Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (314)
Raspunsuri - Pagina 20
angelynna82 spune:
Babytza in spirit de gluma, ia mai de sus notite ![]()
mor pe soacrele atotstiutoare...
Dya, la TC s-au mai calmat patronii, si se pare ca a gasit ceva, dar nu e sigur, oricum are interdictie sa plece pana nu gaseste ceva sigur![]()
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
babytza spune:
Claudia sanatate Luciei !!! Si noi mancam impreuna la masa si in bucatarie , insa acasa ii mai lasam cu un sandwich , cu un mar, cu buscuiti etc... Aici insa nexam :)
Nu stiu exact cum e saptamana asta vremea in Norvegia... Noi suntem in Suedia ![]()
Angelyna o sa iau lectii dar numai de la ea sunt ok, caci ca ea nimeni nu mai face :))
Mai , de ce sa fiu jigodie, gateste bine femeia , dar asta nu inseamna ca eu sunt varza....
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
angelynna82 spune:
Rox parerea mea e sa va mutati cat mai repede, bineinteles daca se poate, oricum ar fi, nu imi place cum te-a etichetat ea pe tine...
de
babytza spune:
A reusit cineva sa vada pozele ? Poate nu am dat eu link bun :)
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza A reusit cineva sa vada pozele ? Poate nu am dat eu link bun :) Babytza si puii Valentina Davidwww.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama |
nu le-am vazut
de
alexa si mami spune:
cum spuneam Roxi, ma loghez si se deschide o pagina generala, nu album sau pozici:( Varza ce esti
nimeni nu gateste mai bine ca mine, ha ha ha
Paula-Laura spune:
Monyca, mersi frumos!
Alina, e rost..de amandoua din pacate :( Dar sunt sigura ca se va termina cu bine 
Claudinna din Leonardo i-am cumparat lui mihnea anul trecut, insa nu au fost ok, in cizma dreapta intra cumva apa (nu m-am prins cum, cred ca nu era cauciucul turnat cum trebuie)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
alexa si mami spune:
Paula si nu vrei sa te felicitam pt burtica?:( e sigur? cu infectia nu se poate rezolva dupa primul trim?
Paula-Laura spune:
si daca n-a fost clar din mesajul de mai sus
...cele 3 teste facute de mine arata ca sunt
in vreo 5 saptamani dupa calculele mele, sambata merg la eco
din pacate odata cu sarcina mi-a iesit si o infectie urinara cu e-coli, destul de urata. Problema e ca eu nu mai am niciun simptom (am avut ceva probleme acum o saptamana), asa ca nu inteleg de unde
Pana fac eco si ajung la un ginecolog adevarat (nu la cei de la medicover) m-a calmat homeopatul, care mi-a zis sa beau multa apa si sa refac analiza ca laboratoarele sunt varza. Si daca dupa ce refac analiza iese la fel, vorbim de tratament. Asa ca m-am linistit si de abia astept ziua de sambata sa ma asigur ca se aude inimioara 
dar nu am mai rezistat sa nu va povestesc ![]()
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami Paula si nu vrei sa te felicitam pt burtica?:( e sigur? cu infectia nu se poate rezolva dupa primul trim? ![]() |
sigur ca vreau
doar ca m-am necajit cu infectia asta putin, dar sunt sigura ca se va rezolva cumva, daca asa vrea DDMami de Mihnea (09.10.2008)
poze