Fluturasi de martie-aprilie 2011 (47)
Raspunsuri - Pagina 10
lauriciu_25 spune:
uff Roxy,iubita,asa as vrea sa fie bine,maine si daca bebele vrea o sa si aflam ce se ascunde in burtica
[flo,am deja 17 saptamani ar trebui sa se vada
15 saptamani de fericire
strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s strumphitza tu ai mancat pentru toata saptamana? ![]() ![]() sa-ti fie de bine, foarte bun ce-ai mancat tu acolo.![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 20+![]() |
Nu draga mea, pentru pranz + mic dejun
, ca m-am trezit tarziu dupa concertul de dimineata
... cat a mancat si strumphitza pentru pranz
Ma intreb si eu ce e asa mult 3 sarmele si 2 ardei si cateva piftelute, nu de alea mari cat roata carului, le-am facut mici ca le-ma facut cu maioneza pentru sot si mie mi-am pastrat asa goale sa le halesc cu mustar 

BB on board!!!
16+
roxy_s spune:
strumphitza 

si eu am ardei umpluti, cu sos si nu pot manca mai mult de unu'![]()
![]()
S-a intamplat minunea mult asteptata
20+
strumphitza spune:
Mai Roxy , tu nu te pui cu gabaritul meu depasit , ne-am inteles?
Pe tine daca sufla vantu oleak mai tare te ia cu totul daca nu pui 2 caramizi in buzunare

BB on board!!!
16+
mandreeac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui strumphitza
Nu draga mea, pentru pranz + mic dejun , ca m-am trezit tarziu dupa concertul de dimineata ... cat a mancat si strumphitza pentru pranz Ma intreb si eu ce e asa mult 3 sarmele si 2 ardei si cateva piftelute, nu de alea mari cat roata carului, le-am facut mici ca le-ma facut cu maioneza pentru sot si mie mi-am pastrat asa goale sa le halesc cu mustar ![]() ![]() BB on board!!! 16+ |

Tu sa fii sanatoasa, asta e cel mai important! Te-as vizita si eu sa imi dai o sarmaluta si niste chiftele.

Hai chiar 2 sarmalute, ce sa fac doar cu una????

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+
anaxena spune:
mi-au adus parintii fetitza de la gradi si mi-au adus porumb copt si sorici proaspat si moale
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
17+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
strumphitza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mandreeac
![]() Tu sa fii sanatoasa, asta e cel mai important! Te-as vizita si eu sa imi dai o sarmaluta si niste chiftele.![]() ![]() ![]() Hai chiar 2 sarmalute, ce sa fac doar cu una????![]() ![]() ![]() Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+ |
cu cea mai mare placere draga mea, sa nu uiti smantana
Glumesc, incerc sa ies din butoi ca simt ca ma tot duc la dracu` n praznic, am plans ca proasta acu juma de ora , mi s-a pus un nod in gat si un morcov in... dos , ma scuzati

BB on board!!!
16+
antguess spune:
mandreac unde sa bagi tu soro doi ardei umpluti???
anexena are tot timpul mancare, n-am mai vazut ca ea....mai devreme nu avea porumb sau soric..acu seara ...are!
Mamica mandra a lui Dani si asteptand o zana
15+