Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (314)
Raspunsuri - Pagina 21
alexa si mami spune:
atuuunci, sa revin cum se cuvine
FELICITARI PAULAAAA
!!!! sa ai sarcina usoara, bb sanatos si la termen. multa sanatate 
ce ma emotionez cand mai aud, vad cate o burticutza 
Nerantula spune:
Paula, nu am avut infectie urinara, ci ureaplasma, care cica rupe prematur membranele, dar nu a fost cazul la mine; am tratat-o in trimestrul 2 cu antibiotic, dar nu s-a negativat, am ramas cu ea pana la nastere (poate si acum, is curioasa?), dar a trecut la Cezara (posibil), ca a facut tratament vu antibiotic in primele zile ![]()
Fetele, am vorbit cu doamna care are businessul cu apreskiurile, ce se vede acum pe site sunt modelele anului trecut, din care mai aveau doar marimi mici .. spunea ca la inceput de octombrie vor fi disponibile alte modele, mai bune, nu stia pretul, a zis sa sunam dupa mijlocul lui octombrie, o sa trimit numarul pe mailul comun.
Edit: acum am vazut, felicitari pentru sarcina, Paula!!!
alexa si mami spune:
Nerantula multumim pt atentionarea cu apreskiurile
cum mai sunteti? a inceput tati munca?
nikolici spune:
Paula 

Felicitari din suflet, sarcina la termen si fara complicatii.Se mareste gasca!!!
cu K2 in 38s si mamica de K1
alexa si mami spune:
Roxi
v-am vazuuut, ce frumosi sunteti!!!
Tina a crescut f mult si iti seamana ... ca si soricelul de alt fel. Tina nu mai are fatzuca de copila e o adolescenta in toata regula
aveti grija la baieti ca v-o rapesc la cat e de frumoasa!!!
Nerantula spune:
Alina, avem zile si zile, unele mai usoare, altele la limita ... in we am fost singura cu amandoi, innebunisem. Acum a venit mama, macar ca mai spala un vas si ridica o tzoala de jos si tot se vede. Gruia e ok, am citit si de david al nushulicai, inca nu a ajuns in faza aia, dar ma astept .. deocamdata concurenta acerba intre ei e pe tzitzi, uneori mai vrea si el in brate cand o tin pe ea (ea e non-stop tinuta in brate
, de mine, tati sau buni, ma ajuta sa ii scot mucii, dar face tare urat la baita, nu stiu ce e in mintisoara lui, dar faptul ca mami ii face baie lui bebe e inacceptabil, paradoxal ..
Scuze, sunt cam incoerenta, scriu pe fuga, poate gasesc maine un moment sa fiu mai adunata 
nikolici spune:
Despre noi, aseara am crezut ca nasc, nu mai zic ca sotul era la meci la un preten care are cablu de la cei care difuzeaza meciul, K1 temp 40, a cerut apa, si din care am varsat putin pe parchet si pe care am si calcat fara sa stiu...si m-am dus, noroc ca m-am oprit cumva in usa si nu m am lovit rau, dar se putea sa se sfarseasca rau, rau.
Noaptea horror, am avut contractii, am zis ca asta e, nasc azi orice s-ar intampla...si m-am chinuit toata noaptea si K cu temp, la 12 , la 4 si dimi la 10.Am ajuns in urgenta cu ea, plecate singure asa , noroc ca l-am putut fura pe tati de la munca o ora ca nu stiu ce ma faceam singura. Ni s-a prescris antibiotic pe cae il incepem de asta seara si iarasi o alta gama de medicamente, iar eu am ajuns la maternitate sa ma controleze la col, unde toate bune si frumoase, col lung si frumos.:)
In rest temperatura si contractii, dar le ducem noi pe toate!
cu K2 in 38s si mamica de K1
babytza spune:
Gata, am descoperit de ce nu se vedeau : nu erau la share :))))) E prima oara cand imi da sa le incarc altfel si nu mi-am dat seama :)
Bag piciul la baita si revin 
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
angelynna82 spune:
Paula felicitari pentru sarcina, bebe sanatos si numai bine 
Niko offf ce intamplare, ma bucur ca sunnteti bine 
Babytza superbe poze
si protagonistii normal 
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"