Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(129)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

buenas! Nu mi-au cerut ink adev salariat. Sa vedem. M-au mutat de la postoperator cezariene la et 4 in salon de 6 paturi unde sunt duar gravi pt sustinere sarcina. Tensiunea e ok am 13 cu 7_8,colu mai bine ca ieri, am facut vro 4 monitorizari fetale si puficele sunt bine:bcf 150 media. In salon cu mine mai e o gravi cu gemeni baeti de 29s insa. Dr a zis k dac evoluez tot asa pua sa ma lase acas in cteva zile. Va citex ce scrieti, multumesc pt gandurile bune!

sugubina 32+ cu Puficele

bravo! sa stati cumintele...ma bucur ca ai adus vesti bune.

ana_o pe unde esti?

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

AMR 14 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Moshulik, bine ai revenit! Ti-am simtit lipsa.

Cum sunteti? cum este viata alaturi de mica minune?

Sper sa ne poti scrie mai des.

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

AMR 14 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Suntem bine amandoua.
Ne-am externat saptamana trecuta, pe 4 oct ( chiar de ziua mea).
Viata este minunata alaturi de ingerasul meu mic.
o sa vedeti si voi ca nu se pot descrie in cuvinte sentimentele ce te coplesesc dupa ce devii MAMIK.

V-am scris abia acum inrucat prima saptamana acasa a fost un pic mai grea ( adaptarea, deh).
Acum mi-am mami intrat in ritm si sunt aici pentru orice intrebari aveti a mi le pune, dar si pentru a conversa cu voi despre vrute si nevrute.

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Fetelor, stiti cumva unde scrie ca la nastere trebuie sa ne prezentam cu adeverinta de salariat si cu trimitere de la medicul de familie si, eventual, ce fel de trimitere? Ca eu am probleme cu medicul meu de familie, care spune ca in ultimii doi ani a avut 15-20 de gravide, dar ca la niciuna nu a fost ca la mine, ca nu am nevoie de nicio trimitere pt nastere. I-am spus ca mi s-a cerut de la spital, asa ca sa imi dea o trimitere obisnuita, nu trebuie sa scrie ca e pt nastere, ci doar ca e pt mine si catre spital. Mi-a dat o trimitere obisnuita, nu una de CASMB, ca zice ca si asa mi-a dat multe trimiteri pt analize si figurez cu prea multe la CASMB... De parca nu as fi cotizat pt asta luna de luna! Si, bineinteles, cand m-am dus la medic, mi-a spus ca nu e buna, ca trebuie dintr-aceea roz, in dublu exemplar, formularul tip, ca sa fac dovada ca sunt asigurata, iar ei sa poata deconta. Maine se duce sotul la medicul de familie si ii e groaza ca il ia iar la bani marunti ca sunt unicul caz si as vrea sa ii dau o dovada ca asa se face, ca spitalele de stat isi deconteaza din cheltuieli astfel... Daca ma puteti ajuta cu info, va raman recunoscatoare

37+

Eu mi-am luat deja trimitere de la medicul de familie, este din aceea pt CASMB in dublu exemplar. Dr. mea nu a comentat nimic, nu a trebuit sa-i explic prea multe. Acum ca ma uit mai bine pe ea vad ca a scris pe ea "Rog consult de specialitate.Pacientul are calitate de asigurat". Sper sa fie buna si sa nu trebuiasca sa scrie "nastere". Med de fam pare ca stie ce face, eu i-am cerut trimitere pt nastere. Trimiterea e valabila 1 luna. Din moment ce nu incalci legea si CASMB-ul nu ti-a respins vreo trimitere nu vad de ce ar trebui dr. sa comenteze. Dr. mea e patita, ca m-a luat odata mai tare si i-am facut scandal, ce are impresia ca ma duc sa cersesc la ea, eu si sotul cotizam 1500 lei/luna la sanatate si abia cu ocazia sarcinii am facut gratuit analizele pt trim 1 si 2..pt 3 nu au mai fost fonduri si a trebuit sa le platesc in rest n-am deranjat-o.

Edit: Mie imi trebuie pt nastere la Euroclinic ca sa pot beneficia de reducerea de la CASMB(asta in caz ca mai sunt fonduri..). Nu stiu la spitalele de stat care e treaba..ma intreb tigancile care se duc sa nasca pe la Polizu si n-au nici macar buletin, cum procedeaza?

Ana 36+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

in salon la ceza am vazut cum dupa 2h de la operatie a adus bb la san. Mama ce emotionant,sugea la greu,mama avea lapte pt k venise nuaptea cu membranele rupte..avea o burta mica si bb avea 3700. M-a bufnit plansu instant. Nu exista ceva mai frumos..

sugubina 32+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Moshulik, scuze, dar n-am putut sa nu te bombardez cu intrebari pe PM.

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

MOSHULIK bine ai venit acasica!

sugubina

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Moshulik, bine ai revenit!!! sa-ti traiasca fetita!!!! vai ce ne bucuram ca sunteti bine!!!!!

ne poti spune cum a fost cezariana!!?? daca ai simtit ceva?? suntem si fricoase pe aici,care fac cezariana si ne-ar prinde bine niste detalii....

sugubinutooo chiar vroiam sa-ti dau mesaj, sa vad cum te simti...stai acolo cuminte si invata fetelele din salon cum este cu patucinizarea si balenizarea!! multi pt tine si pufice

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Hello, hello!

Facut tur de forta azi: IKEA, Carrefour, Mall Vitan

La IKEA au bagat un inceput de decoratiuni de Craciun Daca bebe coopereaza, mai merg si peste 2 saptamani, sa vad ce mai baga pana atunci Mi-am luat oricum de acum un platou de prajituri, si 2 sfesnice albe. Si servetele cu stelute. Si un suport de servetele cu ingerasi. Da mi-ar mai trebui La Carrefour am luat scutece Happy cu buricu' dezgolit. Si la Mall Vitan m-am uitat la inele (am eu un fix ca domn sot ar tb sa imi ia un inel cadou de aniversarea de 10 ani, care pic fix in intervalul cand se va naste bebe ) ). Evident nu ma incapea niciun model, ca am mainile ca... gonflate dar mi-am ales ce mi-ar conveni drept cadou Si apoi m-am prelins pe langa colectia noua de bebi de la Debenhams

Doura, ce faina e cada!! La cazi e singura directie unde am supra stoc deja Am luat un Tummy Tub ca mi s-a parut faina ideea, da apoi sotu a zis sa luam si una normala. Asa ca am luat un Brevi, da apoi m-am agatat si de un OK Baby Onda Evolution.

Ana o fi ajuns ok la Tg Jiu?

Sugubina, Victoria, Beatrice - cum mai sunteti?

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Si eu am o trimitere deja de la medicu de fam. Tot pt Euroclinic (in caz ca prind fonduri). Scrie diagnostic: sarcina unica. Rog internare.

Mi-a zis insa ca daca incepe noiembrie si nu am nascut, imi tb alta. Ca e valabila doar pana la sf lunii.

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Moshulik felicitari pt printesa, ma bucur ca sunteti bine si ati ajuns acasica si.. asteptam cu nerabdare pozeee
Alexa1985 ce fetita minunata si ce privire patrunzatoare areSa dea DD sa ia cat mai repede in greutate sa o poti lua acasa
Lidia_P felicitari pt voinic!
Sugubina sper sa fie totul bine si sa mai stea Puficele in burtica pana la 38s ca e cald si bine
beatrice sa treaca contractiile..cafea exclusss, poate putina decaff cu muuult lapte, dar nici asa nu as risca.
Felicitari si pt schimbarile de semnatura de azi
Noi suntem bine, am terminat treaba si acum dorm non stop zi si noapte..nu stiu unde incape atata somn, dar probabil m-am relaxat pt. ca am aproape toate treburile aranjate. Acum ma pregatesc intens pt nastere naturala mi-am comandat 2 CDuri cica pt nastere prin hipnoza, te ajuta sa ramai calma sa te gandesti la lucruri frumoase si sa uiti de durere. Astept sa le primesc, sa vad care e treaba

Ana 36+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput