Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (314)
Raspunsuri - Pagina 8
kllemi spune:
helau, fetili
KARINA SI ANIA SA FITI SANATOASE SI TOTBINELE DIN LUME
[/size=3][/red] ROXI SI CD [/size=3][/red] MULTA SANATATE, INTELEGERE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI
nerantula/b] vai cat este de scumpa cea mica ...mai vreau si eu, dar deocamdata nu se poate ...sa-ti traisca ambii copii sa va bucurati de ei foarte multi ani....si lasa timpul sa mai treaca si o sa-ti aduci aminte de clipele astea cu mare nostalgie, faptul ca la un moment dat iti era frica ca nu ai sa faci fata
claudinna[/b] hhheeeeellllp (la poze, ma refer) da' sa sti ca eu am mai zis pe aici ca nu stiu cum sa le pun
luminita2008 spune:
clau, da, pai din vina mea te uitai pe alt site, ca initial il scrisesem cu punct ro .
dya, felicitari pentru decizia luata. eu zic sa alungi gandurile, ca-s nefondate, si sa go for it!
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
kllemi spune:
lala sunt mortale fetele tale,tot timpul astept sa vina urmatoarea postare, ca sigur, ori sa mai intamplat ceva, ori iar a-ti mai scos vre-o perla
Ia uite ce urata postare mia iesit
alexa si mami spune:
gata poze, filmulete, superbe toate
doi fratiori frumosi, David si Tina
doi hunisori duuulci foc
Raducu la petrecere
pe 28 avem si noi dubla petrecere cu cc copiii, vedem ce iese
kllemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna kllemi, fa-ti un cont pe www.picasa.com sau pe www.webshots.com www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
am si cont pe webshot,am si poze upload-ate, preoblema este: cum le pot pune pe DC??
luminita2008 spune:
alinutza!
kllemi, pai daca le-ai urcat pe webshots, da copy/paste la link-ul respectiv, intr-un mesaj pe forum....
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
kllemi spune:
http://community.webshots.com/user/kllemi/poze
cred ca am reusit ceva, daca vre-ti sa le vede-ti, este acel album pe care scrie new ...poate probabil ca nu i-am dat un nume....incerc sa ma specializez....daca le vede cineva sa-mi spuna si mei ceva
ClaudiaH spune:
Am intrat sa va urez toate cele bune pentru urmatoarele 10 zile. Am avut vreo 5 zile liber da' de maine incep in forta cu program de sculat la 4:30, job, luat copii, treburile casei si de la capat. Asa ca va urez sa ramaneti sanatoase si voi si mai ales copiii vostri. Nu stiu cat de des o sa mai pot intra de acum. Toate bune!
Didididi spune:
Buna si eu pe aici.
Florina, m-am bucurat tare sa citesc ca o ai acum si pe cea mica alaturi. Am vazut pozele si e superba. Cred ca e normal ca Gruia sa sufere, mai ales ca el era foarte lipit de tine. Am citit si povestea nasterii, care pana la urm nu a fost cum ai vrut tu, dar a iesit bine.
Lumi, chiar eram curioasa daca s-a rezolvat ceva cu peritolul. Vad ca nu sau a fost pe timp scurt?! S-ar putea sa fie legat de plecarea ta, dar eu am plecat de 1 an si jumatate si am aceeasi pb ca a ta.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)