Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(129)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Nu mai vreau la spital!

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Nu mai vreau la spital!

35+
36 ecografic

heiii..nu o sa ajungi..stai linistita!!!..si mie imi este teama,dar nu avem ce face....azi am sunat o prietena,care a nascut prin cezariana si am pus-o sa-mi povesteasca etapele operatiei...

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Sugubina, fii tare si pe pozitii ! Puficele mai au de stat putintel in burtica!
Despre JoAnn ce mai stiti ?
Noi suntem "beton "- expresia dlui doctor, 2kg , col lung inchis, placenta gr2 si 32 saptamani .
Adeverinta de salariat este necesara in orice spital pentru internare.

va ca mai am o gramada de lucru la serviciu

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Siuta, crede-ma, ca nu mint . Am vreo 6 internari de zi la Municipal in sarcina asta, la niciuna nu mi s-a cerut adeverinta de salariat. Nici la prima nastere nu am avut nevoie de acea adeverinta. Sunt curioasa daca Sugubina a avut aseara nevoie. Felicitari pentru "betoneala"

Edit: ceea ce vreau sa spun este ca mi se pare o regula abuziva a spitalelor, cata vreme nasterea inseamna asistenta medicala gratuita. Si deci e nerelevant cat de asigurata este mama sau nu. Iar trimiterea de la medicul de familie mi se pare ceva...

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Siuta, crede-ma, ca nu mint . Am vreo 6 internari de zi la Municipal in sarcina asta, la niciuna nu mi s-a cerut adeverinta de salariat. Nici la prima nastere nu am avut nevoie de acea adeverinta. Sunt curioasa daca Sugubina a avut aseara nevoie. Felicitari pentru "betoneala"

Edit: ceea ce vreau sa spun este ca mi se pare o regula abuziva a spitalelor, cata vreme nasterea inseamna asistenta medicala gratuita. Si deci e nerelevant cat de asigurata este mama sau nu. Iar trimiterea de la medicul de familie mi se pare ceva...

subscriu, probabil ca sunt cateva spitale care o fac, DAR metoda e abuziva, ca sa nu zic in afara legii.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 29+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Buna seara burtici si proaspete mamici.
Vreau sa va multumesc din suflet pentru toate gandurile bune pe care mi le-ati adresat. V-am simtit alaturi si a contat foarte mult in clipele dificile pe care le-am trait.

Daca se poate, va rog sa modificati in lista.
Maria Alexandra, data nesterii: 23.09.2010, ora 18 53min, scor apgar 9, greutate 2250 grame, lungime 49 cm, varsta sarcinii- 34 saptamani, maternitatea Giulesti, Prof. Bogdan Marinescu.

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

sunset_zuzi,

Multumim!
As dori si eu sa o descarc - imi poti da te rog PM cu adresa de gmail si parola?

Va pup pe toate, fete curajoase!
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Moshulik, bine ai revenit! Ti-am simtit lipsa.

Cum sunteti? cum este viata alaturi de mica minune?

Sper sa ne poti scrie mai des.

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

AMR 14 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

buenas! Nu mi-au cerut ink adev salariat. Sa vedem. M-au mutat de la postoperator cezariene la et 4 in salon de 6 paturi unde sunt duar gravi pt sustinere sarcina. Tensiunea e ok am 13 cu 7_8,colu mai bine ca ieri, am facut vro 4 monitorizari fetale si puficele sunt bine:bcf 150 media. In salon cu mine mai e o gravi cu gemeni baeti de 29s insa. Dr a zis k dac evoluez tot asa pua sa ma lase acas in cteva zile. Va citex ce scrieti, multumesc pt gandurile bune!

sugubina 32+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Siuta, ce ai mai aflat de la dr despre nastere? ati discutat ceva?

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

AMR 14 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput