Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

LA MULTI ANI PATRICIA!!!!!

24+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

ma duc sa-mi fac curatenie in dulapul cu medicamente, de vreo 2 luni ma pregatesc dar am tot amanat, ca doar trebe sa ma uit pe toate in parte sa vad daca sunt expirate...nu prea am chef dar cred ca in curand se vor darama pe mine..

mami de Ariana (30.10.2005) si 23+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

LA MULTI ANIPATTRICIA!!!!!!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca... laaaaaa muuuuulti aaaani!!!
Iti doresc tot binele din lume, dragoste si intelegere de la cei dragi si tot ce vrei tu!

Happy 22+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

ma mai primiti?
Eu sunt cam amarata, de marti sunt internata ba la ginecologie , ba la nefrologie pentru ca infectia mea urinara s-a transformat in pielonefroza si am stat numai pe perfuzii si antibiotic I.V. Dar de azi sunt internata ambulatoriu, asa ca ma duc doar la tratament.

Au fost niste zile de cosmar, de la ginecologie m-am externat la cerere cu un scandal monstru(ma duc noaptea cu temperatura 39 si dureri de mama-mama, imi fac aia analize , eco si alte minuni dar ghiciti ce primesc ca tratament Algocalmin si diazepam, pana vin rezultatele analizelor, adica in 3 zile!!!)

Asa ca am fugit de acolo! Si am ajuns la nefrologie unde am dat numai peste dr si asistente deosebit de atente si dragute...de, e bine sa fii si graviduta....

Mai am de facut tratament inca vreo 10 zile cu antibiotic....am venele facute praf...

Raluca 26s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

RaluKara...offf..sigur ca te primim sa te faci bine repede...si eu sunt putin racita dar stau la caldurica si bag ceai in mine..ai grija de tine

Angie+24

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

raluca, vai saracuta de tine,..sa te faci repede bine si sa nu mai auzi de spitale pana nasti..

mami de Ariana (30.10.2005) si 23+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ralukara oofff, asta iti trebuia acum. Insanatosire grabnica si fara spitale pana cand o sa nasti.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna burtici! Si eu ma pot lauda cu o noapte semi-alba. M-am trezit la 3.30 si am adormit la 6.30, pentru ca la 7 sa sune desteptarea sotului. Nu am mai putut adormi, desi am incercat. Asta este , recuperez eu la nopate, sper. E perioada insomniilor. M-am plictisit insa de moarte pentru ca nu am vrut sa aprind lumina sa citesc ca sa nu il trezesc pe al meu si am stat cu ochii pe pereti in bezna. Noroc cu Bobitza care imi tinea de urat, a dat din piciorute mama-mama!
djlaura, felicitari pentru vestile bune!!! Ma bucur enorm pentru tine!
Mirela, ploverul este foarte dragut, iar de tine si burticuta ta cu motanei nici nu mai vorbesc! Despre mana ta dureroasa, sincer nu am mai auzit ... a inceput sa te doara dintr-o data sau te-ai lovit? Sau ai supra-solicitat-o la tricotat?

24+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Singurul lucru bun e ca deocamdata bebelina nu e afectata cu nimic de toate starile mele rele. Ma apucase o panica ca va pati ceva, de nu stiam ce sa mai zic si sa mai fac.

Mi s-a cam zdruncinat toata increderea in dr, iar pe premisa "lasa, ca doar sunt dr si stiu ei ce fac " nu vreau sa mai aud toata viata.

Am vazut ca vb mai devreme de algocalmin, ei bine eu am facut cel putin cate 3 fiolr pe zi I.V. ca sa ascada febra si durerile. era singurul la care reactionam prompt. ca e nociv, asta oricum stiam, dar uneori mai trebuie facut si raportul beneficiu, risc. in cazul meu beneficiul era net superior. oricum , eu cred ca o pastila sau fiola la nevoie nu e o drama imensa si ca nu va afecta atata timp cat nu e pe termen lung.

va

Raluca 26s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Din fericire, si pe mine ma mai incap hainele dinainte. E adevarat ca nu toate, ci doar cele care erau mai largi, dar sunt multumita, nu mai dau banii pe altele. Pentru trim 3 am 3 perechi de pantaloni de gravida imprumutate. Vroiam sa imi iau un poncho pentru iarna, dar pana la urma am gasit un plover foarte gros si frumos la Mini Prix. O sa il port pana vine frigul cel mare dupa care cred ca voi sta in casa. Nu ma apuc sub nicio forma sa dau bani pe o geaca sau ceva gros doar pentru 1-2 luni.

24+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput