Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 17
GabyHila spune:
Neata,
Am dormit cu multe intreruperi asa ca acuma as dormi si pe trotuar daca m-ar lasa cineva!
M-ati ucis cu dovleacul ala:) se ia dovleacul, se taie pe jumatate, se curata de samburi, de la la cuptor 1 h la 200 de grade. scobesti cu lingurita cat vrei sa pui copilului in mancare si gata:)
Azi i-am dus piticei analiza de copro si mie la fel. De obicei din cauza apei la Sibiu se fac lamblii.astept sa vad daca o fi cazul.. sper ca nu!
s-a trezit...o aud ca se foieste in patut!
briza_marii spune:
Neata! Si noi am avut program secsi rau azi noapte: de la 12 la 1 a plans in somn, si am stat numai langa el sa il managai pe cap ca asa se linistea; apoi la 4jum a mancat si apoi avea chef de vorba..
Sunt pe fuga rau ca l-am lasat pe bebe cu tata si eu merg la piata sa iau gogonele sa pun si eu ca parca vad ca raman fara.
Dar nu plec inainte sa va intreb ceva : am primit un pui de porumbel de la bunica. Pot sa ii dau lu bebe???
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
GabyHila spune:
Ma bag la cafea si de la Castelana si de la Ramy. Am hranit copilu si l-am trimis cu tata la plimbare. E frig de crapa pietrele si fi`mea e in combinezon de iarna si e serif:) super tari combinezoanele, sa nu mai zic usor de imbracat!!
Vladi ma bag si eu la aspiratoare sa zic ce am cercetat eu. Am fost oaspete la o prezentare din asta funky a unui aspirator Rainbow. da, f tare dar nu as da atatia bani niciodata. Ca si Miria zic ca e f important sa aiba putere mare de absortie:) eu am un Ufesa ciclotronic parca cu 2400 w. o aspira si pe mama si a fost 340 de lei din Metro. de banii care ii dai pe unul din ala fitos iei 10 din astea performante dar fara firma pe ele. Plus ca, daca ti se strica fitosul tot trebe sa iti cumperi unul ca sa aspiri pana se intoarce din garantie.
Sa stiti ca eu nu sunt multumita de cum e caca fetei dupa enterocolita aia. consistenta e tot relativ moale si i-am dat de regim si banane si de altele. plus ca ii irita fundu. azi a plecat proba la laborator si incep sa ii dau si sumetrolin. nu i l-am dat in ideea sa nu ii dau antibiotic dar nu cred ca mai am ce face.
Ina pupicesc Robin-san frumos si minunat ce ma fac eu ca imi plac multi bebelusi?:) nu te mai necaji cu cresa. va veti obisnui voi!
Castelana esti in mare forma azi. Va mutati inspre Bruxelles?
Buna dimineata tuturor. Ma duc sa pun la fiert papa pt Joy!!
carmickey spune:
buna dimineata si noi la cafea va invit la cafea cu noi adelina papa piureul de fructe si noi bem cafeaua si stam de vorba cu fetele....
la multe lunite tuturor prichindeilor de azi...multa sanatate si fericire....
fetita mea nu a dormit nici azi-noapte,mai nou acum toate cunostintele,mama,nasi,sot etc imi spun ca eu sunt vinovata de neodihna adelinei, ca am invatat-o in brate pana cand si vecinul de sub noi mi-a spus ca o aude noaptea cum plange...nu va inchipuiti ca o las sa planga,dar cand adoarme in brate o pun in patut,si mai mult de o ora nu doarme,si incepe iar plansul,iar brate si tot asa...
rmkristine...da prin IOR..de obicei facem tot IOR-ul dar acum fiind mai frig afara am fost pe langa bisericuta din lemn...mi-ar face placere sa poti veni cu noi...
User-ul OanaI a primit: 5 kilograme carne, 11 litri vin, 21 bucati ou, 11 bucati paine
irene26 ce imi place cum scrii tu la toate fetele...vreau sa ii cumpar adelinei premergator,sa fac comanda pe internet,nu stiu ce au unele, si ce au altele...am vazut pe cel al dianei mi-a placut tare mult...este mai bine sa o tii in premergator? vine dupa tine oriunde??? mersi pt.incurajari...
jeni_h...wow ai fost in auchan si nu m-ai sunat...si stau aproape de auchan.... lasa alta data cand te duci ma anunti si merg si eu...scuze cu caloriferul era pt.briza...
Ioanact ma bucur ca va place acolo,dar eu nu aveam curaj sa plec cu bebe asa mic atata drum....in legatura cu analiza,NU NU nu ne-a facut nici o analiza,asta este motivul pentru care nici nu vreau sa il dau....
fetelor sunt eu mai de moda veche dar ce inseamna FEEDER????
PS ma uit mai departe de premergator..ce ziceti de asta?
http://www.bebebliss.ro/images/2209p.jpg
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
child spune:
Buna dimi!
SANZI iti iau, cum sa nu!
Sa-mi lasi nr. de telefon pe pm, sa te sun din carre4. Merg deseara pe la 7.
REBIANA daca te hotarasti, te astept cu tel.
FREEDELIA intrebam de poze, ca imi era sa nu fi ajuns pe altundeva, nu de alta.
Eu am culoarea parului o nuanta mai inchisa decat se vede.
LA MULTI ANI si fericire alaturi de sotul si copiii tai!
Meniul de azi:
- 7 cereale de la milupa, pe care vad ca nu le vrea, mai incerc, ca-l ajuta la digestie
- piure de legume: morcov, telina, dovlecel, conopida, ceapa, ardei, rosie+piept pui
- para cu cereale.
ALINA, scuze de intarziere, LA MULTE LUNITE Justinei!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata,
Ina trebuie sa-ti trimit o poza cu Elena de la 6-7 luni sa vezi ce grasana era. Robin mi se pare mititel pe langa cum era ea. Au fost unii care ziceau ca e prea grasa, dar ce era sa fac, papa san si de la 5 luni jumate legume, fructe, fara cereale. Dar sa stii ca dupa ce a luat-o de-a busilea la 9 luni a inceput sa slabeasca, incet dar sigur, iar de pe la 2 ani nici nu a mai fost asa mancacioasa. Acum e chiar pe medie, are 15 kg la 4 ani. Avea cam 12 kg la 1 an
Trimit ca urlaaa
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
greenfrog spune:
Salutare dragelor,
raportam si noi o noapte cu treziri dese, vreo 6, acum a adormit un pic, m-as duce si eu sa incerc sa dorm langa el. am citit tot ce ati scris dar nu mai imi amintesc nici macar ce vroiam sa spun. de cand am interdictie la cafea neuronii sunt permanent adormiti.
greenfrog spune:
a, da..miria ma duc in hornbach, am si eu nevoie de un aspirator asa rezistent pentru casa de la tara.
honeybaby spune:
Vladi - noi am luat rainbow in 2000 sau 2001. E singurul care a facut fata la 3 pisici care le aveam atunci. Cu altul ar fi trebuit sa dau ca aspratorul si dupa sa perii covorul.
Pt cine nu are covor in casa nu-si merita banii.
In 10 ani nu am schibat decat culele de la electrobatator odata - 5 euro. Atat, si merge aproape in fiecare zi de atunci. Cel mai rar 2 de ori pe sapt.
Daca ar fi sa iau altceva as alege tot ceva cu apa. Nu=mi place idea de praf statut in saculet la inmultit de bacterii si cand ii dau drumul e tot in aer.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna