BIOGENESIS FERTILITY CENTER(21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamonds spune:

Mamagiuliei ma refeream la COPIL , nu la chinuri , suferinta ,costuri etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamonds spune:

De obicei nu intru in polemici , nu am intrat de fapt niciodata pe tema asta , dar... fetita prietenei mele are sindromul Down si este o fetita iubitoare , afectuoasa . Primul meu copil a murit la o ora de la nastere si as fi preferat sa traiasca cu toate sindromurile din lume . Sora mea a trait 10 ani cu grave sechele fizice si psihice dar cand vedeai ca se bucura de o floare , de o mica plimbare ( chiar cu scaunul cu rotile )iti crestea inima . Unei alte prietene de-a mele i s-a spus ca baietelul ei ( suferind de o boala incurabila ) consuma din fondurile cu care s-ar putea trata alti copii. Un copil care-i recunoaste , zimbeste , se bucura cand il lasa durerile de o jucarie . Nu stiu , dar parca prea usor tratam copii nenascuti profitand de faptul ca ei nu se pot apara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Diamond, TU, tu personal, ai idee ce inseamna sa faci FIV sau sa cresti un copil grav bolnav ??? Repet, TU personal.
Ca asa din geam totul pare usor ...
Eu te mai rog o data sa nu mai intri pe aceasta sectiune.
Imi pare insa rau ca esti mama de inger

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rock68 spune:

Doamnelor,

Imi pare extrem de rau ca am generat o polemica pe un subiect extrem de delicat.
Sunt la o varsta la care sunt constienta de implicatiile actiunilor mele, sa nu creada cineva ca nu sunt sfasiata de decizia pe care am luat-o si ca nu as fi preferat sa nu mi se intample. Inca ma mai gandesc ce-ar fi daca mi s-ar fi incurcat rezultatul analizelor cu al altcuiva...
Multumesc celor care imi impartasesc viziunea despre viata si o rog pe cea care nu e de acord sa nu se ascunda dupa paravanul unei credinte exagerate.

As vrea sa terminam discutia pe subiectul asta din respect pentru cele care tocmai se pregatesc sa faca FIV, ele au nevoie de tot sprijinul nostru.

O sa iau o pauza pana se linistesc apele... si asa mi-e extrem de greu sa traiesc cu mine insami zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Diamonds,

Cred ca toate cele care am citit postarile tale, am inteles exact punctul tau de vedere: sa nastem un copil, oricum ar fi el; cu orice pret - doar sa il nastem; ce-o fi dupa aia, om vedea...
Te rog si eu, sa incetezi - nu stii ce simtim noi, cele care am avut/avem in pantece copii bolnavi si care nu am dorit/nu dorim sa ii chinuim...Noi gandim diferit de tine, asa ca nu cred ca discutia asta isi mai are rostul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Diamond si eu te rog sa ne lasi in pace.
Chiar nu avem nevoie de parerile/raspunsurile tale.
Pe bune, de ce te bagi, daca habar nu ai, e mai intelept da taci.

Rock, sanatate multa si Dumnezeu sa aiba grija de voi.

Fetele mele, azi tocmai am aflat ca sunt pozitiva la antifosfolipidic, homocisteina si antitrombina III.
Am facut aceste analize, gandindu-ma la sarcina oprita in evolutie in iulie.
Si astea fiind rezultatele, mi s-a recomandat la un nou transfer Clexane 0.2 si Medrol din a doua zi de transfer.
Evident ca voi prezenta toate acestea Dlui Dr.D, sa vedem si parerea dansului.
PE de o parte ma gandesc ca e de bine ca am descoperit pt a diminua cauzele de nereusita.

Va imbratisez cu drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Rock ai grija de tine si de cei dragi tie, doar voi contati acum.Nu stiu cum e si ce simti, dar sunt cu tot sufletul alaturi de tine. Multa, multa putere.
Balanta
Cocolyso bine ca ai aflat draga mea, nu e bai, are rezolvare. Pt homocisteina e bine sa iei ceva vitamine cu B-uri, acid folic. Dupa et ai avut in schema prednison oricum (are acealasi rol ca si medrolul), clexane bagi de data asta si va fi o incercare invigatoare

Eu sunt bine , am fost la eco la dr Hergelegiu, si totul e perfect. Intra-adevar para-ovarian exista o mica formatiune lichidiana transonica , care zice dansul nu afecteaza fertilitatea, nici trompa si nu necesita nici o interventie, deci fara laparoscopie. A zis ca nu crede sa dispara , dar nici nu ma va incurca pe viitor. Cam atit. Maine ii scriu Laurei si vedem ce cred si dr D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Adriana , ma bucur ca nu e nimic grav.
Da, intr-adevar mi-a dat sa iau aspenter, acid folic, vit e/10 zile/luna, vit c.
Acid folic iau de la doppel herz, cu complex de vit B.
Acum sper ca data viitoare sa fie cea cu bebe la purtator si bineinteles cu bebe luptator pana la capat.
O zi frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Am repetat ieri beta = 4.02 mUI/ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Luck imi pare sincer rau.

Am vrut sa tac ieri si am reusit, ar fi vorbit revolta din mine si disperarea. Cum se mai trezeste cate unul/una sa mai rasuceasca cutitul acolo unde doare cel mai tare....
Hai sa ne lamurim. Si eu sunt impotriva avortului. Cred cu vehementa in dreptul la viata. Dar pusa in situatia Oanei/Rock as avea aceeasi alegere. Ne dorim cu disperare un copil SANATOS. Facem tratamente , investim bani, timp, sperante in tot procesul asta si a ajunge dupa tot acest efort la o intrerupere de sarcina e devastator.

Diamonds iti inteleg punctul de vedere. De multe ori insa cei ce au copii nascuti cu malformatii nu au stiut ca au probleme dinainte de a se naste. Probabil ca si ei ar fi ales la fel daca ar fi stiut. Nu e o metoda spartana, nu e comoditate alegerea asta. Este pur si simplu o alegere personala care nu trebuie judecata, contrazisa. Trebuie acceptata. Scuze ca ai atras atata vehementa dar ne-ai prins intr-un moment f prost.

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Mergi la inceput