BIOGENESIS FERTILITY CENTER(21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Luck imi pare tare , tare rau.
Ella ce mai faci fata draga ?
Cocolyso sigur ca va fi bine data viitoare
O zi buna dragelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Luck, imi pare rau.
Adriana, bine ca nu e nimic..
Coco, eu fac tratament cu femibion 1 (complex de B-uri), vit C, din prima zi de stimulare intru si pe Clexane 0.4 si pe Aspenter, Prednison sau Medrol.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

,Ingeras, mi-a spus Dr.Uscatescu in cazul unui FET, pana in FET vitaminele mentionate, plus Aspenter iar din ziua 2 de ET medrol si Clexane 0.2.Astept si raspunsul Dlui Dr D, pt ca nu voi face nimic fara acordul dansului la momentul respectiv.
Ce diferenta e intre Medrol si Prednison?
Oare de ce o fi zis Clexane 0.2, probabil in functie de valorile analizelor mele?

Luck imi pare rau, suntem aici, oricand.
Timpul iti va atenua durerea, eu sunt mai optimista cand fac planuri.

Ella

Mergi la inceput

Cococlyso eu stiu ca ambele au aceasi actiune, difera doar denumirea si firma producatoare. Dar stai linistita ca te lamureste dr D
Ingeras cam peste o saptamina incepi injectarea.... mai ai putintel. Ai aflat ceva de medicamentele compensate?
Luna asta voi mai merge si eu la clinica, va tin si galerie voua, mai fac si eu planuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna zanici

rock , imi pare atat de rau de drama prin care treceti ;spunea ella ca este impottriva avortului , si eu sunt cu toata fiinta , dar in asemenea cazuri ... Doamne grea decizie ...m-am intrebat de milioane de ori , ce as face ...pt ca am 36 ani si desi suna dur ..se poate intampla;iti doresc multa multa putere, si speranta ca , DD va randui cat de curand o noua sarcina cu un bebic sanatos

luck..imi pare f rau

ingeras26a
, si eu sunt interesata daca stii ceva despre modul de achizitionare a tratamentului compensat

ady , cata , sarah , goldi , balanta, si toate fetele curajoase de la FIV

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Zanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Rock, ma doare sufletul cand ma gandesc ce ti s-a intamplat. Pe de alta parte, daca te ajuta la ceva, sa stii ca eu as face aceeasi alegere fara sa ma gandesc de 2 ori. Mai bine childless decat cu o durere permanenta in suflet pt tot restul vietii!

Eu mi-am pus problema serios sa fac amniocenteza, chiar daca TN era de 1,8mm, iar rezultatul la dublu test a aratat risc intermediar - 1 la 600, eu avand 34 de ani!!! pentru ca imi doresc un copil sanatos!!! ca si tine, si asa cum O SA AI, pt ca la un nou FIV, nu e nici o lege ca se va intampla la fel!
intre timp am aflat ca sarcina mea oricum este amenintata de placenta previa centrala, asa ca am renuntat la un risc suplimentar reprezentat de amnio (chiar daca este mic). nici triplu test n-am mai facut.

sper ca ai gasit o modalitate civilizata de a rezolva situatia ta delicata, ma refer la anestezie generala...si un dr priceput si de bun simt.

nu stiu ce sa-ti zic ca sa-ti alin suferinta. decat sa-ti doresc sa nu-ti pierzi speranta ca data viitoare va fi bine! pt ca ai sanse sa fie asa! ti-a zis dr Herghelegiu, nu e un incepator.

te imbratisez si iti doresc sa treci peste asta si sa ai ceea ce iti doresti!

Gabi+18
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cocolyso

,Ingeras, mi-a spus Dr.Uscatescu in cazul unui FET, pana in FET vitaminele mentionate, plus Aspenter iar din ziua 2 de ET medrol si Clexane 0.2.Astept si raspunsul Dlui Dr D, pt ca nu voi face nimic fara acordul dansului la momentul respectiv.
Ce diferenta e intre Medrol si Prednison?
Oare de ce o fi zis Clexane 0.2, probabil in functie de valorile analizelor mele?

Luck imi pare rau, suntem aici, oricand.
Timpul iti va atenua durerea, eu sunt mai optimista cand fac planuri.

Ella

Clexane 0.2 pana la confirmarea sarcinii, dupa care treci pe Clexane 0.4.

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Referitor la medicamentele compensate, am fost ieri la med de familie, care mi-a spus ca pe ea o depaseste, nu a mai dat asa ceva niciodata si ca habar nu are (astea au fost cuvintele ei). Dar, deschisa, "iti fac trimitere pt ginecologul din clinica, stie ea sigur". Ma duc si la aceea, stau la coada, intru, nu a stiut nici ea. Toate medicamentele sunt pe lista de medic compensate (lista B) , dar reteta compensata pe luna nu poate depasi plafonul de 300 ron. Se duce la CASMB marti si intreaba acolo. Intre timp, am vb cu o farmacista, care mi-a spus ca nu stie nici ea, dar se intereseaza. Am scrisoare medicala de la clinica, am reteta, nu stiu ce sa fac cu ele, ei mi-au spus ca pe baza lor med de fam ar tb sa-mi dea reteta. Am sunat iar med de fam care mi-a spus aaa, ei nu stiu, eu nu am voie sa dau, se dau de medic de specialitete. Dar uite, suna aici la CASMB (mi-a dat nr) si intereseaza-te.
Sun la CASMB, le spun problema, ca vreau reteta compensata pt niste medic care nu pot fi fractionate, ca nu pot sa sparg fiola de puregon si ca depasesc valoarea si mi se raspunde ca sefa de comisie nu e azi, sa mai sun luni.

Asa ca a ramas sa sun luni. Chiar m-am enervat, dar, again, nu renunt. Chiar daca nu voi reusi eu, ca intru in criza de timp, macar sa va spus sa stiti.
Aia de la CASMB mi-a zis ca ea crede ca se depunde un dosar, dar ca nu stie mai multe.
Va tin la curent.

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_B

Rock, ma doare sufletul cand ma gandesc ce ti s-a intamplat. Pe de alta parte, daca te ajuta la ceva, sa stii ca eu as face aceeasi alegere fara sa ma gandesc de 2 ori. Mai bine childless decat cu o durere permanenta in suflet pt tot restul vietii!

Eu mi-am pus problema serios sa fac amniocenteza, chiar daca TN era de 1,8mm, iar rezultatul la dublu test a aratat risc intermediar - 1 la 600, eu avand 34 de ani!!! pentru ca imi doresc un copil sanatos!!! ca si tine, si asa cum O SA AI, pt ca la un nou FIV, nu e nici o lege ca se va intampla la fel!
intre timp am aflat ca sarcina mea oricum este amenintata de placenta previa centrala, asa ca am renuntat la un risc suplimentar reprezentat de amnio (chiar daca este mic). nici triplu test n-am mai facut.

sper ca ai gasit o modalitate civilizata de a rezolva situatia ta delicata, ma refer la anestezie generala...si un dr priceput si de bun simt.

nu stiu ce sa-ti zic ca sa-ti alin suferinta. decat sa-ti doresc sa nu-ti pierzi speranta ca data viitoare va fi bine! pt ca ai sanse sa fie asa! ti-a zis dr Herghelegiu, nu e un incepator.

te imbratisez si iti doresc sa treci peste asta si sa ai ceea ce iti doresti!

Gabi+18
placenta previa centrala

natural nu se poate cu anestezie generala... :( din pacate in astfel de cazuri

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput