Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 12
oanaiacovita spune:
Marina, da o poti da si maine.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
dayanara spune:
gaby pai zisei mai, acum sau data trecuta, zic "pagina data de gaby"
oana si inca mie mi se par scumpi, adica cei de la chicco, pt ca am fost sambata si erau la 17 euro si asa mi s.au parut scumpi :))) pt ca m.am invatat sa.i iau redusi de la 50 la 12 euro :)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
honeybaby spune:
Marina- probioticele ajuta la refacea florei intestinale . Ar trebui sa ajute si la durerile de burta. Dar daca stomacul lui nu tolereaza un anumit aliment nu cred ca ajuta...
Eu zic sa incerci.
Azi i-am dat fructe... nu s-a dat pe spate ... a papat cam 60 ml. Era si cam acrisor, stangea din ochi cand inghitea. Tare haioasa, trebuiea s-o filmez.
Legumele le-a papat rapid 140 ml , alea au fost bune.
Meniu
1. mar+ piersica + cereale - orez si roscove
2. dovelecel + ardei+ gogosar+ telina - radacina + cartof dulce+ morcov *( cred ca nu am uitat nimic)
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
oanaiacovita spune:
Roxi aici nu gasesti nimic de clitate sub 1 milion.(aproape 25 de euro). Mi se pare enorm.
Denisa e bine pt prima masa de fructe.
Meniu azi:
- dimineata: compot dintr-un mar si o para zdrobite cu furuclita si adaugat o masura de cereale cu biscuiti
- pranz: ca ieri - felul 1: supa cu galuste (3-4 lingurite)
felul 2: vita cu legume
- amiaza: iaurt cu cereale
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
GabyHila spune:
Faza e urmatoarea cu papucii. daca nu sunt probati pot fi diferite marimile de la producator la producator. Unu are talonetul mai inalt si asta face pantoful mai ingust.... etc
Probabil as reusi sa scot botinele alea undeva la 90 de lei daca fac comanda de minim 6 perechi. eu i-am comandat lui Joy. of, ma duc sa le fac poze.
dayanara spune:
da gaby difera enorm! de exemplu silvana poarta 17 care.i vin un pic mari si de la chicco am gasit 18 care.i vin fix!
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Rebiana27 spune:
Cine-mi poate cumpara feeder baby si sa mi-l trimita prin posta?? N-am gasit la niciun Sensiblu din Targoviste
Mami de doua minuni: Luca si Mara
GabyHila spune:
Oana am vazut acuma ambele filmulete cu eric calaretu si sosetele:) e bestial fi`tu! ce da le acolo in tzitzele tale:)))
irene26 spune:
Roxana, am citit link-ul, multumesc, bine de stiut. Multa sanatate lui Ivan! Este mai bine?
Vladi si Roxana, imi doresc ca boala asta a mea sa nu starneasca polemici, mi-ar pare rau de tot. Oricum, azi sunt mult mai bine. Si apreciez enorm ajutorul pe care inceracati sa mi-l dati.
Jeni, sa stii ca eu te citesc cu mare interes de fiecare data, asa ca: "keep writing"! Si multa odihna!
Gabi, succes la a o gasirea formulei cele mai bune pt organizare! Si multa sanatate si tie!
Ileana, eu ii aplic fetitei pe piele uscata Desitin, pe baza de zinc, este exceptional.
Delia, este cu dus si intors extiraparea apendicelui. Eu am avut complicatii, infectie mare si a trebuit sa ma operez de urgenta de apendicita. Ei, iti spun ca am ajuns la 39 de kg intr-o saptamana, pe atunci avand 50 de kg. Dar se poate intampla sa te si ingrasi rapid, depinde de mostenirea genetica, organism, etc. Si de atunci ma tot chinui sa ma ingras, bine ca totusi am ajuns la 45 de kg.
Stanucel, esti o mama eroina, nu-ti mai fa procese de constiinta! Da?
Oana, multa sanatate lui Eric! Si-ti urez o casnicie lunga si fericita alaturi de sotiorul tau!
Castelana, imi place felul tau de a te organiza, apropo', ce zodie esti? Si-ti multumesc si tie pt sfaturi!
Erina, ce dulce a fost Daria cu descrierea ei despre baietei. Pup-o dulce si din partea mea!
Wapi, m-ai facut sa rad cu evolutia lui Mihai.
Annya, sa te gandesti si la mine cand te duci la dansuri, pur si simplu iubesc dansul si mai ales cel clasic! Succes la slabit!
Diana, astept poze si film de la innot.
Ina, ce emotionant ai descris asteptarea parintilor de catre copilasi. Bietul Robin!
Roxana, am ras de m-am prapadit cu descrierea ta, asa zic si eu, pana la urma o vad pe Diana mai grasa decat mine! Si foarte tare faza cu "Alejandro"! Mai, pe mine m-a capiat cantecul asta, pe unde ma duc, nu aud decat "Alejandro"!
Corimami, multi ani sanatosi si de acum inainte alaturi de sot!
Samaria, mult succes la fentarea serviciului, te astept mai des pe forum!
Michelle, foarte haioasa ai fost cu citirea capitelor toate numai ca sa vezi cine este "impostorul"!
Elanik, si eu ti-am raspuns asa cum am stiut eu legat de gutuie, eu nu ma stresez de temperatura cuptorului cand coc gutui, le scot atunci cand consider ca sunt coapte dupa placul meu.
Ramy, multa odihna si tie! Multumesc pt urare si tie pe langa toate fetele!
Legat de spital, dezamagire totala, ca deobicei! Vine cumnata mea sa ma ia, las fata cu soacra mea (din pacate, nu este o femeie rea, ci foarte dezorganizata, am gasit casa ca dupa un uragan, de aceea mi-a luat mult timp sa-mi pun casa la punct) si ajung la spital.
Vine medicul la urgenta, iar eu ii spun din prima ca nu vreau injectie, si ramane tipul blocat, pt ca asta avea de gand. Pana la urma imi pune o perfuzie si ma trimite acasa. Asta-i tot! Daca aveam vreo arma de foc, eu cred ca-l impuscam!
Ce mare pacat, medicii de aici sunt platiti asa de bine, dar valoarea lor profesionala este sub orice critica!
Multumesc pt atentionarea despre utilizarea premergatorului, sunt impotriva folosirii, eu am primit unul drep cadou, dar il folosesc numai cand ma joc cu Diana, sau ii fac pozici.
Am uitat sa precizez faptul ca gasiti foarte multe poze cu mine, Diana si sot la semnatura de jos "Poze".
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.