Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramy77 spune:
ROXI, sper ca se simte mai bine Ivan
Merg sa ma mai uit la poze, inca n-am apucat...Dar am vazut calutul Oana si jocheul EricHaios tare tare
dayanara spune:
rammy da e bine, e cu ta.su pe afara
miria unde esti?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
jeni_h spune:
Irene multa sanatate . As veni pe la tine si fara sa ma de afara din casa
Ramy
pup toata gasca , acum ma duc la piticanie
aaaaaaa ca era sa uit, ii mai ies inca doi dintisori, tot jos Asa ca acum este un iepurila cu 4 dintisori, toti jos
pa pa pa si o seara faina sa aveti
GabyHila spune:
Ce ai Roxana? Vii in tara in vizita si vrei prin orase? :)))))
Ramy lasa ca fac eu cumva. Masoara talpa piticei si o nimerim cu marimea. Numa sa imi zici ce culori vrei. da trebe sa ajung sa fac poze... sunt praf:))
mama ei de organizare!!! nici gand!!!
dar daca v-as arata cum mi-am pus medicamentele in 3 cutii de la Ikea in ordine alfabetica si o cutie separata pt piti:) ati fi mandre de mine!!
deci facut lista maine sa ma duc sa ma mut ca si medic de familie la pdiatra piticei, sa nu mai umblu in 3 parti de oras! vreau analize si nu vreau sa platesc pt ele! :) ca mi-au taiat indemnizatia si la "tati" ni`i greu:)))
dayanara spune:
gaby da :)))
m.a podidit asa un dor de.o croaziera prin romania , de nu mai pot!
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara gaby da :))) m.a podidit asa un dor de.o croaziera prin romania , de nu mai pot! roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
ROXI, iti zic eu vreo doua orase...Sibiu, Tg.Mures...faine amandoua...pe cuvant!
Ma bucur ca e mai bine Ivan.
Ioanact spune:
Din cate am citit:
bluekidoo am intrat pe pozele respective dar nu am gasit cum sa votez.
freedelia ma bucur ca-i vazut pozele!
castelanaC Da! Iasiul e un oras frumos. Multumim!
Evamika bine-ai revenit!
iliraluca eu iti spun ce-am folosit pt iritatie la Ioana: Cutadenul. Spala-o dupa fiecare pampers schimbat.
sa-i treaca iritatia.
Justinei rareori o dau cu crema - Sanosan, cand vad ca se inrosteste..in rest nu dau cu nimic.
stanucel, Erina,irene, oanaiacovita multumim pt urari.
Gabyhilla cu o zi inainte ma gandesc ce-am de facut..uneori nu reusesc sa le fac pe toate..fac a doua zi sau cand am timp.
Nu scriu, doar cand mergem la cumparaturi imi fac lista.
stanucel i-ai facut analize si i-a iesit lispa de Fe?
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ramy77 spune:
GABY, o sa-i masor talpita si vorbim, dar fa cumva sa pui pozele alea,please!
De organizare, de cand cu Briana, greu dom'le greu! Dar eu fac in general asa...gatesc la 2-3 zile pentru mine (noi, cand e acasa Zoli), cumparaturi mari la 2-3 saptamani, cu lista, ca altfel iau aiureli si ce trebuie nu...In general daca vad ca s-a terminat ceva scriu si cand merg la cumparaturi mai dau o raita prin camara sa vad daca n-am scapat ceva...Curatenie fac zilnic cate ceva, de exemplu in bucatarie, baie,hol spal zilnic pe jos, uneori si de 2 ori daca e nevoie,de aspirat aspir cam de 2 ori pe saptamana, sterg praful la fel, de 2-3 ori pe saptamana. Pentru Briana gatesc zilnic sau aproape, uneori mai congelez daca iese mai mult si ii dau data urmatoare...Dar aici, curat legumele, le pun in steamer si le blenduiesc cand sunt gata, asta ia maxim o jumatate de ora...Na, in linii mari cam atat.Ca multe intalniri nu am ca sa-mi notez, faceam asta cand lucram, si recunosc ca am cam rarit-o cu vizitele, na bine ca aproape toate prietenele mele sunt plecate din tara...
Hai ca m-am intins, fetele dati ignore...
Erina spune:
Da' si Piatra Neamt e foarte frumos!!!
CHILD, sa stii ca gusturile chiar semanam. Tare mi-a placut boleroul tau alb.
Mai multumesc IRENEI . O sa transmit pupicii Dariei.
RRevin miine, o noapte linistita!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle