Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
dayanara spune:
irene stai linistita ca nu e nici.o polemica, fiecare spune ce crede mai bine asta e si ideea
macar acum esti mai bine, te.a rehidratat ceva perfuzia?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
jeni_h spune:
[quote]citat din mesajul lui stanucel
briza multa sanatate...vreau sa ne cunoastem cu tine,fetele din bucuresti... jeni poate o punem de o intalnire....daca nu ai rezolvat cu caloriferul,am eu sotul care lucreaza in domeniu....
noi am fost in IOR...a dormit fetita mea atat cat am stat in IOR...
plec ma striga adelina..stiti cum? oa oa oa oa oa
FILMULETE
POZE
Carmen, normal ca o sa ne cunoastem fata . Uite , azi am bantuit juma' de zi prin Auchan....lelea Nu mi-a dat prin cap sa te sun sa "hoinarim" impreuna. Pe mine m-a manca rau buzunarul si trebuia sa-l scarpin . BTW Denisa -Honey - fata ma primesti si pe mine pe presul tau? Inca putin si ma goneste barbatu de acasa
Auzi, ce calorifer? Ca eu n-am probleme cu nici un calorifer
Cu Briza e mai greu sa ne vedem ca sta departe de noi!
Ella fata, ma apuca asa dracii cateodata! si nu mi-a venit CM. Cred ca-i lipsa de p e n i cilina Mai pun si io cate o intrebare din an in paste si nu-mi raspunde nimeni. Da acu, gata mi-a trecut
pupici pt toata lumea
honeybaby spune:
Rebiana iti pot lua eu daca nu-ti cumpara altcineva intre timp. Ce marca vrei ? Sunt toate la fel dar poate ai vreo preferinta.
PS lasa-mi nr de tel pe PM. Eu il am in telefonul vechi si nu mai merge.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
briza_marii spune:
Irene am vazut pozele de la conferinta si prima data cand le-ai pus, si m-am tot intrebat ceva, dar mi-a fost jena sa zic "cu glas tare"...imi era asa.Chestiile alea de se pun pe cap, asa ca cearceaful....unele sunt albe si altele cu rosu..ele indica un rand/grad al celui ce o poarta? Si, cum de stau asa bine pe capul lor? Ca mie cred ca mi-ar pica mereu pe ochi
Poza asta http://family.webshots.com/photo/2536628590106726300YhZPrz
mi se pare dementiala!!!
si sa te faci bine cat mai repede!
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
briza_marii spune:
Stanucel asa cum a zis si Jeny, eu sunt cam departe de voi..si nici carnet nu am ca sutn bleaga rau si ma panichez la volan, asa ca mai bine lipsa. Asa imi vine cateodata sa ca nu sunt in stare de un lucru asa banal...
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
child spune:
REBIANA maine merg in carr4, iti pot lua.
Da-mi pm cu nr de tel sa te sun sa-mi spui ca culoare vrei, am vazut mai multe culori foarte frumoase.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
irene26 spune:
Roxana, da, ma simt ceva mai bine, mi-au facut bine sarurile de aseara, plus "perfuzia"! Eu zic ca ieri a fost apogeul bolii. Macar azi ma pot tine pe picioare si nici nu ma mai duc des la toaleta, doar o data am fost.
Jeni, imi place ca te-ai relaxat la cumparaturi, tine-o tot asa! Daca te goneste sotul, vii la mine!
Briza marii, nici eu nu stiu cum le-o sta in cap, ca si eu am incercat si-mi cade, vad ca al meu are o tehnica speciala. Pt mine ar fi un mare chin, dar si pt sot, ca-l doare pielea capului de multe ori, dar el nu are ce face. Ieri am mai adaugat si alte cateva poze, mai ales de la conferinta.
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
Ioanact spune:
Salutari de la Iasi!
Am ajuns cu bine, drumul a fost bun iar fetele au fost cuminti.
Am culcat fetele (m putin Maria, pt ca sunt plecati la cineva, isi aniverseaza ziua fetita unor prieteni si s-au dus cateva clipe).
Mai stau un pic si incerc sa va citesc, insa nu stiu daca apuc sa scriu.
O seara placuta!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ramy77 spune:
Deci, facut baita, sarit peste masaj si cremuiala din motive de urlete,papat laptic si adormit instantaneu...sa vad si cat o tine... Sper sa doarma mai bine noaptea asta ca sunt franta
IRENE,m-am mai uitat si eu la pozele tale, ai si tu ochi foarte frumosi si la fel si sotul tau (sper sa nu ma alergi)A avut de unde sa mosteneasca Diana...
JENI hai nu te supara, cu siguranta n-a fost "ignore" intentionat din partea nimanui,uite sa nu mai fi supi...
GABY, te-ai intors la job sau e doar ocazional? Mi-ar placea si mie papucei pentru Briana, dar fara incercat parca n-as prea lua, ca si eu am trei papuci de trei marimi diferite si ii vin la fel...Sa nu mai zic ca am luat o pereche de papucei de casa si ii sunt mici,desi mi se pareau maaari...Noroc ca au fost ieftinisi am cui sa-i cadorisesc...
dayanara spune:
ioanact unde stati? ca daca e sa trec si eu pe acolo sa vad fetele, imi caut o pensiune, hotel ceva, tu ai ceva referinte?
si valabil si pt alte orase
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE