Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salut!
Ralule insanatosire grabnica
Si eu am o pereche la pantaloni de gravi ramasi de la sarcina cu Diana si mi-am mai luat saptamana trecuta o pereche ca trebuie sa-i spal pe ceilalti. Bluzele ma incap, arata mulate, da mie imi place asa, cu gecile de iarna..hmmm.....nu ma mai incape nici una Noroc ca are sora-mea una mai larga care o pot purta pana da frigul ala mare, poate mi suficienta si daca bag vreo 2 bluze mai groase pe dedesubt, da nu ma gandesc sa-mi cumpar alta ca dupa-aia nu mai am ce face cu ea. M-oi descurca eu cumva. Sper numa sa ma incapa si ghetele sa nu trebuiasca sa-mi iau alele.

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

in primul rand urez La Multi Ani!!!lu" mami Patricia sa te bucuri de perioada asta, sa fii sanatoasa si tu si bb, sa nasti usor si la termen...

Mirela, da, chiar esti priceputa la tricotat, eu cos o fetita, goblen, mai mult culcata la pat(baietelul l-am cusut si e pe perete de cativa ani..deci..aveam restanta surioara..) si citesc Shogun..ca o sa am timp destul pana nasc...de cand cu colul micsorat incerc sa nu stau mai mult de 30 min in picioare...

ma incearca si o raceala si azi am dat-o pe ceai de tei cu miere..nasol..pt oamnei bolnavi..ce i-as trage cu o COLA

inca nu m-a sunat de la spital pt treaba cu colul..nu o fi nevoie de cerclaj, sau o fi suficient ca mi s-a spus sa stau la pat, etc...

oricum sapt viitoare repet o ecografie..sa vedem.poate a mai crescut...

fluturas 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

RaluKara iti dorim sa te faci bine
madalina_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

salutare si de la mine!

vaz ca numai raceli peste raceli... sa va faceti repede sanatoase, mamicutelor !!! aveti grija de voi

mai 'tricotez' ceva treaba (desi n-am nici un chef), numai cat sa nu ma prinda vreo boala ca e plin de colegi raciti la mine la serviciu, toti pe antibiotice ..

va doresc o zi cu de (a se citi o 'gasca' de flori)

rox 22 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

durerea mea de mana se cheama sindromul tunelului carpian http://www.itips.ro/sanatate/sanatate-publica-si-siguranta/siguranta-la-locul-de-munca/cum-sa-tratati-sindromul-tunelului-carpian-v1161.html

cei drept vb, sambata m am lovit la cot, cred ca mi am atins un nerv......imi amorteau ele degetele, dar nu in halul asta
si acuma doare mana de la cot in jos, radiaza un pic si spre umar

fluturas imi pare rau ca esti protapita la pat, nasol, sper sa fie bine si sa stea puiutii pana la termen

+25 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

gata si zugravela mea, dar mai e de facut curatenie

+25 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

La multi ani Patricia!

Iti cantam cu toate

adriana 25+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Patricia la multi ani, sa fii fericita si iubita alaturi de minunile tale si sa ne incanti cu bijuteriile tale frumoase!

Raluca multa sanatate! Normal ca in cazul tau nu mai stai sa te gandesti ce e bine si ce nu e bine in sarcina, infectia si febra sunt mult mai periculoase decat eventualele efecte secundare ale algocalminului. Speram sa nu mai fie probleme de-acuma! Eu mananc mereu merisoare, beau suc de merisoare cand am ocazia, am inteles ca sunt foarte bune pentru infectiile urinare.

Multa sanatate tuturor gravidutelor, din pacate sezonul de virusei e in toi.

Noi n-am dormit mai deloc, piticul meu are afte in gurita si a plans toata noaptea, nu vad bine tastele de oboseala. Of ca greu e sa-ti vezi puiul bolnav. Se uita in ochii mei cu lacrimile siroind si ma ruga, Mami, nu mai vreau sa ma doara! of, mi s-a rupt inima. La doctor abia vineri ne cheama si de la farmacie nu ne-a dat nimic, a zis ca trebuie prescriptie pentru orice.
Azi merg la doctor, sa vedem ce-mi zice de col si placenta.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 22+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

La multi ani Patricia si de la mine!! Si distractie placuta astazi, ca vb aia e zi de sarbautoare

Eu vad ca progresez in decizii, ma izbesc asa de azi pe maine, eu care-s super nehotarata de fel Deci, ultima decizie: voi naste la stat. La privat mi se par cam multe necunoscute pt. cati bani dau, cum e cu CAS-ul, ce fac daca doamne fere' am nevoie de ATI, samd. Cum au nascut si altele la stat, pot si eu... Mai ramane sa decid acum cum nasc si gata

In rest, vrem sa ne apucam sa ne schimbam mobila din dormitor, sa facem niste dulapuri ceva, ca daca o sa fim 3... Si pe la sfarsitul lunii, o sa incep si sa cumpar cele necesare. Chiar, trebuie sa cumpar cos auto sau scaun auto de pe acum? Cred ca masina mea nu are Isofix...

Doloress te astept cu vesti de la eco!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Fetelor racite! Sa va faceti bine stiu cum e! Aproape 2 saptamani a tinut raceala la mine (eram destul de speriata ca racisem pt a doua oara in sarcina dar yasmi parca mi-a zis ca ea a racit de mai multe ori si m-a incurajat) Am stat efectiv in pat fara sa pot face nimic zile in sir si am crezut ca nu o sa mai treaca niciodata Nu-mi mai simteam fetita si ma gandeam ca poate nici ea nu e bine daca mie nu mi-e bine. Dar a trecut Deci doar multa rabdare

Alinuhsali nu te ingrijora prea tare. Daca te loveai f tare sigur simteai ceva dureri. O sa fie bine.

Raluklara imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea. E bine ca sunteti bine acum. Doamne fereste de spitale.

Mirela ce harnicuta esti tu. Nu stiu de ce te doare chiar asa rau mana! Ai o burticuta mare mare si frumoasa. Cred ca ti-e destul de greu sa te misti

Vas, ce sef aveti! Auzi sa va lase liberi azi! - frumos din partea lui.

DJ Laura bine ca ai scapat de griji. Acum mai trebuie sa stai cuminte pana vine bb si gata!

Lorich si fetele care ati mai fost pe la cursuri: mi-ar placea sa povestiti mai multe. Mi se pare asa de interesant! Nici nu stiu cum se poate lua parte la asa ceva si nici nu cred (cel putin nu am auzit pe nimeni aici) ca se fac la noi in oras. Zic o prostie?

Loutzi sa ne anunti si pe noi cand e petrecerea sa te felicitam! Poate ai zis tu dar nu mai retin.

adriana 25+ cu elena alexandra

Mergi la inceput