Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (314)
Raspunsuri - Pagina 16
luminita2008 spune:
buna dimineatza,
Vesna! 
Anna! 
Sorana Daria! 
Sebastian! 
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
niko, suntem bine, la job e bine, vad ca incep usor-usor sa ma obisnuiesc. hunii, sper eu, sunt si ei spre bine, vis-a-vis de intoarcerea mea la job, inca se mai trezesc noaptea, dar parca nu asa de des. si accepta ceai in prima parte a noptii, ceea ce ok. oricum, de pe la ora 02.00 dorm cu noi in pat, dar e bine, macar dorm, si daca dorm ei, dormim si noi.
in we mi-au facut o mare supriza, au dormit pana de la 22.00 pana pe la 09.30 (ora record pentru noi), si s-au trezit noaptea doar o singura data
.
sanatate multa Karinei! Doamne ajuta sa fie totul bine!
babytza, ce fain, iepuri!
f impresionanat filmul despre mama ta!
lala, sanatate multa Annei!
f fain tortul ala!
abe, bine ai revenit!
nerantula, am citit povestea cu dormitul, ce sa zic, bine ca aveti mai multe camere si mai multe paturi, altfel.... imi place insa ca vezi partea buna a lucrurilor si reusesti sa faci haz de necaz.
imi pare rau ca ti-e greu, sper sa va gasiti linistea cat mai curand.
si poate te mai gandesti la intarcatul lui Gruia, nu stiu sigur daca e o solutie...
Edi si
Robi - 26.09.2008
luminita2008 spune:
nushulica

cu siguranta comportamentul lui David e pentru a va atrage atentia. si eu zic sa nu-l dai inca la gradi, abia la anul o vad ca pe o solutie, asta si din cauza de bb mic. in afara de ceea ce deja faci, eu zic, pe cat posibil, sa incerci sa petreci ceva timp doar cu el, zilnic. poate tati sau altcineva sa-l ia pe bebe mic sa-l duca la plimbare, sa poti face tu ceva cu David, singuri, doar voi doi.... sau sa ramane cu bb mic acasa si sa-l scoti tu la un fotbal pe David...
iti urez succes, sunt sigura ca in timp totul se va rezolva.
nu as opta sa-l las pe David la bunici o vreme, nici macar ptr 1-2 zile. desi asta poate te-ar ajuta pe tine sa te linistesti, lui ii vei face mai mult rau. pentru ca el de tine are nevoie, nu de inca o despartire. cum ziceam, chiar si cateva ore pe zi, dedicate exclusiv lui, adica bb sa nu fie prin preajma, pot face minuni.
cat priveste sertarul cu 'pericole', goleste-l de pericole si nu-i mai interzice. si hunii au dat iama in sertarele din bucatarie si le-am lasat acolo orice nu e periculos, tocmai ca nu le interzic mereu cate ceva... e o perioada grea si pentru el si oricat de bine intentionata ai fi, nu te va asculta din prima. si nu face nimci intentionat, asa stie el sa atraga atentia...
monyca, eu cred ca Nicholas e agitat de la dintisori. la noi au aparut in perechi, 2 cate 2, la distanta mica o pereche de cealalata. sau poate sa fie vorba de anxietatea de separare, sa se sperie cand nu te mai vede, sa creada ca ai plecat si nu mai vii, desi imi pare cam devreme pentru asta.
multa putere iti doresc!
ada, la mine e ok la job, o zi sau doua am stat peste program si doar o ora, nimic de lucru acasa pana acum, deci so far, so good. ajung si mai devreme cu o ora decat ceilalti, dimineata (ii duc pe huni la cresa), si-mi fac treaba in liniste si pot pleca la timp. hunii incep azi a 3-a saptamana la cresa, fara intrerupere, deci e ok, si s-au acomodat super bine. daca si noptile ar fi mai putin agitate, ar fi super. miercuri fac o luna de cand am revenit, nici nu stiu cum a trecut timpul...
drum bun miercuri si sanatate copiiilor!
Edi si
Robi - 26.09.2008
alexa si mami spune:
neata!
Roxi f emotionant filmuletul
a fost f frumoasa mama ta!
mai dar socrela are o fata de scorpieeee
cum va mai intelegeti? io's curioasa de la ce naiba ii sare tzandara an de an exact de ziua soricelului
io propun sa nu mai faceti niciodata ziua lui D cu ea in preajma![]()
Mamici cu 2 pui mici mici va doresc multa putere
angelynna82 spune:
Neatza,
haideti la 
Ada drum bun miercuri si sanatate lui Dorel 
mai, io nu mai stiu cand i-a dat dintii lui fi'mea, cert e ca in perioada aia era destul de agitata.. la fel cum este acum cu maselele, bale la greu si nu sta singurica, sau se trezeste plangand ...
sunt chiauna de somn, azi dimineata m-am trezit fff repede auzind masina de gunoi, nu mai stiam cum sa ies mai repede din casa
si ca sa fie totul frumos ma bag si la un catralion de toale de spalat 
tc s-a dus sa plateasca diverse si niste cumparaturi...
are cineva o reteta de cus cus? imi ia din mega si nu stiu cum sa il fac
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
angelynna82 spune:
Sorana Daria si Sebastian 
oare ce o mai face Ratonelu?
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
luminita2008 spune:
are cineva cartea Siblings without Rivalry, in format electronic?
Edi si
Robi - 26.09.2008
luminita2008 spune:
si, din nou, claudinna sau kllemi, site-ul cu apreskiuri, daca sunteti pe faza?
multumesc!
Edi si
Robi - 26.09.2008
Monyca.C spune:
FETELOR VA MULTUMESC MULT PENTRU INCURAJARI
..ma mai descarc si eu pe aici..
Lumi http://www.pache.ro/romana/incaltaminte-copii-apreskiuri.html
sa fie distanta asa mica intre iesitul dintisorilor ? cei de jos cu cei de sus ? nu-ti mai aduci aminte cam la ce distanta au iesit ? stiu..cer prea multe..![]()

luminita2008 spune:
monyca, merci mult ptr site
! mi-a intrat ultima indemnizatie si daca nu fac acum comanda, pierd ideea pe drum
.
cat despre dintisori, am notat pe undeva, dar cred ca cea de a doua pereche a iesit la maximum o luna distanta de prima pereche. insa agitatia a continuat intre cele 2 etape.
Edi si
Robi - 26.09.2008