BIOGENESIS FERTILITY CENTER(21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Goldi ai dreptate...offf Doamne dar parca la uni prea le-o trage de multe ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamonds spune:

Nu va suparati ca dau buzna. Oare daca un copil se naste sanatos si dupa o luna se imbolnaveste sau dupa un an , cum trebuie procedat in acest caz ? Rock68 mai gandeste-te . Este un pacat imens si cea mai mare suferinta va fi a ta . Lasa soarta sa decida .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rock68 spune:

Diamonds,
Nu stiu daca ai fost in situatia mea, dar stiu ca decizia mea e luata, nu am la ce sa ma mai gandesc. E mult mai rau sa oferi o viata de chin unei fiinte cu buna stiinta.
Si cu asta vreau sa inchei subiectul, nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, nu am pretentia sa ma inteleaga cineva sau sa ma aprobe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

diamonds

as fi vrut sa ti sterg mesajul. daca nu ai facut fiv, nu ai trecut prin asa o tragedie, parerea mea e ca nu ai niciun drept sa scrii aici asa ceva.

Rock,

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Soarta a decis zic eu...e un copilas bolnav.
E usor sa ne dam cu parerea sau sa judecam, asa ca mai bine te abtii Diamonds.
Rock

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamonds spune:

Va rog inca odata sa ma scuzati pentru interventie . Mama Giuliei , nu mi s-a parut niciodata ca un copil adus pe lume prin FIV s-ar deosebi in vreun fel de unul care vine pe cale naturala . Numai bine si ganduri bune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Am scris un post virulent pe care l-am sters, tocmai pentru a respecta rugamintea lui Rock.

Diamonds, indiferent daca doar iti dai cu parerea sau daca ai o experienta personala in spate care te face sa recunosti o astfel de situatie, NU ne priveste pe noi, ci doar pe Rock si familia ei.
Punct !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamonds

Nu va suparati ca dau buzna. Oare daca un copil se naste sanatos si dupa o luna se imbolnaveste sau dupa un an , cum trebuie procedat in acest caz ? Rock68 mai gandeste-te . Este un pacat imens si cea mai mare suferinta va fi a ta . Lasa soarta sa decida .

Eu cred ca astfel de pareri este mai bine sa le tii pentru tine, cu atat mai mult cu cat ma rog la Dumnezeu sa nu fi fost si sa nu fii pusa vreodata intr-o astfel de situatie.
Nu stiu daca ai copii, nu stiu daca ai pierdut sarcini si stii ce inseamna, nu stiu daca poate ai un copilas bolnav. Nu-ti doresc insa sa treci vreodata printr-o pierdere de sarcina sau prin ceea ce trece Rock acum.
Consider insa ca decizia ii apartine, ei si familiei ei, dar mai ales ei si noi trebuie sa o sprijinim si sa o ajutam sa treaca peste asta, indiferent care este decizia pe care a luat-o.
Tot punct!

Edit: si ca sa-ti raspund si la intrebare, un copil nascut sanatos sau bolnav este copilul tau, oricum ar fi. Un copil nascut sanatos si care se imbolnaveste ulterior nasterii este copilul tau si il iubesti asa cum este. Un copil care stii de cand esti insarcinata ca se va naste bolnav si ca se va chinui toata viata este tot copilul tau, insa poti face alegerea daca sa-l aduci pe lume sau nu. Si in acest caz, alegerea este strict a mamei si a tatalui copilului.
Punct iar!

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamonds

Va rog inca odata sa ma scuzati pentru interventie . Mama Giuliei , nu mi s-a parut niciodata ca un copil adus pe lume prin FIV s-ar deosebi in vreun fel de unul care vine pe cale naturala . Numai bine si ganduri bune .

deci n ai facut fiv.

tot punct si de la mine.
si imi cer scuze fetelor dp topic, dar nu ma pot abtine cand citesc unel comentarii deplasate rrrau.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Diamonds,

Stiind ca ai un copil bolnav in pantece, ai oare dreptul sa iti condamni copilul la o viata de suferinta doar ca sa fii parinte? Ce va fi oare cand tu, ca parinte, nu vei mai fi si copilul tau bolnav va ramane al nimanui? Te rog, raspunde-ti in gand la intrebarile astea...
Iti vorbeste una (adica eu) care dupa FIV1 reusit, a fost pusa in situatia de a alege intre a termina sarcina si implicit prin asta, a scurta suferinta copilului si a naste un copil handicapat psihic si fizic. Am ales sa fie ingeras si STIU ca am ales ce era mai bine pt el, in situatia asta.
Ce este in inima mea ca mi-ai pierdut baietelul si cat sufar, conteaza mai putin. Conteaza cu mult mai mult ca nu l-am supus, cu buna stiinta, la o viata de chin...
In incheiere iti mai spun doar ca acolo unde am renuntat eu la sarcina, legea permite sa intrerupi sarcina si la 30 de saptamani. Si asta fiindca oamenii aia au mintea deschisa si inteleg exact ce inseamna sa dai viata, cu buna stiinta, unui copil handicapat...

Mergi la inceput