Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (314)
Raspunsuri - Pagina 14
anamona spune:
salutare!
la multi ani tuturor boboceilor ce si-au serbat recent ziua!
eu nu mai reusesc sa imi gasesc timp pt mine, serviciul asta imi mananca toate serile, asta pentru ca prefer sa plec exact la sfarsitul programului ca sa imi petrec cat de mult timp se poate cu Thea.
...nu mai stiu cat o sa mai rezist in ritmul asta....
nerantula, te admir foarte mult pentru alaptatul in tandem, nu stiu ce sa spun despre intarcat, poate doar sa te mai gandesti, sa nu faci nimic pripit...
si eu simt uneori ca ar fi cazul sa intarc, Thea sta numai la san cand sunt cu ea, nu mai are chef de joaca de nimic, doar tzitzi si punct. In plus de dimineata face un ditami scandalul cand trebuie sa plec....sunt convinsa ca in momentul asta alaptatul sta cumva in calea dezvoltarii ei, dar pe de alta parte ma felicit ca nu am facut-o...acum de exemplu s-a stricat la stomacel si nu mai mancat nimic in afara de lapticul de la mine.
imi doresc insa ca in curand sa isi rareasca supturile, daca ar vrea san doar de cateva ori pe zi, cred ca alapta-o mult si bine de acum incolo...
abe, ma bucur mult sa mai aud cate ceva despre tine, chiar ma gandeam zilele trecute la tine si Maria. ce mai face?
babytza, iti doresc acomodare rapida, te pup
nikolici, nastere usoara, sunt curioasa cu ce nazdravanie o sa apari :)
alexa si mami spune:
Anamona, ma bucur ca ne mai aduci vesti de la voi
tare greu tre' sa-ti fie cu programul de la servici:( de plansetele de dimineata ma tem si eu cel mai tare cand voi incepe munca, ca C e invatat ca pe la 6-7 sa mai ia o portie de laptic de la mami
in rest peste zi nu ma alearga sa suga, doar la nani. poze cu frumoasa Thea ne mai arati?:)
kllemi spune:
bunaaa...
claudinna
multumim, sa sti ca este destul de hotarata si bataioasa, dar nu tot timpul
....daca se repede vre-un copil mai tare la ea, se cam duce dupa fusta mamii
....dar asa, in rest este foarte hotarata in tot ceea ce vrea sa faca 
abe cata mai ai?? scoatemm agitatele??
sau mai asteptam??
Monyca.C spune:
Vazut si eu poze de Kllemi scumpa foc fetita ta, iti seaman f tare..
Vazut poze de Nikol ci Karinuta cretulina si dulce ca burtica mamei ei..mi-a placut f tare tortul chiar si cu Alba ca zapada blonda...cat despre perioada de sedere in spiatal dupa ce am nascut...e o perioada prin care trecem toate :) vrei sa te rupi in doua sa fii si cu cel mare sa fii si cu cel mic..eu cel putin simteam ca ma pierd cand venea vremea sa plece acasa..iar seara inainte de culcare mi-o arata tati pe camera s-o vad, imi spunea ce a mancat, cat, cu ce a imbracat-o..in ce pijamaluta...mereu ma gandeam cand nu eram gravida..oare al doilea bebe l-as putea iubi ca pe Eva ? asa cum e scris si in status-ul meu de la sfarsit...mama e singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia intreaga...este fff adevarat..daaaaaaaaaaa..il iubesc pe Nicolas enorm, diferit fata de Eva dar cu aceeasi intensitate si daruire...nu pot sa fac diferente intre ei si fiecare are un loc special, al lui in inima mea..nu exista sa poti iubi un copil mai mult ca pe celalalt..sau poate cine stie..acum depinde si de la om la om..eu asta simt...
Lala am ramas cu gura
la tortul ala..l-ai facut tu ? moamaaaa ce bine arataaaaaa...
in ultimul timp nu am mai facut mare lucru, ma refer la prajituri..sunt zapacita la propriu.. sotul imi spune mai in gluma mai in serios..Monica daca continui in stilul asta ai sa inebunesti...
pai si ce sa faaaaaaaac ??? gradinita nu se pune problema..e prea tarziu s-o inscriem acum..poate la anul prin primavara ma gandesc..apoi iau in calucul si baiatul..am vb cu mai multe mamici cu copii asa apropiati si toate mi-a spus acelsi lucru gradi inseamna mai multe raceli, muci s.a.m.d. si automat date si celui mic de acasa..eu sincer nu imi imaginez cum m-as descurca cu doi asa..mi-e destul de greu cu ei "sanatosi" daca mai sunt si bolnaviori ma impusc..
ma bucur de fetitele tale..pot sa zic ca ai scapat..cand ai nascut-o pe Ana, Alice avea 1 an si 8 luni ? Eva mea avea 1 an si 7 luni cand am nascut baiatul..ne asemanam..
eu mai am destul pana sa ma inteleg si cu baiatul..bine impropriu zis..eu nici acum nu ma inteleg cu Eva..
Nusha..nu stiu ce sa-ti spun..adica..sunt cam in aceeasi situatie ca si tine..nu ma mai tin nervii..
de multe ori regret cand ridic vocea la ea sau o pedepsesc la colt..
dar NU MAI AM PUTERE..e atat de nastrusnica..incearca dc ai posibilitatea sa-l lasi cateva zile la mama ta..poate 3-4 asa te linistesti si o poti lua de la capat..sau pune in balanta gradi cu statul la mama ta ..care varianta ti se pare mai buna...la mine ajunge la sertarul cu tacamuri si ia DOAR LINGURILE DE LEMN..alea stie ca are voie..mai rau ca vrea sa-i dea in cap "in joaca" baiatului cu ele..sau cartofii..ceapa..oalele..tigai..tavi tot ce gaseste..
cu dormitul..la noi a fost infern..inca se mai trezesc unul pe celalalt..v-am mai povestit..culc baiatul..il trezeste eva..o culc pe eva ..o trezeste baiatul s.a.m.d.
sotul vine aseara acasa si-mi povesteste de un colaborator de al lui cum ca sotia lui e singura cu 3 copii..baieti.. cel mai mare 3 ani, apoi 2 apoi cateva luni si ea cum se poate descurca ? fara bona, fara gradinita, fara mama, fara soacra..e na' da-ti si voi un raspuns la intrebarea lui ca eu nu am fost in stare..aaa si cica face papa, spala, calca, tunde si iarba in curte...

Nerantula..stiu ca e greu..STIU...mai ales cu alaptatul amandurora..eu sincer chiar ma gandeam la tine cat de curajoasa esti si ca inca rezisti cu ei amandoi..o sa fie mai greu.. dc te decizi sa-l intarci pe Gruia, el e constient acum de titi si-si va aduce mereu aminte de ea mai ales cand o va vedea pe Cezara la san..:( nu stiu ce sfat sa-ti dau sa nu gresesc..asculta-ti inima si vezi ce-ti zice.. daca mai rezisti fizic si psihic..e obositor sa alaptezi un copil.. dar doi... eu nu stiu daca dorm 3 ore legate pe noapte cu Nicolas iar dimineata incepe gradinita ..asa ca si tine, de multe ori plangem toti trei..eu ma uit la ei..ei la mine si sfarsesc prin ai lua pe amandoi in brate si ne linistim pe rand..ooffff
in ceea ce ma priveste pe mine, am luat decizia cand eram insarcinata in luna 4 jumatete cu Nic..stiam ce ma asteapta si nu ma vedeam in situatia cu doi la san..
curaj sa iei decizia cea mai buna ptr voi !
incerc sa trimit mesajul asta de dimineata..
babytza spune:
anamona pup si eu inapoi 
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
felicic76 spune:
cand aveam 6 ani fara cateva luni s-a nascut fratele meu, aveam deja doua surori, dar fiind mezina am resimtit acut atentia mamei catre el. Prima forma de protest,: mi-am luat "fetele"(trei papusi, doua albe una neagra, cu negresa ma identificam eu, cred, era speciala
) si m-am catarat intr-un copac; mi-am facut "casa"acolo
. Nu m-am dat jos pana nu a venit mama la radacina lui: m-a rugat frumos sa cobor, apoi a trecut la amenintari, la un moment dat a inceput sa planga
si a plaaaaans
speriata de cat a plans si simtindu-ma vinovata de suferinta,am coborat (acum sunt sigura ca mama a plans atunci de oboseala,depresie,de descarcare etc
). Mi-a explicat pe drumul spre casa ca inima are 4 camarute, fiecare dintre copiii ei ocupa una si ele nu se amesteca, nu avem voie sa intram unul peste altul, fiecare are locul lui.

Imaginati-va fata tatei, caruia i-am spus: gata, mama are toate camerele ocupate, tu nu esti copilul ei, tu du-te la serviciu

![]()
Succes fetelor!!
babytza spune:
Feli esti mortala .... Spirituala de mica, nu gluma 
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
felicic76 spune:
babytza: 
alaturi de tine pentru ca mama-i numai una, a fost o frumoasa femeie, o mama si o familista
, dar una dintre nenorocirile copiilor este ca trebuie sa-si ingroape si sa-si cinsteasca parintii si dupa moarte, asa este legea firii; invers :nu-i drept si nu-i uman, nici macar natural.... ideea este ca timpul pe care-l dorim alaturi de parinti nu sta in puterea noastra...te pup si te imbratisez cu drag si nu pot sa nu remarc din fotografii cat iti seamana (fizic) soricelulul!