Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Mirela2, ce-i mai important a trecut! Curatenia o faci cu drag

Fluturas, nu am uitat nici de tine. Si tu ai burtica asa de mare? mi-ar placea sa te mai vad in pozici. Ma bucur ca nu trebuie sa-ti mai faca medicul nimic si e ok sa stai in pat. E greu dar macar e altceva.

adriana 25+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Adryii pe 22 octombrie(facem cununia civila). Ma doare capul numai cand ma gandesc. Am o groaza de treaba de facut si nu am nici un chef.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Adriii, inca nu stiu nimic, dar sper sa fie bine..

am pus o pozica de ieri...

fluturas 23 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Adryii pe 22 octombrie(facem cununia civila). Ma doare capul numai cand ma gandesc. Am o groaza de treaba de facut si nu am nici un chef.

Laura

27+ cu

Da ce trebuie sa faci?Sa fii frumoasa, sa-ti gasesti ceva dragut de imbracat, sa-ti exersezi noua semnatura si....cam atat. Restu deleaga ca esti mamicuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

Adriii, inca nu stiu nimic, dar sper sa fie bine..

am pus o pozica de ieri...

fluturas 23 +

Acum am vazut! draga frumoasa burticuta!
Am inteles ca deja stii, si tu de fapt iti faceai griji ca nu te suna...nu poti sa suni tu? Eu cred ca e bine ca altfel s-ar fi grabit sa te cheme inapoi. Dar tu te simti binisor nu? Nu ti-e rau sau asa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tierry

La multi ani Patricia si de la mine!! Si distractie placuta astazi, ca vb aia e zi de sarbautoare

Eu vad ca progresez in decizii, ma izbesc asa de azi pe maine, eu care-s super nehotarata de fel Deci, ultima decizie: voi naste la stat. La privat mi se par cam multe necunoscute pt. cati bani dau, cum e cu CAS-ul, ce fac daca doamne fere' am nevoie de ATI, samd. Cum au nascut si altele la stat, pot si eu... Mai ramane sa decid acum cum nasc si gata

In rest, vrem sa ne apucam sa ne schimbam mobila din dormitor, sa facem niste dulapuri ceva, ca daca o sa fim 3... Si pe la sfarsitul lunii, o sa incep si sa cumpar cele necesare. Chiar, trebuie sa cumpar cos auto sau scaun auto de pe acum? Cred ca masina mea nu are Isofix...

Doloress te astept cu vesti de la eco!!

Si eu am stat pe ganduri si nu stiam unde ar fi mai bine sa nasc. Am optat pt stat. La particular puteam merge doar la Cluj, e cel mai aproape de mine, unde am inteles ca te simti ca si la un hotel de 4 stele dar si preturile sunt pe masura. Ginia se numeste clinica. Insa daca apar complicatii tot la stat ajungi. Plus ca e cam la 100 km de mine si in mijlocul iernii...eu stiu ce vreme o fi, ajung, nu ajung Cu banii respectivi voi cumpara ceva pt bb

Acum in legatura cu metoda de nastere: eu m-am gandit ca as naste natural. Ar fi bine sa depinda numai de mine. Dar va fi in functie de moment si de ce se intampla. Daca pot, o sa o fac. Dar nici asa sa ma chinui o zi si o noapte pt ca eu asta am in cap. Daca dr considera, poate sa-mi faca si cezariana. Vorbesc cam din pom fiind in necunostinta de cauza Sunt doar ganduri de-ale mele. Am mai citit una alta pe net, povesti istorisiri intamplari: pare frumos cum impartasesc mamicile trairile lor. Nu zice nimeni ca e foarte rau sau greu si ca nu se poate...acum vom vedea. Nu mi-e frica dar am emotii trebuie sa recunosc.

Mergi la inceput

Bantui si eu singura pe aici
Ma duc sa gatesc ceva, poate pana termin mai vine cineva pe aici

Floritunde zi-ne si noua ce faci si cum e Mario...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Mirela2, ce-i mai important a trecut! Curatenia o faci cu drag

ar fi bine sa pot face eu, dar din pacate tre sa astept sa vina tanti sa faca ea
la ce burta am eu, cine se poate apleca, plus ca nu pot face nik cu mana dreapta

+25 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Fetelor uitati eu sunt inscrisa aici:
http://www.babycenter.com

si in fiecare sapt. primesc mail cu sarcina in stadiul respectiv: de exemplu

http://www.babycenter.com/6_your-pregnancy-29-weeks_1118.bc?intcmp=timeline
E dagut ca zice din sapt. in sapt cam cat are bebe (lungime si inaltime) etc. Ma amuzam ca scrie acolo de constipatie, hemoroizi si arsuri..si le am pe toate

29+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Mirela,recomanda-mi si mie o tanti,ca io am ramas fara si vine curatenia de Craciun acu

24+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput