Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (314)
Raspunsuri - Pagina 11
babytza spune:
Hello mamici 
Kllemi ma bucur ca ai pus poze cu voi
Sunteti niste frumoase 
Ce a crescut printesa 

E o duuuuulceata de fetita ![]()
Niko am stat in emotii ieri, ma bucur ca nu ai nascut inca si dorinta ta s-a indeplinit. Acum sigur vei serba fetele in zile diferite
Acum asteptam nasterea live , asa cum ai promis
Iar noi vom sta pe margine sa facem galerie asa cum se cuvine 
Superbe pozele, foarte frumos tortul (chiar si cu Alba blonda
)
Tu radiezi gravidutza, iar K e o cretulina minunata 
Noi am avut ieri masina la reparat ca ni s-a stricat o piesa la ea de cand a plecat sotul din Ro spre Suedia. Ne-a uscat de vreo 1000 de euro distractia
Bine macar ca am facut-o .
Fetelor ati intrebat unde sunt cainii vagabonzi. Aici nu sunt...in schimb aici sunt muulti iepurasi salbatici. Peste tot ii vezi , mai ales seara
Am tot incercat sa ii filmez, dar fug imediat. Daca ar sta....i-as filma pe fraierici ![]()
Si aproape de faleza , m-a dus sotul acum cateva seri si am vazut si vestita trecere de "pietoni" pentru rate si gaste ![]()
Revin, vrea piciul cartofi
Imi da cu castronul peste maini si cu cartoful in cap, doar doar inteleg ideea 
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
Fetelor de Babymom stiti ceva ? ![]()
Am si eu o intrebare : cunoasteti pe cineva care face masaj la domiciliu ? Pentru bunica sotului as vrea. In Bucuresti . Multam frumos 
Babytza si puii
Valentina
David
nikolici spune:
rox deci ti a palcut Alba ca zapada cred ca era de pe la voi, de pe meleaguri suedeze asa blondina.![]()
Zici ca esti in tara iepurasilor, ce frumos.!
Tie chiar iti place climatul de acolo?Nu ti-au inghetat osicioarele, ca tu carnitza si grasime nu prea ai sa ti tina si tie 1-2 grade mai multa caldurica.:)))
Si am vazut si fimuletele cu voi.Mai zi ceva de Tinutza, s-a acomodat mai bine?
cu K2 in 37s si mamica de K1
babytza spune:
Niko azi a fost frigut. Am iesit cu copiii mai devreme si am cam inghetat, dar asta pentru ca nici nu eram bine imbracata
Trebuie sa bag un shopping dupa plovarase si dresuri groase, ca altfel o sa urasc clima de aici
Pana ieri a fost chiar cald si frumos. Si ador marea care este la 10 minute de noi ![]()
Insa e naspa si asta o sa ma dispere , umezeala . Asta pentru ca parul meu e cret si eu de fel il indrept cu placa. Aici e frumos doar in casa, ca daca am facut doi pasi afara parul meu e matura ![]()
Altfel ce sa zic, imi place rau. Lumea miserupista ( nu urla nimeni dupa tine sa iti spuna una alta
) , zona e superba , curatenia, linistea , stilul de viata, oportunitatile de aici , sistemul de sanatate si traficul
Imi plac foarte multe aici, in comparatie cu ce aveam acasa.
Tina se plictiseste ingrozitor. Noroc cu net-ul ca mai vorbeste cu colegii si prietenii ei. In rest cred ca in curand o sa ma urasca, ca daca numai pe mine ma vede ....o sa ma bata noaptea in somn ![]()
![]()
ma rog, pe mine si pe cei din casa. Vreau sa zic , ca doar noi 5 suntem
o sa ne duelam pe aici prin casa ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
Niko pupam cretulina frumoasa foc, moa, mor dupa buclele ei
, tu esti o gravi superba
tortul e fain sa stii 
in alta ordine de idei maine renovam bucataria..sper, ca al meu barbat face treaba doar in cearta si nervi
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Fetelor de Babymom stiti ceva ? Am si eu o intrebare : cunoasteti pe cineva care face masaj la domiciliu ? Pentru bunica sotului as vrea. In Bucuresti . Multam frumos ![]() Babytza si puii Valentina David |
in ce zona?
babytza spune:
Florina colentina langa Carefour. Ar vrea de 2ori pe sapt,sau macar o data. Are reumatism si o cam doare. Masajul o mai relaxeaza.![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Florina colentina langa Carefour. Ar vrea de 2ori pe sapt,sau macar o data. Are reumatism si o cam doare. Masajul o mai relaxeaza. Babytza si puii Valentina David |
Am un prieten orb, care-mi face si mie masaj .. am intrebat de zona ca sa stiu daca se poate descurca, problema e cu transportul, nu cred ca poate ajunge singur acolo
Nausica spune:
Fetelor, va multumesc tare de tot pentru urari.
La multi ani Karina, am fost prea prinse anul asta ca sa-ti uram la timp. Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, si sa te bucuri de surioara ta odata ce se hotaraste mami sa ti-o livreze. Nicole, te pup tare, n-o sa uit niciodata cum te incurajam eu acum doi ani si pina la urma am nascut in aceeasi zi.
Am petrecut ziua Aniei acasa la noi, cu 10 copii. Pentru mine a fost a life-changing experience. Dar Ania s-a simtit grozav. Cel mai incintata a fost de cintecul cu "Multi ani traiasca" - i-am cintat cu tata primul lucru cind s-a trezit, apoi m-a pus sa i-l cint, cam la fiecare sfert de ora, toata ziua. Si, cind nu-i cintam eu, cinta ea: "Tiaaan Taiaaaca, Tian Taiaaaca!". A suflat luminarile din prima incercare, desi nu apucasem sa exersam.
Dar treaba asta cu 10 copii sub 4 ani in acelasi timp intr-o casa - wow!
Va pup pe toate, si in special pe boboceii sarbatoriti deja sau care mai urmeaza.
nikolici spune:
nausica si eu m am tinut sa va felicit bubulina, dar parca mi a luat Dzeu mintiile, as vrea sa scriu atatea si sa transmit atatea incat uit in 2 secunde ce am vrut sa fac, scuzati am un neuron in locul vezicii sau invers.
Asadar draga Ania iti urma si noi la randul nostru multa sanatate si fericire sa cresti mare si sa te bucuri de familia ta, La multi ani frumosi!
monyca si Evei La multi ani pt nume, tot ce este mai bun si mai frumos.Iti citesc cu mare interes posturile, orice scrii imi da sau nu aripi sa pot zbura :))).M-a impresionat tare cand ai scris de faza ca ti se rupea inima in doua atunci cand Eva trebuia sa plece cu tati si tu sa ramai in spital cu N.
cu K2 in 37s si mamica de K1