Fluturasi de martie-aprilie 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Spiridusha am admirat si pozicile tale-frumoasa evolutia burticii si inca nu stii ce se ascunde acolo??

fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

iony si tu ai burtica asa mare ca a lui madutza

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

salutaridragelor!
eu am citit tot ce am pierdut pana acum,am vazut si pozicile de la intalnire,sunteti superbe fetelor!dar sa stiti ca eu nu am parola noua,nu mi a ajuns,dar cum aveam deschis contul dinainte,cred,m a lasat sa intru,asa ca daca vreuna dinre voi e asa de draguta sa mi trimita si mie pm..
eu am tras o tura de plans pana acuma,ca sunt super ingrijorata,ma doare burtica,dar nici foarte inauntru,nici inafara,nici nu stiu ce ma doare,parca m ar durea muschii abdomenului sau nu stiu,dar numai cand apas pe burtica si numai din cand in cand...si plus ca nu l simt pe bebe,mi s a parut doar acum vreo 3 saptamani ca simt ceva ca un fluturas si de atunci nimic
oricum maine am programarea la eco,dar mie asa de frica de nu mai pot,ma tot gandesc daca imi zice ceva rau si mi vine sa mooor,numai la gandul asta

15 saptamani de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

se intereseaza nasul meu dc imi pot face contractul de vineri, ca mi-a calculat aia niste zile, ca sa nasc pe 01.martie, si cu intreruperea cica ar treb sa am un contract de poimaine. se poate contract de colaborare? ca aia asa a zis..indiferent de suma, eu luam 1 mil / garda, deci 1 mil.- 2-3 / luna, depinde cate garzi faceam.. faza misto e ca, eu am data probabila a nasterii pe 28 martie, dar cred ca nu merg eu la 40 sapt, nu? dc se rezolva cu contractul, ma si vad mergand la dr. sa-i zic , ca, fix pe 01 martie sa-mi scoata copii, ca pierd indemnizatia azi am aflat ca examenul nu se tine in spitalul nostru- coltea, ci la fundeni.asa ca pot considera ca am inca o zi minunataiar eu in loc sa invat, ma duc la nasi sa vad ce fac cu contractul, plang , imi stresez bebeii..
as vrea sa ma bag cu capul in nisip undeva.si sa -l scot vinerea viitoare, cand macar scap de examen

16 SA+

Mergi la inceput

Andreea,saru'mana ptr parola
Roxy , am burtica cam mare
Antguess am vazut pozicile, dar burtica nu

fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Viss incearca sa te linistesti ptr minunile tale din burtica
Vor trece si examenele ,dar important e ca bebeilor sa le fie bine ptr ca ei simt ca mamica lor este supi-iti trimit multi
stiu ca esti puternica si vei trece cu bine peste toate acestea

fericita 20+ cu

Mergi la inceput

viss nu te mai stresa atat pentru partea materiala,gandeste te ca ai ce e mai important :pe bebicii tai dragi,lasa ca este timp si vedeti voi cum le rezolvati pe toate!cred ca dupa mine ar putea sa cada si casa ca nu m as stresa pt asta,eu sunt interesata doar sa fie bebe bine,atat ma intereseaza acum,nu am nimic mai important!
un mare mare sa va ajunga la toti 3

15 saptamani de fericire

Mergi la inceput

strumphitza tu ai mancat pentru toata saptamana? sa-ti fie de bine, foarte bun ce-ai mancat tu acolo.

Mergi la inceput

viss au dreptate fetele. ai grija de bebei sa fie bine. se rezolva toate pana la urma. asa este la noi, pana nu umblii de-ti sar capacele nu se poate altfel.....

lauriciu deci maine te asteptam cu vesti. linisteste-te, o sa fie bine o sa vezi. poate vii si cu culoarea caruciorului

Mergi la inceput

azi sunt libera si as vrea sa merg un pic prin madrid sa mi cumpr niste hainute de iarna si niste cismulite de guma colorate,nu mi plac prea tare dar sunt foarte practice si mai ales daca venim acasa si poate mai ploua or sa fie tare bune...dar ma simt asa de obosita,ca nu m as ridica deloc din pat.abia astept sa treaca saptamana asta ca doar ata mai lucrez,duminica e ultima zi abia astept

15 saptamani de fericire

Mergi la inceput