Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (314)
Raspunsuri - Pagina 13
kllemi spune:
salutare
babytza, niko, nushulica 
multumim ptr. vb. frumoase 
lala multa sanatate, printesei....mai da' mai innebunit cu tortul ala
...cum l-ai facut??...aaaa si vreau eu sa mananc de sub fusta ei ![]()
![]()
nushu ce pot sa-ti zic, decat muuulta rabdare...stiu ca este usor sa vb. de afara, dar ai sa vezi ca timpul le va rezolva pe toate + ca David este normal sa ceara mai multa atentie acum , ii este frica sa nu te piarda, in favoarea fratiorului 

kllemi spune:
Noi, ieri am fost in parc dimineatza pe soarele ala, ne-am jucat ce ne-am jucat si dintr-o data vede salteaua de sarit imi spune ca vrea acolo zic, "bine,hai"...dupa ce am platit si ne-am ocupat locul, alaturea linga ea, sarea o fetitza de vre-o 4 anisori, sa zic...si o intreaba pe Amaia " cum te cheama"....A, nimic...inca o data "fetita cum te cheama"...vine si raspunsul "hhheeeeyyy, nu tetitza (aratand cu degetul spre ea) Amaia, nu tetitza"
....deci am zis ca mor de ras si nu alta ...dar nu pot sa va spun cat era de revoltata ![]()
![]()
alexa si mami spune:
Nerantula imi pare tare rau de ce aud:(( te cred ca e greu, mie imi face peri albi numa' unu' cu tzatzela lui de noapte dar la tine doi. chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau caci si eu sunt in cautare
Lala misto tort!
kllemi spune:
niko super tare filmuletul
...dabea astept sa te vad si pe tine in starea aia de euforie ![]()
...parca ziceai ca nasti in direct, nuuuu?? ![]()
![]()
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi niko super tare filmuletul fericita de Amaia cea rasfatata!! |
Da da, pregatesc un scenariu hard rau de tot pt voi!
cu K2 in 38s si mamica de K1
abe spune:
Salutare si de la noi!
Am lipsit mult, nici sa citesc n-am apucat, abia acum am citit ultimele pagini...
La multi ani tuturor boboceilor!!!
Felicitari Nusha, fellicitari Nerantula, citesc cu mare atentie tot ce scrieti, stiu ca asta ma asteapta si pe mine peste cateva zile si mi se face inima cat un purice.
Nikolici, abia astept sa aud si de la tine vestea cea mare, io deja sunt pe ultima suta, ma dor toate cele...
Babytza sunteti foarte curajosi!! ma bucur ca va place acolo, sper sa fie totul asa cum va asteptati!
mami de Maria si
29+
alexa si mami spune:
Abe bine ai revenit! mai spune-ne despre voi?tu ai dpn dupa Nikol parca.
mai ce ma dispera reclama asta tampita la bcr
claudinna spune:
neata!
v-am facut 
nikolici, esti de coma!!
mi-au placut mult pozele si m-au emotionat cele cu tine, pentru ca ai o burtica foarte frumoasa si radiezi!
Kllemi, in sfarsit v-am vazut! Amalia e o cretulica frumoasa si imi pare ambitioasa, bataioasa, hotarata!
Tu arati foarte bine!!
abe, ma bucur ca ne mai scrii! tu ai fixat deja data????
babytza spune:
Neata si multam de cafeluta Clau 
Niko iti doresc sa nasti cum vrea sufletelul tau, numai bine sa va fie 

Lala sanatate multa printesei
Mai mai, zici ca v-ati descurcat bine la mall ? Ce fetite mari ai 

Sunt mortale cu perlele lor
Rad mereu la posturile tale ![]()
Si m-ai dat gata cu tortul
Arunca si la mine jarteaua printesei macar , ca mor de pofta 
Nushulica pup mamica 
Sper sa iti fie din ce in ce mai usor cu ambii puiuti 
Imi pare rau ca si tie iti este greu cu puii mici
Sa stii ca si eu fac uneori la fel. Sunt nervoasa rau de felul meu si imi sare tandara instant. Tip apoi regret. Si eu stau seara si ma gandesc cat de ai naibii sunt si imi promit ca voi face tot posibilul sa nu mai fac asta incepand cu ziua urmatoare....
Insa nu imi iese mereu .....Suntem oameni, ce naiba
Vad ca in ultima perioada sunt totusi ceva mai calma, sau ca pot sa ma controlez mai bine si astept putin, abia apoi incep cu explicatiile de rigoare. Dar e mai bine, in sensul ca reusesc sa ma abtin sa nu mai tip atat de des si de tare...si merge binisor cu explicatiile alea calme ![]()
abe hello stranger
Ce mai faci, cat mai ai ? ![]()
Nerantula imi pare nespus de rau ca iti este atat de greu cu puiutii astia mici
Nici nu stiu ce sa iti spun ca sa te consoleze putin.....Decat ca pe masura ce trece timpul si ei vor mai creste, va fi din ce in ce mai usor. E greu la inceput, dar asa cum ti-au mai spus si fetele , vei fi mai mult decat mandra de ei si fericita pe masura atunci cand vor fi mai maricei si totul va fi muuuult mai usor
Uite la Lala spre exemplu
Au crescut mandrele si este mult mai simplu sa te descurci chiar si fara ajutor.
Acum profita si accepta orice ajutor de la cei din familie , numai asa vei putea sa te odihnesti si tu. Te pup mamico si te imbratisez 

Babytza si puii
Valentina
David

fericita de Amaia cea rasfatata!!
Vesna