BIOGENESIS FERTILITY CENTER(21)
Raspunsuri - Pagina 16
adrianaady spune:
Sarah
Deocamdata investighez un presupus chist paratubar pe trompa drepta vazut la o ecografie. Maine am programare la dr Herghelegiu sa vedem daca confirma si el ca ar fi ceva in neregula.
Daca o fi ceva, laparoscopie scrie pe mine...speram sa scap de asta.
Vedem maine .
In rest ne straduim din greu sa strangem banutii pt fiv 2, speram sa reusim ...imi este un dor sa ma injectez Nu stiu cum v-ati simtit voi, dar eu in timpul inhibarii am dormit excelent dar pe perioada stimularii eram cea mai fericita
sarrah spune:
adriana - bafta maine, sa fie torul ok sa nu fie nevoie de laparo. oricum, laparoscopia e interventie f usoara, nu are de ce sa iti fie teama.
si eu de astazi am inceput inhibarea dar si clexane. am deja 2 vanataii pe burtica. am observat ca am intrat cu acul in vene ca m-a durut dar am continuat...de dormit eu nu prea dorm bine de cateva nopti, ma tot gandesc la FET, imi e teama ca o s-o dau din nou in bara cu endometrul...
ingeras- tu in ce faza esti ? ai inceput diphereline ?
luck spune:
In data de 26.10.2010 am folosit 1/2 fiola ovitrelle iar cealalta jumatate am pastrat-o la frigider.
Credeti ca o mai pot folosi maine , am vazut ca in prospect scrie ca se foloseste imediat sau in max 24 ore?
Multumesc!
goldi spune:
Rock, intr-adevar cuvintele sunt de prisos dar durerea este mult prea adanca ca sa o poti inchide in suflet .
Din experienta mea trista iti pot spune ca atunci cand mi-am pierdut baietelul la 20 de saptamani, din cauza unor contractii nenorocite, am nascut la Elias, unde eram si internata de cateva saptamani de fapt, nastere vaginala cu anestezie epidurala, relativ usoara si rapida iar dupa cateva ore m-am externat la cerere .
Fizic nu este greu, copilul este mic si totul decurge rapid. Cezariana am exclus-o chiar daca ar fi fost vreo complicatie, pt ca ar fi insemnat cel putin 8-12 luni de repaus .
Fiind intr-un spital de stat nu exista consiliere psihologica sau tratament psihiatric. Au avut totusi delicatetea ca dupa ce s-a intamplat, sa ma duca intr-un salon de gineco si nu la lauze .
Din cate stiu eu, din pacate clinicile particulare din Romania nu fac intreruperi la varste mari de sarcina.
Ce mai vreau sa iti spun este ca in salonul unde am fost internata in cele cateva saptamani, era o fata de 42 de ani la prima sarcina, cu gemeni. Era o sarcina naturala, perfecta, se interna periodic pt analize complete, dar era sanatoasa tun iar bebelusii la fel. Facuse amniocenteza cu putin timp in urma.
Deci se poate, draga mea .
Imi cer scuze daca te rascolesc, dar dublu sau triplul test au iesit modificate sau erai hotarata oricum pentru amniocenteza ?
Multa putere iti doresc! Va fi greu, foarte greu, dar cu timpul va deveni mai usor ... ai incredere !
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Rock68 spune:
Goldi,
La ecografia de 12 saptamani Dr Herghelegiu mi-a masurat translucenta nucala de 5 mm, adica foarte mare. El mi-a indicat amniocenteza in primul rand din cauza varstei, cu atat mai mult cu cat erau si semne clare. Tot el mi-a spus ca nu are nici un rost sa mai fac dublul test intrucat este o informatie mai mult statistica.
Mi-e clar ca daca voi mai avea sansa sa fac un alt FIV, voi face coriocenteza sau amniocenteza pentru a fi sigura. Nu stiu de ce se fereste lumea de amniocenteza, eu o recomand cu caldura, chiar daca in cazul meu mi-a provocat atata suferinta. Dar nici nu vreau sa ma gandesc la eventualitatea de a avea un copil cu probleme din start. Este cumplit sa-l condamni la o viata de suferinta.
Asa ca daca aveti cea mai mica indoiala, eu va sfatuiesc s-o faceti pentru a putea lua cea mai buna decizie.
Acum am intrat in stress la gandul intreruperii de sarcina... sa-mi tineti pumnii sa aleg clinica si doctorul care sa-mi lase sansa unei incercari viitoare.
adrianaady spune:
Sarah ai incredere draga mea, eu zic ca endometru va fi perfect acum. Capul sus si cu incredere inainte, vor fi puiutii tai puternici
Goldi greu incercata ai mai fost si tu. Daca tin minte corect la Rock s-a vazut pliul nucal cam maricel
Catalina drum bun si te asteptam inapoi cu mare drag
Luck nu stiu eu sa iti spun despre ovitrell, dar sigur sunt fete care te vor ajuta. Ai repetat beta? Daca da, asteptam vesti bune
misa_21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 misa - daca cu endometru ai dat-o in bara macar clatite ai mancat? Catalina |
Niet!Nu am gasit locatia,iti dai seama ca iti spuneam.Erau in partea stanga cum stai in fata hotelului niste cascarabete dar nu aveau.Fii fata salon asa cum te stiu si da-mi un reper mai solid.Dreapta ,stinga peste pasaj, peste bulevard ca daca gasesc iti fac poze si iti trimit si tie...parol.
By the way,nu ma mai strofoc cu endometrul asta ca oricum nu avea de gind sa imi faca transferul si acum o iau cu toata viteza din loc la ciclul urmator,cu o schema putin modificata,dar tot monitorizare...transfer pe la inceputu anului viitor.
Aseara m-am gindit la tine.Anul trecut pevremea asta te pregateai de FET si acum esti mamica.Tin si acum minte beta....la inceputul lui decembrie,330.Sa ma corectezi daca gresessc
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sarrah adriana - bafta maine, sa fie torul ok sa nu fie nevoie de laparo. oricum, laparoscopia e interventie f usoara, nu are de ce sa iti fie teama. si eu de astazi am inceput inhibarea dar si clexane. am deja 2 vanataii pe burtica. am observat ca am intrat cu acul in vene ca m-a durut dar am continuat...de dormit eu nu prea dorm bine de cateva nopti, ma tot gandesc la FET, imi e teama ca o s-o dau din nou in bara cu endometrul... ingeras- tu in ce faza esti ? ai inceput diphereline ? Sarrah |
Sarrah, eu am inceput diphereline de pe 28.10, deci am deja 8 zile. Pe 12 eco si pe 13 incep stimularea.
Luck, sa te ajute Dzeu sa creasca beta. Mie la beta 10.75 (natural) mi-a venit CM dupa cateva zile.
Dar nu m-as lua pe mice ca exemplu, mie mi s-a dublat beta o sapt si apoi s-a oprit brusc, la alta sarcina, deci...Bafta multa!
Rock nu am cuvinte, dar imi doresc ca in viitorul cel mai apropiat sa iti fie bine. Daca te ajuta, stiu un dr la Polizu care este fff delicat si vorbeste cu tine. Ti-l recomand cu caldura. Da-mi PM daca vrei.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
goldi spune:
Rock, sper din suflet sa faci cea mai buna alegere . Nu te teme, procedura in sine, daca este facuta profesionist, nu este foarte dificila si ramane fara urmari. Exemple sunt destule si eu sunt unul dintre ele .
Va trece si asta si o vei lua de la capat .
Ady, iti multumesc. Stii cum se spune, nimeni nu moare virgin pentru ca viata i-o trage macar o data .
E trist, dar adevarat .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza