Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (314)
Raspunsuri - Pagina 9
kllemi spune:
http://community.webshots.com/user/kllemi/tags/diverse/albums
nici asa nu cred ca este bine...daca vreti sa vedeti tot da-ti dublu clic pe poza respectiva si vor aparea mai multe ...inca mai lucrez la specializare
Nerantula spune:
Eva Paraschieva, Karina, Ania !! Sa aveti o viata frumoasa si lunga alaturi de cei dragi!
dyanira spune:
Kllemi vazut pozele.E tare dulce Amaia!!Si tu arati bine!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Nerantula spune:
Noi va multumim tuturor pentru complimente , sfaturi si incurajari, mi-au prins tare bine! Simt si eu ca incepe sa se mai disipe tensiunea, in seara asta chiar i-a dat Gruia un pupic Cezarei (bine, la sugestia mea :) ), ca s-a uitat la el cat a construit un turn si la culcare i-a spus 'noapte buna' din propria initiativa .. e putin dezamagit de lipsa de feedback, se asteapta sa ii raspunda, sa reactioneze si sa interactioneze mai mult in momentele acestea, dar va veni si asta ...
Nocom, si mie mi se pare ca seamana Cezara cu tati, mai mult decat Gruia, insa mi-e imposibil sa-l vad pe Gruia in ea ... de la mine se vede mult diferit, dar, desigur, eu vad altceva intai
Oricum, in perioada asta am resimtit cel mai acum dorul dupa Gruia cand era bebe, atat de mult as mai vrea cateva clipe cu el mic-mititel! Mult prea repede trece timpul ...
Babytza, sunt sigura ca Gruia ma iubeste, doar ca e putin bulversat acum, insa e foarte receptiv la manifestarile mele de drag si iubire catre el si sper sa se linisteasca curand ..
Am citit despre voi in Suedia, mie mi se strange inima, nu cred ca as fi in stare sa fac un asemenea pas, sunteti toti foarte curajosi, va admir! Sunteti niste luptatori si sigur veti fi foarte bine in curand, in locul vostru, in rostul vostru!
Lumi, te inteleg perfect ca nu vrei sa aplici nici o metoda 'dura' de 'dezvat' ... oricum ideea e sa nu actionezi asupra unui efect, acesta va disparea atunci cand cauza nu va mai fi si asta cere putintel timp .. Gruia se trezeste si el minim o data, nici gand sa-l poata consola altceva decat o tzitzi, nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi sa-i refuz asta .. plans pana la epuizare ..
Miruna, tati e foarte principial, el nu doarme cu copiii. Punct. De altfel, am si mari indoieli ca ar fi de folos, cum spuneam, leacul e sanul si e numai la mine ..
Monyca, realizez cat de norocoasa sunt ca o am pe mama, desi saraca, in perioada asta, a fost cel mai frecvent tinta aberatiilor mele hormonale ... dar rezista ... frumoasa sarbatorita!
Claudia, chiar daca e dureros, vreau sa-l ajut pe Gruia sa-si exteriorizeze trairile si simtirile, pentru ca mi-e teama ca ingropate acolo vor refula altcumva. E drept ca am gresit facand mai mult decat sa-i arat ca vad ca e suparat, sa pun eu in ipoteza sursa supararii pe care, in mod cert, nu am cum sa o cunosc ... a fost o nevoie a meape care incercam sa o satisfac, m-a luat valul, o sa incerc sa fiu mult mai atenta ..
Lala, incerc sa gandesc asa, ca i-am daruit ceva foarte pretios ... dar, de fapt, nu exista nici o garantie ca fratii voi fi atat de pretiosi unul celuilalt ... exista doar speranta si toate straduintele noastre ...Simpatice rau galustile tale, mult ma amuz cand te mai citesc si stilul tau de a povesti e foarte reconfortrant
Claudinna, Laura, Xor, Ange, Anca, Alina, Cristina, Kllemi, Didi
Dya, tot ce iti pot spune acum este ca nu regret deloc ca mai avem un copil, dimpotriva! Sunt constienta ca suferinta lui Gruia, oricat de intensa ar fi, e pe termen scurt si ca 'raul' cel mai mare in treaba asta ar putea fi ca fratii sa nu fie atat de apropiati pe cat ne-am astepta, dar asta e o chestie neutra, sigur sunt multe alte avantaje si parti bune, si pentru copii, si pentru parinti. Da, fetita mai mare e surioara lui Gruia si a Cezarei dupa tati. Iar sentimentul ca nu vei putea iubi alti copii ai tai la fel de mult (poate nu la fel ca trairi) va disparea cel mai tarziu in clipa nasterii, iti garantez!
kllemi spune:
hi, hi si ptr.ca am invatat, va mai stresez si cu pozele de la ziua noastra si gata
http://community.webshots.com/album/578793169dKQnbC
angelynna82 spune:
Kllemi superba Amalia iar tu arati de milioane
Dyanira bafta cu bb2
de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"