Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (314)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nerantula ce i-ai facut lui Gruia? O sora minunata care ii va fi alaturi la bine si la rau asa cum nimeni altcineva pe lumea asta nu ii va mai fi. Stiu, e greu, e foarte greu. Mie mi se sfasia inima numai la gandul ca Alexei, fara voia lui a trebuit sa imparta dragostea, atentia, timpul si orice altceva cu inca cineva. Si nu mi-a trecut nici acum complet dar cand ma uit la el cat de mandru il prezint pe Dimitri "fratele meu" zic ca poate odata si odata o sa ma ierte. Vei vedea cu timpul lucrurile se aranjeaza, nu peste mult timp Gruia se va obisnui cu Cezara, nici macar nu va mai stii ca a fost vreodata singur la parinti (ma refer aici la familia voastra strict). E bulversat, e speriat, nu intelege, mami a adus o fiinta mica, care ii ia toata atentia iar el nu stie ce sa faca. O sa invete. Eu de exemplu nu i-am spus niciodata ca trebuie sa il iubeasca pe Dimitri. ii spun sa nu il bata, sa nu il chinuie dar niciodata ca trebuie sa il iubeasca si cu toate astea nu doar odata i-a declarat "Dimitri eu te iubesc pe tine. Asa cum esti tu, eu te iubesc." Ma gandesc ca este foarte important sa te odihnesti altfel iti va fi din ce in ce mai greu. Poate sa dormi cu amandoi? Nu stiu ce alt sfat sa iti dau dar cred ca trebuie sa ai grija si de tine ca sa poti avea grija de ei.
Lumi nasoala situatie. La Alexei Peritolul a avut efect invers i-a indus o hiperactivitate ingrozitoare. Daca te decizi sa incerci poate iei in calcul Calma Baby de la Erbavita. Nu prea stiu ce sfat sa iti dau ma gandesc si mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Cafeluta calda pentru mamici si pupici dulci pentru pitici !!!

Sa avem un we minunat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
Nocom multu de cafea. dar unde's restul fetelor? tu ai pus poze de la ziua Dariucai sau le-am pierdut eu?:(
Klemi sunteti frumoase amandoua, si au dreptate fetele, seamana cu tine Amalia. mai dar are niste pozitii de somn...:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Neatza...deci nu am nascut pe 14 in ac zi cu K1, fiecare cu partyul ei pana la urma urmelor.:)

Va multumim mult pentru toate urarile minunate care ni le-ati facut!
K1 e majora de acum, a depasit statutul de bebelush..cat de repede a trecut timpul Doamne, ce nu a trecut este dragostea noastra de parinti care se intensifica pe zi ce trece.Inca ma mai surprind uitandu-ma la ea minute in sir si contempland fiecare firicel de par.Sunt extrem de mandra de copilul meu, si de mine ca am dat viata acestui ingeras care ne-a umplut viata de bucurii si satisfactii sufletesti!
Ieri am avut o zi plina, am fost la teatru de papusi Tandarica, unde ne-am plictisit groaznic, cred ca si din cauza piesei de teatru care nu a fost foarte amuzanta pt copii, caci, nu numai K se plictisise, asa ca am plecat pana sa se termine si ne am dus la un loc de joaca sa ne destrabalam in oras :) si in drum spre casa am trecut sa o vedem pe surioara K2 la inimioara si sa monitorizam putin si contractiile lu mami, iara acasa am avut party cu pretenii si am cantat LMA tortului uite Alba nu-i Alba.Karinutza s -a autoservit din el direct si s-a amuzat de tot ce-i se intampla.S-a simtit speciala si fericita, imi doresc sa pot organiza in fiecare an zilele de nastere ale copiilor mei si sa-i fac sa se simta speciali si fericiti!
Este atat de minunat sa ai copii si sa te bucure lucruri minore ca de exemplu un clipit de ochi sau o grimasa de-a lor, este fenomenal!

cu K2 in 37s si mamica de K1

Mergi la inceput

Si niste poze si cu noi, asa sa nu ne uitati! :)))

http://community.webshots.com/slideshow/578795282kpyPhC?mediaPosition=7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ziua buna,

claudia, servici usor!

kllemi, vazut pozele, fff faine! se vede ca v-ati distrat!

didi, a avut efect ptr vreo 3 luni. adica exact efectul dorit l-a avut, de reincare baterii (ptr ei) si apoi in vreo 2 luni eu am inceput serviciul si iata, acum ceva mai rau ca inainte, in sensul ca acum sunt lipiti, la prorpiu, noaptea de mine. atunci aveau cate o criza luunga, se linisteau pe la 03.00-04.00 si apoi realuau somnul la ei in patut. alta e cauza acum, si-mi e din ce in ce mai clara. nu-mi ramane decat sa astept, la peritol nu mai vreau sa apelez in ruptul capului.

miruna, multumesc mult. Calma Baby suna mult mai bine, peritol nu, ca le-am mai dat o data, acum vreo 4 luni, ptr o saptamana, faceau niste crize mult mai dure. in fine, atunci a avut super efect, dar nu mai vreau, pentru ca acum problema e in mainile mele. pe mine ma vor si trezile sunt din cauza unei temeri imense ca plec si nu mai vin, ca m-au pierdut. au momente noaptea, cand dorm cu noi, cand se trezesc, se ridica in fund si se uita, ma/ne cauta cu privirea, ne vad ca suntem acolo si adorm imediat la loc. deci... in timp se vor rezolva, numai ca mi-e tare greu si cu jobul, acum abia fac fata oboselii si nu mai am somnicul de pranz sa pot recupera...

niko, de emotie pentru voi... ai sris f frumos!
si pozele sunt graitoare! felicitari mamico, pentru asa o familie!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Boboceilor care au implinit 2 anisori in ultimele zile!
CD

Felicitari inca o data Nerantula pentru micutza perlutza brunetica

Am vazut multe pozici cu bobocei si bobocele..sunt atit de dragalasi acum ca au inceput sa isi exprime bucuria si constientizeaza ce se intimpla in jurul lor, iar noi ca parinti ne bucuram de doua ori ..odata de bucuria lor si apoi si de implinirea noastra!
Sa ne traiasca, sa fie sanatosi si norocosi!

Eu sunt consemnata la domiciliu. Am facut o forma de raceala destul de urita care a coborit in plamini ..si in acelasi timp imi da dureri si in urechi. Si-a spus cuvintul epuizarea si solicitarile din ultimul timp. Sper ca in week-endul asta sa stau in casa si sa ma pun pe picioare.

In alta ordine de idei, ca tot avem bobocei marisori ce ziceti de o intilneala de Halloween?
(sondaj "a la Dya")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

salutare

lumi, alexa va multumim ptr. vorbele frumoase...si da alexa Amaia are un stil de a dormi ca nu pot sa-l descriu decat sa-l arat...in general pe perne, in capul nostru

niko eu nu pot sa cred ca frumusetea aia creata si blonda este atat de rea pe cat ne povestesti tu, este dulce foc ....si crede-ne cu nu prea avem cum sa va uitam

lidia sanatate multa....si da, eu vreau, chiar imi doresc sa ne intalnim

Mergi la inceput

kllemi si eu am vazut-o pe A in poze ca nu am apucat sa ti scriu.Ce s a schimbat de cand nu am mai vazut-o, cretulica frumoasa, sa-ti traiasca.
In legatura cu K1 , nu am mai mentionat ca si-a atentionat musafirii veniti pt ziua ei, exact cum stie ea mai bine, niste palme si degete in ochi...dar eu o iubesc exact asa cum este ea revolutionara, lucram mult la comportament, sper sa si reusim sa impunatatim lucrurile. :)

Mergi la inceput

lumi cum iti mai este la munca?Hunii???
Si K se trezeste noaptea de 2-3 ori si ma striga, sau plange, de multe ori cred ca se sperie de ceva ce a visat ori incepe sa-mi arate cu degetul diferitele umbre de pe pereti si de multe ori pana nu deschid TV ul la desene nu o pot calma, bine eu asta fac ca nu pot sa o iau in brate si sa o plimb ca asta e un mod de a se calma instant, dar cum de abia ma ridic din pat si asta atunci cand o fac trebuie sa-mi mut toate organele la locul lor ca sa pot pasi.

Mergi la inceput