Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (314)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Lala, sunt mortale fetele tale!

Lumi, a depasit faza, e super ok acum. Mai arata cu mana acolo si incepe sa povesteasca dar nu-i mai e teama. Multumesc mult pentru grija, pupicei.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi, care implinesc 2 ani sau mai multi sau care isi serbeaza minunatul nume!!
M-am delectat cu fotografii frumoaaase...Nerantula ai 2 copii superbi iar tu esti o mama minunata!
Lala - replicile lui Alice ma lasa mereu cu gura cascata (si de ras si de uimire ce-i poate trece prin cap unui copilas) Abia astept sa imi spuna si Mark tot ce-i trece prin cap....oare mai dureaza mult???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu printre teme si o mie de drumuri apuc doar sa citesc.
Azi tre sa o urez pe cuscra asa ca:

LA MULTI ANI ROXANA!!!SA FII FERICITA SI SANATOASA ALATURI DE CEI DRAGI!!!

KARINA
ANIA
SA CRESTEI MARI ,FRUMOASE SI SANATOASE!!!

EVA PARASCHIEVA

Nerantula m-au emotinat pana la lacrimi pozele si filmuletele cu Cezara si Gruia,sunt superbi
Nu pot sa-ti spun decat ca va mai dura putin pana veti intra in normalitate,dar merita tot efortul si muuulta putere.

Irina felicitari ptr sarcina...imi pare rau ca luca e bolnavior,tin pumnii sa treaca repede

Lumi...nu stiu ce sa zic cu trezirile...Alexia se trezeste pe la 3 maraie,dar nu-i dau lapte decat pe la 5,30-6.Ea doarme cu mine si o mai mangai cand o aud ca maraie,se foieste da nu plange neconsolat,probabil daca ar face-o i-as da lapte,da asa...

Alexia e bine,vorbeste de toate,nu vrea inca sa faca la olita,s-a obisnuit cu programul meu....seara cand merg dupa ea sta lamine in brate si ma mangaie,ma pupa si imi zice de nush cate ori:Ceau mama!!

Vape toate si pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

si de la mine
sarbatoritelor de azi KARINA si ANIA sa fiti sanatoase si norocoase!!!
sarbatoritilor de ieri si alaltaieri CRINA, AMALIA, MARIO, RADU
EVA PARASKEVA Monica si multe bucurii din partea puilor!
CD, mai treci pe la noi sa ne mai zici de voi
Lala sunt mortale fetele tale, lesin de ras la fiecare post.
Am vazut o mogaldeata miiica si frumoasa foc alaturi de fratiorul ei la fel de frumos. Nerantula sa va traiasca si va aduca numai bucurii, sunt minunati amandoi tie muuulta putere sa faci fata cu brio tuturor situatiilor care se vor ivi de acum incolo
aaa si am uitat, Musette ce surpriza, felicitari pt sarcina!pupicei la tine si la Luca cel frumos
merg pe la cap trecut sa caut alte poze si filmulete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

[Karina si Ania

CD

Eva

Fericire si sanatate sarbatoritilor !!!

Nu am apucat sa citesc decat postarea Nerantulei si nu cred ca mai am timp acum ca plec la curs ...dar vreau sa ii spun inainte de toate ca are 2 copii superbi sa iti traiasca, sa fie sanatosi si in al doilea rand ca m-a impresionat tare ceea ce a povestit despre trairile si suferinta lui GruiaSi vreau sa ii mai zic ca si eu sunt pe punctul de a incepe proiectul bb2 insa intrebarea ce ii fac lui Deiu???nu ma lasa sa ma hotarasc 100% si mai aman deocamdata.Nu as putea sa il vad suferind iubirea mea pt el e imensa si acum sunt convinsa ca nu il voi iubi pe al doilea copil ca pe el desi cred ca nu e adevarat.Insa gandul ca ar putea suferi ca mami lui ar putea avea si alt bb nu imi da pace nu as putea sa ii fac asta.
In acelasi timp ma gandesc ca in viitor va fi bine pt el va avea un frate cu care sa imparta de toate in viata.In fine...in alta ordine de idei vom amana momentul bb2 cu siguranta si datorita incertitudinii mele, jobului lui tati in afara tarii in urmatoarea jumatate de an si facultatii mele.Sper sa ma pot deicide pana nu va fi prea tarziu ca mi se pare ideala diferenta de 3-5 ani intre copii.
Nerantula am vrut sa te intreb daca fetita din poze e surioara lui Gruia si a Cezarei??
Te pup si iti doresc multa puteresi te rog mult sa mai povestesti ce se mai intampla in relatia cu Gruia.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La multi ani printeselor Karina si Ania !!!
Sa aveti viata presarata numai de bucurii si impliniri!!!

La multi ani Eva Paraskeva!!!

La multi ani Roxana!!! Multe bucurii alaturi de puii tai!!

Nerantula Cezara e superbaaaa..mi s-a facut dor de bebe mic uitandu-ma la ea. Sa-ti traiasca mamico!!
Imi pare rau ca e greu..eu zic ca e normal ca Gruia sa se trezeasca atata timp cat nu e intarcat. In plus orice schmbare pt ei ii fac sa se manifeste intr-un anume fel.
Cred ca la fel si hunii obisnuiti cu Lumi toata ziua..mai ales ca a fost singura cu ei..plecarea la serviciu ii face sa se trezeasca de atatea ori.
Va dau un exemplu si de la mine..cum pot protesta ei..si cum percep anumite lucruri.
Radu in 2 zile a tot facut prostioare..si din oboseala...o raceala pe care am capatat-o..cred eu ca am fost mai nervoasa..am mai ridicat tonul...ieri taica-su a venit stresat de la servici...la prima prostie..a tipat la el...urmarea - Radu a facut pe el de 2 ori pipi..ceea ce nu s-a intamplat pana acum de la 1 an si 9 luni de cand a renuntat la pampers.Am ramas uimita. Sunt sigura ca are legatura..ca e prea brusc.
Incet..si cu rabdare ..cu multa iubire...o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Fetelor va multumesc mult mult ptr urarile la adresa scumpei mele fetite..

Lala iar m-a facut sa rad Alice...cred ca tu te distrezi de minune cu ele..si baba asistenta si mama ta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Eva
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

laura, ma bucur ca sunteti ok si ca ai mai dat pe la noi! ne lipsesti!

baby_boy

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

lala, e mortala Alice, dar si tu cu stilul tau de a povesti!!

Lumi, merci de link...eu ma uitam pe cu totul alt site...ala era cu punct ro

Mergi la inceput