinile lu' tati.
CoriMami Da! Am ajuns bine.
Wow.. multi ani fericiti inainte ! Si voi sarbatoriti azi, intr-o zi de sarbatoare.
Cum facem sa luam legatura, ca eu nu am nr tau de tel? Ma suni tu cand poti sa ne intalnim..tel, Lindei il am..al amei nu-l am..daca vrei ami ma suni, ca ai nr prin PM.
Trimit, si pe masura ce citesc m scriu.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ramy77 spune:
Noapte buna tuturor, ma duc la , ca vreau sa profit la maxim atat cat doarme piticotul...ca cine stie ce program siecsi are si noaptea asta
Pup toata lumea, o noapte linistita.
andra_s spune:
Salutare fete dragi!
Eu azi am lalait-o toata ziua pe drumuri, cu Ianisu' agatat dupa mine, a mancat saracu' pe unde a apucat
User-ul OanaI a primit: 21 bucati ou, 12 litri vin, 8 kilograme carne
Despre meniul de azi nu-s multe de spus:
- dupa ce m-am enervat ca tot spalam si curatam piersici, apoi le aruncam ca aveau pulpa batuta si ma inchisa la culoare decat in mod normal, i-am dat banana+iaurt+branzica
- borcanel pui+morcov+cartof servit in Real
- Iaurt Zdravan de la Napolact savurat in Mall
- cereale (la oferta in Real )
Sanzi si-a luat si Mara portia de cazut ... spunea parca Ramy ca toti cad, mai devreme sau mai tarziu din pat/carut/premergator ... si a avut dreptate bine ca este ok, eu il iau pe pishti ori cu carutul la baie cu mine ori il pun in copaie, si sta asa cuminte saracu', crede ca urmeaza balaceala
Ina off, mi se pune un nod in gat cand povestesti de cresa ...
Cori la multi ani fericiti
Michelle cand ai inceput sa scrii ca socrul nu lipseste din decor, mi-am zis, "asta-i nebun de-a binelea, s-a dus dupa ei in Belgia"
Oana a ajuns al meu barbat pe la Alesd si i-am zis ca caute fabrica Melania, a luat de acolo incaltari cu 31 de lei, piele interior/exterior super, super faini, astia erau ieftini ca erau din colectia out-let, iar cei din colectiile noi mergeau pana la 80 de lei pt nr 20, nu ar strica sa dai o fuguta ca esti aproape
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Ioanact spune:
michelle l-am vazut pe Andrei..ce activ e!
As fi vrut si eu ca Justina sa se intoarca/rostogoleasca si ea..dar, nah, o va face cand o vrea.
Ellanik noi stam la Oanka, in Iasi. Deci, e ocupata cu musafiri. Care musafiri stau pe forum.
briza_marii ca si mine..tot ma "bate" sotul la cap, sa dau pt permis..Bun! Il i-au, dar ce fac daca nu conduc? Mi-e frica.
Roxana stam 'pe capul', Oanei - Oanka.
..si cam atat..
Plec si eu la somn .
Noapte buna si fara treziri!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miria_cristina spune:
Buna, fete!
ROXANA - Unde sa fiu, fata, in fata calculatorului asteptand sa dea drumul la net. Azi-dimineata intrasem in sevraj. Nici cafea n-am mai baut, ca nu era acelasi lucru si fara sueta obisnuita nu mai avea haz.
Am citit tot ce-ati scris, dar am uitat tot, asa ca....
Sunt inca racita, cu urechile infundate, ragusita si mai tusesc cateodata.
Dami, care cica isi revenise, astazi era din nou cu nasul infundat si gat iritat. Am norocul ca nu face complicatii si doar o poarta pe picioare, dar tot e chinuitor.
I-a dat-o sotului, insa . Cand raceste el ne stie tot cartierul. Se lamenteaza. E o victima a noastra. E cel mai amarat. Cel mai lipsit de aparare si cel mai nebagat in seama. Ce are el nu mai are nimeni...vai, mama lui! De fapt, a mea ca ma omoara cu zile.
Casi e un inger fara aripi si eu am o rana in loc de suflet cand il vad.
Of! Ce bine e acilea sa!
Merg sa-mi recoltez plantatiile, daca-o mai fi ramas ceva de recoltat si revin.
Ina_3040 spune:
gata am culcat pruncul si incerc sa recuperez cat pot. cred ca in curand am sa orbesc, la servici non-stop cu ochii in calculator, acasa cum am un pic de timp la fel. ce sa fac daca forumul asta e asa o sursa de destindere, informatii si buna dispozitie
Roxana e mortal Ivan, stiu de unde a mostenit el simtul umorului si spontaneitatea
cu papucii nu ma bag, Robin are minim 18 deja e pe picior mare (ta-su are 46) dar nu as prea lua fara sa probez inainte.
Ella ca ma gandeam la tine azi, nu ai mai zis de cum inainteaza proiectul "casa noua", sau ai scris si nu am vazut eu? sunt curioasa daca stiu altii mai bine ce si cum trebuie construit...
Sanatate Miria, sot de Miria, Irene, Briza,. Jeni eu inca nu m-am prins de ce te-ai suparat dar uite un si o de la mine. ai iepurasul campion la dinti, il pupam!
Ioanact bine ca ati ajuns cu bine, cum s-au comportat fetele pe drum?
Erina vazut poze, sunteti frumosi rau! Vazut Ericutul sugubatul!!!
l-am filmat si eu pe Robin "cantand" o sa pun linkul.
Noapte buna si pupici, ma bag la vizionat poze cu iepurasii.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
sanzi spune:
Buna!
Am intrat un pic si la fix sa vad ca Rebiana vrea feeder. Si eu!!! Cine ii cumpara ei, poate sa imi ia si mie unul? Child, Honey, cine ia pana la urma? Scuze ca indraznesc, dar la noi nu gasesc si ma gandesc ca tot mergeti la posta...
Ina_3040 spune:
gata am pus linkul cu Robin cantaretul
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
sanzi spune:
Corimami, multi ani inainte! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti pana la 100 de ani!
Michelle, am vazut pozele cu Andrei, e un dulce. M-a distrat, tu i-ai pregatit acolo regulamentar loc de joaca si el s-a asezat sub calorifer...
Ioanact, LA MULTE LUNITE JUSTINEI! Asteptam poze cu voi, Oanka si Maria!
Andra, tare, la copaie nu ma gandisem
Urmaresc cu interes discutia cu fierul, inteleg ca majoritatea nu il dati fara analize. Problema e ca la noi in judet nu se mai pot face analize cu sange din degetel, cum am inteles ca se procedeaza in clinici civilizate, trebuie sa ii ia sange din vena, ceea ce mi se pare cam urat pt un copil asa mic. Dra mea a zis ca nu e problema daca ia supliment de fier fara analize, copiii au nevoie in perioada de crestere. O sa imi recomande ea dupa opt luni cate zile si ce doza. Chiar nu stiu ce sa fac. Miria, Dianami, aveti idee cum e mai bine?
honeybaby spune:
Sanzi iau si pt tine
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna