Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (314)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani Vesna & Anna !!!! Sa cresteti mari si frumoase , sanatoase si norocoase !!!!!!

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

si va pup

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Fete, rugati-va pentru mine sa nu nasc zilele astea, pentru ca K1 a facut temnperatura mare si nu o voi duce la cresa, vom fi amandoua singurele in casa...vai de mine dc o trebui sa ajung la maternitate urgent!
Sper sa pot ajunge maine la urgenta la dr cu ea sa o vada!

cu K2 in 38s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Babytza emotionant filmuletul, mi-au dat lacrimile spre sfarsit...cuvintele sunt de prisos..a fost o femeie frumoasa..

Nikolici ooofffffff...incearca sa-i dai ceva Karinutei, ceva ptr febra din seara asta nu astepta pana maine..o sa fie bine, curaj !!!!

A jucat Dinamo - Steaua..nimic nou, poate ca stiati..sotul meu normal ca s-a inchis intr-o camera, inchis toate usile dupa el si eu m-am dat cu capul de toti peretii...sa va povestesc...baiatul astazi a fost ffffffffff marait si plangacios ca niciodata..nimic nu i-a convenit, a mancat bine dar la somn a fost f agitat..se freca la ochisori, primul lui semn de nani dar cand il puneam in patut urla ca din gura de sarpe..si asta mai toata ziua..am zis ca inebunesc..pe seara acum la fel..il spal, il creia o pauzasc ca de fiecare data, il alaptez si sting becul..il pun incetisor in patut si incep sa-l legan...bang bang trosc poc poc..bufff...usa la perete trantita cu toata forta si Eva cu magarul cu copite din plastic tarandu-l dupa ea, cu galeata cu lopetici in cealalta canta LALALALALALAAAAAAAAAAAAAAAAAA...am zis ca inebunesc..am sarit si eu si baiatul in acelasi timp...normal ca i-a sarit si picul ala de somn care il avea..o iau pe Eva o pup, o mangai..ii explic uite bebe e obosit, mama incearca sa-l culce, vrea sa faca si el nanita..hai te roaga mama frumos ia-l pe NA-NA-NA (magarusul) si duce-ti-va la desene..imediat vin si eu..normal ca nu a vrut..in sec unu topaia in pat cu tot cu cipicei si stie ca nu are voie in pat incaltata cu ei..radea si canta in acelsi timp..in intuneric si tot topaind normal ca a alunecat si a cazut din pat..urlete si urlete cred ca am speriat vecinii..am luat-o in brate, am calmat-o..mers cu ea afara din camera..plimbat in toata casa..intre timp incepe si baiatul si plange si el...o las pe ea jos la desene, fug la el incetisor..incep iar sa-l legan in patut...da sa adoarma si iar poc poc buf pac pac..usa la perete Eva cu o galeata de data asta mare din plastic isi plimba catelul si pisica si le mai si canta !!!!!!! am zis ca ma sinucid..in situatii de genul asta, repetandu-se cateva zile, chiar si mai multe la rand, orice om normal o ia pe aratura..am inceput sa tremur si mi-au aparut niste pete maronii pe corp..parca v-am mai povestit..pana la urma l-am lasat pe baiat semi adormit mormaind cu doudou-ul la gurita si am inchis usa..l-am mai auzit de cateva ori chitaind si a adormit..acum imi fac curaj sa intru sa-l invelesc ca l-am lasat asa..dar Eva tot fuge cu doua sticle de plastic in mana si tare mi-e frica, ca va venit val vartlej dupa mine... oare copilul asta nu oboseste niciodata..e fetita !!!! sotul imi zice: uita-te la ea zici ca-i baiat...pun pariu ca la 10 ani se urca in pomi si sare garduri...

voi ce parere aveti ? ce se poate fi intamplat cu puiul meu cuminte si drag unde-l puneam acolo statea, adormea singurel in patut...stingeam lumina seara si se culca linistit, ziua doar trag draperiile..sa fie un nou inceput ? altfel ? sau sa fie puseul de la 6 luni si apoi isi revine ? apropos am uitat sa va zic ca are deja doi dintisori jos..deci nu cred ca de la dinti sa fi reactionat asa..slabe sanse sa-i dea si cei de sus la distanta asa mica unii de altii..voi ce ziceti ? hai incurajati-ma..daca va incepe si el..atunci chiar ca am incurcat-o..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Monyca eu iti spun ca va trece, mai dureaza putin si se va linisti Eva, incearca doar sa iti atraga atentia. Dar eu o trimiteam cu magar, cal, ce mai huruia ea pe acolo la taticul ei. Cum adica s-a inchis in camera sa se uite la meci????? Ce e asta nenica sunteti parteneri egali in casnicie la fel cum sunteti in aceiasi masura parintii celor doi copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

babytza ...foarte frumos filmuletul...foarte frumoasa mami al tau...nu mai am cuvinte

monyca vb. lui Muuh cum adica sa inchis in camera sa se uuite la meci???? iar cu Eva ce pot sa-ti zic decat muuulta rabdare
Al meu sot, cand am fost sa platim cablu' ia zis tipa de la ghiseu sa-i dea un program cu meciurile din campionat....si el de colo" ce-i ala meci??" ...el s-ar uita saracu dar ce sa vezi ca nu se mai poate

niko tin pumnii sa nu nasti acum, iar lui K muulta sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Niko fain cum vrei sa nasti, parca as mai naste si eu o data , sanatate lui K1 si K2 sa mau stea in burtica

Babytza o imbratisare mare mare mami, tare frumoasa a fost mama ta

Monyca, Nerantula, Nusha si la voi trimitem multe imbratisari si pupici. Sfaturi nu am..nu am doi copii, dar ma rog la DD sa va dea multa putere.

Clau cafeaua o beau maine dimineata..., R ce mai face?

Anamona ma bucur mult ca mai aduci vesti despre voi

Abe wow ce putin mai ai, ce mai faceti voi?

eu am terminat renovatul bucatariei, normal ca nu a lipsit cearta... noi munceam, TC la film...parca inentionat o face, pana la urma am zis ca arunc calculatorul sau isi mai ia un job...asa cel putin sunt singura...

sigur am greit undeva in judecata mea...

Vesna si Anna

Lala sanatate Annei

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

oooffff Miruna, Kllemi sunteti niste dragute..abia astept momentul in care macar cu Eva sa ma pot intelege...taticul lor ? ce sa mai zic ? nu am ce sa-i fac..am avut n' discutii pe tema asta cu el..in general ma ajuta si el cand / cum poate in limita timpului liber o face, recunosc...DAAAAAR ...cand e meci..cand joaca DINAMOOOO..gata..ptr inceput chiar a avut o tentativa de a sta cu noi in camera..cca 20 min..dar cand a inceput Eva sa-l bata la cap cu jucarii, cartice, cantecele, baiatul incepuse sa chitaie cam tare..nu ne mai intelegeam unii cu altii.. plus ca el manca niste alune..si ea il batea la cap sa-i dea si ei..culmea ca de la mine nu vroia..vroia DE LA EL !!!! si-a luat bagajelul si s-a baricadat in camera...nu am ce sa-i fac..ajungem sa ne certam si sincer ptr 2 ore de afurisit de meci..las de la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Vad ca barbatii tot barbati sunt. Mama lor cu meci cu tot.Acum, sa nu dati cu rosii, dar daca omul a vrut sa vada doar meciul ala..., n-o fi foc. Asa-s barbatii.
Sotul meu ieri mi-a spus ca eu incep munca la 9.Si pana la 9 ce fac? Cica "nimic; umbli dupa copii".Cred ca trebuie sa-i reimprospatez memoria. Acum a plecat la ma-sa o sapt dar cand se intoarece, i le pun in brate si-l las o zi cu ele.Sa se mai odihneasca si el nu numai eu.

Serios acum: Monyca, cel mic ar putea avea ceva dintisori de iesit. Si de aceea e asa agitat. Va trece.
Si Eva face asa ca sa-ti atraga atentia.La ea o sa treaca mai greu.
Incearca sa nu te mai enervezi asa tare. Stiu ca suna crud dar eu cand nu puteam sa ma mai inteleg cu ele, le lasam nene sa zbiere sanatoase ca daca o iau si eu cu capul...
Imi pare rau ca te chinui atat. E f greu. Mie mi-a fost greu chiar si cu bona.Dar trece pana la urma.

Babytza, am plans la colajulAsa e legea firii din pacate.A fost o femeie f frumoasa.

Niko, sper sa nu nasti! Tinem pumnii.

Ange, spor la treaba in continuare!

Anna tot face febra. Asta ar fi a treia zi.Dar cred ca nu-i mare bai ca vad ca scade totusi intre 2 antitermice.Poate scapam fara antibiotic.Si poate n-o fi roseola.
Acum eu nu stiu daca s-o duc pe Alice la gradi. Ea n-are nimic dar nici nu vreau sa-mi inchipui cum o sa urle Anna cand o vedea ca plec fara ea.

Merg sa ma imbrac. O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Buna dimineata!

Va salut si eu din zbor... azi intarzii. O sa-l duc numai pe Radu la gradinita (unde l-a uitat pe Shori si mi s-a trezit de doua nopti urland in somn de cate 2-3 ori "shooo-ri? shooooooo-riiii?).
Teo iar tuseste rau, mi-a stat treaz de la 2 pana pe la 3 jumatate tusind, aseara a facut 39.2, il fac pachet si il duc la clinica sa stim ce si cum, ca miercuri plec din tara si nu stiu cum se descurca TL cu ei daca face Teo vreun episod. Si uite asa ajung si eu sa imi beau cafeaua asezata la ora asta, ca altfel ar fi trebuit sa ies pe usa la 7.30 cu puradelul apt de gradinita pe ziua de azi.
Vorba vine, cafeaua, ca nici din aia nu mai beau. Beau un shake de Herbalife cu niste lapte de soia si am pretentii sa ma tina pana la pranz.

In rest - despre noi - alergatura multa, Teo 4 zile bolnav (bonus, cu weekend inclus), 3 zile la gradinita... Radu a inceput sa vorbeasca, destul de lenes si stricat, dar direct in propozitii intregi si de mare interes cum ar fi "mai vreau unu" "a meu, nu a lu doel" "vreau film walee si eeevaaa" (si cand zice Wall-e sau Eva zici ca e de pe coloana sonora).
Eu inca nu ma consider acomodata la munca, pentru ca inca nu reusesc sa-mi termin treaba in orele de program si sa nu-mi iau munca pt acasa.

Nu prea am apucat sa citesc din urma...
Urez si eu sarbatoritilor un la multi ani calduros , sanatate si o copilarie minunata!

Anamona,
Lumi, cum e cu serviciul? Cine a mai inceput intre tim? Nocom? Babymom?

Monyca, Nerantula, va imbratisez ! E greu cu doi, dar e frumos. Luati fiecare intamplare la randul ei, si cautati sa va faceti timp pentru voi, chiar daca nu mai arata casa ca inainte.
Nici Eva nici Gruia nu sunt nefericiti, sau neiubiti, si nici nu cred/simt asta, in primul rand pentru ca nu cunosc dimensiunea unor asemenea sentimente.
Pur si simplu isi cer procentul de atentie cu care erau obisnuiti, si asta e perfect normal. Nu fac zgomot doar ca sa-si trezeasca fratiorul adormit, sau ca sa scoale pe voi, sa va puna toti nervii la incercare.
Ar fi facut asta si daca erati in bucatarie, pregateati o lucrare pentru serviciu, sau incercati sa vedeti un film cu tati intr-o seara.
Si, in ce ma priveste, mi-am facut impresia ca asa vor face pana ne lasa si se duc la ale lor peste vreo 18 ani.
Radu nu are un frate mai mic, dar nu ma slabeste o secunda, de cum ma vede. Daca ar avea, as fi chiauna. Teo e mai linistit de fel, totusi are zilnic episoade de agresiune verbala (noroc ca nu si fizica, Radu ma ia si la palme din dragoste uneori) asupra mea, in care imi solicita pur si simplu atentia, si intotdeauna asta se intampla la ore care pentru mine inseamna cu totul altceva... chiar daca am petrecut timp cu el in cursul zilei...

Va pup si fugim!

Mergi la inceput