Fluturasi de martie-aprilie 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bb_yasmi dc mai eshti pe receptzie mai da link-ul cu calculatorul sa-l pun pe prima pagina

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 17+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Ally felicitari ptr cuculetz-exact ce ti-ai dorit

fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Vazut pozici cu burticile la intalneala- foarte frumoase si vi se citeste fericirea in sclipirea ce o aveti in ochi
Andreea pupam obrajorii
Ally ai burtica de baietel e clar
Antguess unde e burtica??

fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Hahaha,

Acum am poze pe picasa si nu le pot vedea. Imi trimite si mie cineva parola, va rog?

Multumesc!

Pupaturi la burtici!

17+

O sa avem un puiuuut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Laley si eu tot asa vomitam dimineata desi nu mancasem nimic si vomitam apa.
Eu nu prea am pofta de mancare. Dimineata mananc cereale cu lapte si o cafea, pe la 11 am o gustare rosii cu branza si la 1 am mancat ca trebuia dar nu imi era foame.

Asteptand o minune 16+ weeks

Mergi la inceput

Ce burtica frumoasa ai Roxy si se vede bine diferenta se saptamana trecuta -
Anaxena jos palaria arati foarte bine
Madutza avem burticile cam la fel multi

fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Lavinia, cum se mai simte Iasminica ?? uite aici ptr fata scumpa
Cine imi trimite si mie parola de pe picassa??multumesc

fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Wmagnolia...eu as manca dar nu pot.Mancaruri care inainte erau preferatele mele..acum nu le mai suport.Nu pot manca rosii,fructe dulci..deloc...lapte foarte putin.cereale deloc..ce sa mai..Mai am de asteptat pana revin la normal...

12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna. am vazut mesajul. azi am fost la directia generala de munca si protectie sociala- serviciul indemnizatii, am dat de niste doamne asa dragute, ca mai aveam putin si le uram - sa treaca un pic prin sectia mea- sector leucemii.aproape au facut misto de mine..una mi-a spus sa vb mai incet, ca ea nu se poate concentra.alta ca nu are timp acum, de, erau chiar in cadrtul programului de lucru cu publicul. ce spasiti sunt toti cand ajung la spital.. ce plecati, si neputinciosi sunt oamenii cand au nevoie de altii..suntem o tara de prefacuti. oricum am iesit planganddoctoratul nu se considera curs universitar ci postuniversitar, si de anul asta s-a dat o lege in care doar studentii, fara doctoranzi si masteranzi pot beneficia de indemnizatia crestere copil.
pana si gunoierul are un contract..apoi, cand am intrat in lift mi-am adus aminte ca am un contract de colaborare cu spitalul ptr ca fac garzi, si m-am intors inapoi sa le intreb. erau sa lesine alea..cica ar fi perfect dc as continua sa fac garzi ,ca nu conteaza suma pe care o castigi sau forma contractului, sa ai un venit din care sa se ia niste taxe.problema e ca in august dupa garda, care a durat 24h + tura de zi=32 ore, am sangerat, iar la eco s-a vazut dezlipire de palcenta. acum, ce sa fac? sa ma apuc de garzi, sa sangerez, sa pierd sarcina, si atunci de ce imi mai treb. indemnizatie?

16 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

YONI intra pe pozele mele de pe picasa sa vezi burta:)))

Mamica mandra a lui Dani si asteptand o zana 15+

Mergi la inceput