Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(129)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Citat:
citat din mesajul lui Elfica
Crisis: imi pare rau ca am ratat comanda, am vazut ca ai facut-o pe a Sugubinei... Daca mai faci, spune-mi si mie si trimite-mi pe PM datele de care ai nevoie si am nevoie: eu sa iti fac plata, tu sa poti face comanda. Daca nu se poate acum, nu e bai, o lasam pe alta data, ca oricum mai e destul pana sa putem folosi colacul concret.

37+

Comanda o fac pentru fiecare in parte pentru ca va veni direct la voi acasa. Eu doar comand si platesc, dar adresa de livrare o dau pe a voastra. Deci cand te hotarasti imi trimiti pe PM nume complet (al sotului ca tu s-ar putea sa nu te poti deplasa la posta cand vine), adresa cu tot cu cod postal si telefon. Eu iti trimit contul si asta e tot. 28 lei ajunge unul.

Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Stiu, am citit mesajele tale, dar ma gandeam sa nu te sacaim pe rand cu comenzile noastre, sa ai toate datele si cand comanzi sa le faci pe toate. Dar, daca nu am fost ieri prezenta, am trimis pm abia azi. Sper sa fie totul ok. Inca o data mii de multumiri!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Fetelor, acum ies de pe net. Incerc sa ma imbarbatez sa ies din casa sa cumpar una alta pt Panna Cotta. Sper sa reusesc sa o fac azi... Pupici si o zi frumoasa tuturor!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Mda, am stat in pat,am mancat, am incercat o ora si ceva sa rezolv o problema tehnica la Boom (bunicul meu are o casa la tara, 35 km de Buc si nu are semnal), am vb de 3 ori cu ei, m-am certat cu 2 operatori call-center. Sunt niste idioti . Nu mai detaliez, ca nu are rost, incerc sa uit incidentul si ma consolez ca "traim in Romania", desi nu e corect ce se intampla.
Asadar, nu am calcat si nici nu mi-am pus cele necesare pt la spital in geanta. In 10 min incep sa ma pregatesc de plecare la cursuri, ma duc cu masina astazi, ca am la Univ. Ecologica, pe Bd Vasile Milea si daca ma duc cu metroul ar fi prea mult de mers pe jos...riscant!!!
Elfica, m-am lamurit cu trimiterea de la med de fam, o sa iau si eu luni, sa mai tai ceva de pe lista
Va pup si va urez o dupa-amiza si o seara de vis!

Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

ALEXA, este superba Andreea Lavinia! Sa va ajute Dumnezeu sa creasca repede si sa o luati acasa curand.
Elfica,pe site-ul spitalului Filantropia scrie ca la internare avem de nevoie de: carte identitate si adev de salariat. Uite link-ul, desi cred ca il citisei deja: http://www.spitalulfilantropia.ro/sectie_neonatologie.html#necesar
A spus dr Haiduc ca avem nev de trimitere de la med de fam? Ca in acest caz, luni cand merg sa-mi iau prenatalul, sa cer si trimiterea :)
Ma duc sa calc cateva haine si revin.

Da, asa mi-a zis si el si asa ne-a spus si la cursul de moase. Doar ca nimeni nu clarificase ca trebuie trimitere tip si pt ca medicul meu de familie a facut figuri, i-am spus sa imi dea orice trimitere. Cand i-am aratat-o ieri dr., mi-a spus sa ii transmit medicului de familie sa imi dea ce cere el, ca stie de ce cere, asa ca sa nu mai comenteze... Si cu prenatalul, l-am trimis pe sot marti, cu rugamintea sa ii spuna sa imi dea prenatal din 15, ca atunci mi se terminau zilele de concediu de odihna pe care le mai aveam. Medicul de familie i-a spus ca nu poate sa imi dea decat daca vine pe 15, ca nu poate sa imi dea din 12 cu incepere din 15. Mi s-a parut aberant, daca el nu puta veni pe 15, ce faceam, nu mai puteam primi prenatal de cand aveam nevoie? Voi cum faceti cu prenatalul, va duceti chiar in ziua din care vreti prelungire, nicio zi inainte, nicio zi dupa? Si cum e, ca la mine abia imi da si nu stiu, imi da pe fiecare luna in parte si apoi primesc completare pana la expirarea celor 126 de zile?

Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)

37+

mie dr de fam mi-a zis sa vin in sapt 36 sa-mi dea trimitere catre spital ca sa nu umble sotul pe drumuri atunci cand ma voi interna; iar pt concediu medical ma duc in orice zi a lunii respective si im da concediu prentala pt luna in curs. tot in nov o sa imi iau si adeverinta de salariat de la munca , sa fiu pregatita macar cu dovumentele

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Ratusca memorat!
Multumesc!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Am uitat,ai Pm

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Am uitat,ai Pm

36+

multumesc...memorat si la mine

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Alexa1985 ma bucur ca sunteti bine amandoua! inca putin mai trebuie sa rezisti si o s-o ai pe bubulina acasa!

sugubina sanatate si sa te intorci acasa cat mai repede , tot in formula 3 in 1

eu ieri am umblat toata ziua pe la analize, spitale, doctori si de unde speram ca am inchis pe sapt asta am aflat ca mai treb sa fac un drum. dar aman pe maine, azi nu sunt in stare de nimik, zac lesinata pe canapea. vad ca mai sunt fete cu stari de ameteala si lesin , cred ca e de la vreme

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ratusca, am trecut la artileria grea cu gynipral ca se intensificasera contractiile(pt mine cu tiroida este artileria grea aceasta pastila ca nu am voie sa o iau decat in cazuri urgente), am luat doar 3 sferuturi din ea, am atipit putin si cand m-am trezit, abia ma tineam pe picioare, m-am indreptat direct la frigider sa beau lapte, ca aveam stari de lesin si tremur. Ufff, asa as bea o cafea!am voie decofeinizata macar?Desi nu cred eu ca-s chiar cafele decofeinizate.

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

beatrice si eu am luat azi o jumatate de gynipral....Despre cafea nu stiu ce sa-ti spun..eu nu beau de fel....pupici multi sa treaca contractiile

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput