Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (314)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Roxi asa se intampla cu toti baietii buni, gasesc niste scorpii ca noi si se strica tot ce au cladit ele 7 anisori ai casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

joy

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

toata trupa!

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

burtici peste 2 zile este 20.10.2010 fiti pe faza
Nikol ce-ati facut la dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hello

Monyca, stiu sigur ca urmatorii 2 dintisori vin ff repede

Dya, eu am fost fff multumita de apreskiuri si ii voi lua si anul acesta cu siguranta!!!
i-am luat cu un nr mai mari si a fost perfect
acuma, am vazut si la Leonardo unele, la 69 ron...cu exteriorul partii de jos cauciucat...dar ma mai gandesc, oricum nu am acum bani sa-i iau
cand o da zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Alina, esti mortala!

Ange, ma intrebai despre R...e un nazdravan simpatic
am scris cate ceva pe blog nora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Paula ma bag si eu in seama pana scrie Nerantula..am doua prietene, una a avut infectie urinara si din cauza ei a nascut prin cezariana de urgenta la 28 saptamani, baiatelui a avut 1 kg 100..inca mai este in spiatal cu el :((((((( e bine acum, respira singurel, nu mai este in incubator, papa singurel 60 ml laptic si chiar a luat in greutate are 1 kg 500..scazuse la 700 gr :(((( am trecut prin niste emotiile cu el..Slava Domnului ca acum este bine...si a doua prietena este si ea acum in luna 6, are infectie urinara si ia antibiotic augmentin...of ce a mai plans ca ea nu vrea sa-l ia de frica sa nu faca rau la bebe..:( dar de ce intrebi ? mare mare grija cu infectia urinara..

Babytza nici eu nu pot vedea pozele...valeleuuu tare greu trebuie sa-ti fie in casa cu soacra..e rau si cand te intelegi cu ea..eu pot sa zic ca ma inteleg cu a mea,..dar na' tot mai intervin discutii..ele stiu mai bine..cum nu au crescut si ele copii ? si au trecut prin viata inaintea noastra..
pune mana si invata sa faci mancare, de la ea..poate asa se ingrasa sotul si va papa si soricelul...

Joy mai ai asa putin...mi-aduc aminte de mine..abia asteptam, nu mai aveam stare..bine deja mergeam tinandu-ma de pereti si cred ca si asta m-a facut sa-mi doresc sa nasc mai repede..

Ange cum e bucataria ?

Multumesc de raspunsuri vis a vis de dintoci..azi a fost tare cumintel, si-a revenit, a papat si 100 gr piureut..nu pot sa descriu in cuvinte ce bucuroasa sunt ca mananca..dupa experienta cu Eva am ramas traumatizata.. e la a doua runda de nani, pus in patut cu doudou si inchis usa..
il tot urmaresc la dintisori..l-am dat ieri cu gel si parca se simtea umflata gingia dar nu am putut sa-mi dau bine seama ca nici nu statea locului ..vroia sa-mi suga degetul ...:))))

Eva nu a vrut sa doarma pe ziua de azi..deja incepe sa ma plictiseasca...bineinteles ca e si maraita si cum ma vede ca ma asez jos pe canapea..e prima data pe ziua de azi cand ma asez...incepe sa ma traga de toate cele...imi impinge laptopul, imi trage firul de la incarcator..si normal ca incepe plansul...offff..

ma uit dupa o reteta de chec..am gasit o mie..dar parca tot nu seamana cu cel facut de mama..
poate-s eu obosita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna, fetele!

Am citit cam in diagonala deci... nu prea sunt pe subiecte.
Urez sanatate puiutilor bolnaviori si putere multa proaspetelor mamici!

Monica, lui Stefan i-au iesit dintii cate 4 o data asa ca se poate si unii dupa altii.
Babytza, sa stii ca si la noi e regula ca nu se mananca niciunde altundeva decat in bucatarie. Si cand suntem acasa mancam cu totii impreuna la masa, fara jucarii, tv, reviste, carti sau altceva.

Am vazut ca vorbiti despre barbatii implicati/neimplicati in "statul" cu copiii. NU stiu ce sa zic, cred ca fiecare are dreptul lui la relaxare sau timp petrecut asa cum vrea. Asa cum eu ma inchid uneori in dormitor ca sa ma epilez asa are dreptul si sotul meu sa se uite in liniste la un ducumentar (el nu-i cu fotbalul, e cu documentarele). Incercam sa ne mai dam liber unul altuia din cand in cand pentru ca avandu-ne doar unul pe celalalt, trebuie sa avem grija unul de altul insa o facem planificat, la modul ca fiecare anunta de dimineata ca are nevoie de o ora in care.... si atunci facem planul astfel incat sa includem activitatea respectiva. E exclus ca asta sa se suprapuna pe ora de culcare sau de masa a copiilor caci e greu de unul singur. Cand unul e la serviciu celalalt se descurca cu amandoi cum poate insa daca suntem amandoi acasa impartim mereu grija celor mici. In week-endurile in care eu nu lucrez ne trezim cu randul daca striga Lucia si chiar daca ea ma vrea pe mine, se descurca si tati.

Actualmente nu ne merge prea bine. Pe langa ca ma scol in fiecare dimineata la 4:30 a mai apucat-o si pe Lucia de doua nopti o tuse de toata frumusetea. In timpul zilei n-are nimic dar noaptea tuseste pana vomita. Acum e mai bine dupa inhalatii, expectorante, spray nasal si echinaceea. Dar cu somnul sunt zoombie desi sotul meu e cel care se trezeste si se duce la Lucia cand eu lucrez de dimineata. Insa daca vomita trebuie sa ne ducem amandoi sa curatam distractia. Deci putinul pe care-l dorm e presarat cu intreruperi. Sper sa isi revina in curand. Bine macar ca nu face febra ca atunci ar trebui sa stam acasa cu ea si nu avem decat 10 zile pe an in care sa ramanem acasa cu copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Babytza, am uitat sa-ti spun ca am vazut un documentar despre Norvegia. Pare o tara foarte faina si e una dintre putinele tari fara datorii!!! Ne-am hotarat sa facem un concediu de macar o sapt. in Norvegia. Da' nu stiu de ce mi s-a parut c-ar fi cam frig. Spune-mi te rog e frig tot anul sau exista si vara pe-acolo? Ca sa stiu cum sa ne planificam concediul (noi suntem din aia care planifica Craciunul de la Paste).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Claudia imi pare rau ca sunteti bolnaviori!Si noi am patit asa anu trecut in decembrie nu i-am dat de cap decat dupa vreo luna solutia miraculoasa aerosolii in 3 zile am scapat de tot dupa ce o tinusem asa cam 5 sapt tusea doar noaptea pana vomita.
Multa sanatate!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Kllemi sotului

Babytza , a mea e inger pe langa a ta, nu pot sa vad pozele

Joy speram sa mai stea bebe in burtica si sanatate

ClaudiaH sanatate si voua

MonycaC e curata si frumoasa, macar cateva zile

am facut cus cus -ul, moa ce bun e , am pus ceapa, morcov, ardei gras, dovlecei la iabusit, intre timp am fiert o aripa de curcan iar supa am pus-o peste cus cus, cand s-a fiert carnea am taiat fasii si am aruncat-o in tigaie cu putin ulei si usturoi pana s-au rumenit, apoi amestecat cu legumele si cus cus-ul, pus mirodenii, si gata mancarea, tare faina... plus o supa de curcan. Mai devreme am facut si budinca de vanilie cu crusta de zahar ars

sor'mea e bolnava, presupun bronsiolita, dr zicea ca e rosu in gat, behaie intr-una, azi noapte a facut si febra si a vomat...sper sa nu se ajunga la spital , e pe tratament cu zinnat&co

crina e bine, vorbeste mereu, zilele trecute noaptea il visa pe Mickey, ca s-a trezind zicand ododels...

CLau ma bucur mult ca sunteti bine lui R, mai mereu va citesc pe blog, interesanta reteta de biscuiti cu chimen

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput