BIOGENESIS FERTILITY CENTER(21)
Raspunsuri - Pagina 15
Cocolyso spune:
Draga mea Rock,
Imi pare rau de ceea ce se intampla, este nedrept stim asta....
Orice am spune noi acum, nu iti inlatura suferinta.
Dar, DA suntem alatuari de tine si ma rog la Dumnezeu sa treci cu bine.
Te imbratisez cu drag.
luck spune:
Fetele mele dragi , care m-ati primit cu atata caldura , am simtit nevoia sa revin la voi.
Beta = 7.04 mUI/ml <5=negativ ; 5-25= sarcina timpurie; > 25 = sarcina
Am facut un ovitrelle in ziua ET , adica 22.10.2010 si ½ ovitrelle in 26.10.2010.
Valoarea de 7.04 credeti ca este o incercare de nidare sau ramasitele ovitrelului?
Am repetat analiza estradiolului si progesteronului care s-au injumatatit ca valoare fata de z3 dupa ET cand le-am facut prima data.
misa 21,ingeras26,AleDutulescu
multumesc din suflet dragutzele mele ,oare imi mai foloseste?
Astept parerile si sfaturile fetelor.
Rock68
Imi pare tare rau de vestea pe care ai primit-o , Dumnezeu sa it idea putere !!!
catalina2307 spune:
luck - din pacate tind sa cred ca este o valoare mult prea mica pt z13 pt a fi o sarcina.
Dar cine stie...cel mai bine repeta si maine. Daca este o crestere cat de mica este bine.
sarrah spune:
rock- imi pare nespus de rau...stiu ce inseamna...sunt alaturi de tine ! daca vrei sa mergi la Atena , la Mitera(eu am fost pe 19.10) pot sa ti spun ca toti se comporta exemplar sunt f amabili si grijulii iar conditiile sunt f bune.
luck - multumesc frumos si poate totusi e ok.trebuie sa crezi pana in ultimul moment ca esti gravida. poate testul e facut prea devreme ! succes maxim
cata-
catalina2307 spune:
sarrah - sa imi trimiti sms .Maine plec.
Rock - la Mitera cu toata increderea. Sarah are dreptate.
sarrah spune:
luck- am vazut acum ca esti abia Z11 ! eu cred ca esti graviduta ! aspettam un nou beta cu valoare mai mare !
luck spune:
catalina , sarrah
multumesc mult fetelor , am trimis acum un mail dr-ului sa vedem care este parerea lui.
Sper sa primesc un raspuns in seara asta.
sarrah
sa inteleg ca ai fost la Mitera?
Acolo ai facut fiv-ul?
adrianaady spune:
Luck cel mai bine repeta beta, am mai vazut cazuri cu beta micute si era sarcina. Sa iti ajute Dzeu Din pacate si eu sunt un poor responder desi am 30 de ani si analize bune
Catalina
sarrah spune:
luck - nu, nu am facut FIV acolo. dar am facut unul cu dr D in dec 2009, aici, la Biogenesis, nereusit. urmeaza sa fac FET pe 28, luna acesta.
la Miterra am fost la dr D pt o histeroscopie operatorie si pt a-mi pune un balon pentru cresterea endometrului, cu care am stat aproape 3 zile.
cata - trimis sms. multumesc f frumos !